Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

ıııııııy pide yenir mi be sıfr hamur. künefe desen sırf şerbet, aman saglıksız şeyler onlar. bak ben bugun nasıl kı dondurma ve baklavaya burun kıvırdım. sende bunlrı elinin tersiyle itiver. kimse biizm çıtır olmamızı engelleyemez. allahın izniyle yaza fıstık gıbı olcaz.

tavuk ye tabıkı fıstıgım hem bak nasıl sağlıklı. devam devam :21::21:

bende buğün peynirli pide yedim inan yerken bende aynı şeyi söyledim ne bu içinde bişe yok sırf hamur bide mayalı
bende kıvırabilsem şu ekstra abur cuburaa

bak ben demin pideyle ilgili ne yazmısım pempişe sen gitmiş pide yemişsin. bide bıtter. senı gıbı bıttercı seniiii.

bu kakao ne oluyor. :44: bıan beynım durdu. anlatsana bı canım.

canım kakao zayıflatıyormuş güyaa 1 bardak sıcak suya 1 çk kakao katıp karıştırıp içiyorsun %30 etkiliymiş

kakaonun zayıflama üzerine etkilerine, bilindiği gibi kakao çikolatanın hammaddesidir. Çikolatada kilo almayı sağlayan bir besin maddesidir. Ama kakao mantıklı bir şekilde kullanılırsa, vücutta kalori tüketimini artırıcı bir madde olarak işlem görebilir.

Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.

Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz

kakaonun zayıflama üzerine etkilerine, bilindiği gibi kakao çikolatanın hammaddesidir. çikolatada kilo almayı sağlayan bir besin maddesidir. Ama kakao mantıklı bir şekilde kullanılırsa, vücutta kalori tüketimini artırıcı bir madde olarak işlem görebilir.

Sadece günde bir bardak sıcak su ile karıştırılarak tok karnına tüketilirse kalori tüketimini yüzde otuz artırmaktadır. Bu çok büyük bir rakamdır. Bu sayede fazla kaçırılan yemeklerden sonra kakaoyu kullanabilirsiniz. Aynı zamanda zararlı maddelerinde dışarı atılımını hızlandırır. Bilindiği gibi zayıflamak kadar önemli bir konu da vücutta bulunan toksinlerin dışarı atılmasıdır.

Bu konuda daha fazla yardımcı olacak bir bitki bulmak oldukça zordur. Görüldüğü gibi mantıklı hareket ederek kakao ile bile zayıflayabilirsiniz

ilk kez duydum bunu. Ama suyla tadı nasıl olur bılemedım valla. Güzel mi bari?

bugün erik toplamaya eşimin kuzeni felan geldi öğlen börek yiyorduk benimle dalga geçtii:(((
yenge diyetdeyim diyorsun börekleri götürüyorsunn
ben seni 2004den beri tanıyorum sen ozamanlarda toparlak bişeydin hiç zayıf görmedim seni dediii
ozamanlar 56 57 felandım ben liseden sonra hiç zapzayıf biri olmadım hep balık etli 38 beden biriydim lise dönemlerinde 48 49 kilo felandım
böyle söylemesi çok zoruma gitti ben 58 hatta 60 olsam yeter diyordum demekki bunlar ozamanda beni tombul şişko toparlak olarak görecekler

Kızçelerim nabersiniz. Şuan size yatağımdan yazıyorum durumlar fena deel. Çok şükür zor kısmı atlattım. Sizde ne var ne yok?

oyyy kuzzumm geçmiş olsun nasıl oldunn söyle bakalımmm

Şuan iyiyim fıstığım yatıyorum işte. Dikişleri falan hissetmiyorum. Ama spinal oldum ya iğneyi yapamadılar 6 tane iğne yedim. Ağrı kesicinin etkisi geçince batıyor hep. Hatırlamak istemiyorum kabus gibiydi. Onun dışında çok iyiyim. Geziyorum, oturuyorum falan :) Çok şükür bu halimize.
Doktorum haftaya diyete devam edebilirsin dedi. İnş bir düzen oturtmam lazım. Ameliyat boyunca hemşire kilo ver diye beynimi yedi. Kendisi çıtır olsa gam yemicem.:47:
Dal gibi olmak istiyorum yeniden :14:

merhabalar kızlar

menümm:56:

sabah
2 dl çavdar ekmek
az omlet
peynir
2 zeytin
kırmızı biber, salatalık
yeşil çay

ara
1.5 porsiyon meyve
ayran

öğlen
2 parça tavuk
pulbiberli yoğurt
1 dl çavdar ekmek

ara
ice tea

akşam
6 köfte
yarım dl kepek ekmek
soğan, domates, acı biber, ayran

su: 2.5 lt :7:
spor: 2 mil leslie (25 dk)+20 dk crosstrainer+yaklaşık 1.5 kilometre yürüyüş:8:

yürüyüş spor amaçlı değildi. arkadaşla baya uzak bi yerden çarşıya kadar yürüdük. ama baya hızlı yürüdük yediklerimizi yakmak için.
ter içinde kalmışız. baya da yorulduk.:37:

bugün erik toplamaya eşimin kuzeni felan geldi öğlen börek yiyorduk benimle dalga geçtii:(((
yenge diyetdeyim diyorsun börekleri götürüyorsunn
ben seni 2004den beri tanıyorum sen ozamanlarda toparlak bişeydin hiç zayıf görmedim seni dediii
ozamanlar 56 57 felandım ben liseden sonra hiç zapzayıf biri olmadım hep balık etli 38 beden biriydim lise dönemlerinde 48 49 kilo felandım
böyle söylemesi çok zoruma gitti ben 58 hatta 60 olsam yeter diyordum demekki bunlar ozamanda beni tombul şişko toparlak olarak görecekler

valla bu erkekler çok acımasız anacım. kendilerine hiç bakmıyolar. senın boyun kac tatlım?

Kızçelerim nabersiniz. Şuan size yatağımdan yazıyorum durumlar fena deel. Çok şükür zor kısmı atlattım. Sizde ne var ne yok?

geçmiş olsun tatlım. :43::43:
umarım hemen ıyıleşirsin canım.

merhabalar kızlar

menümm:56:

sabah
2 dl çavdar ekmek
az omlet
peynir
2 zeytin
kırmızı biber, salatalık
yeşil çay

ara
1.5 porsiyon meyve
ayran

öğlen
2 parça tavuk
pulbiberli yoğurt
1 dl çavdar ekmek

ara
ice tea

akşam
6 köfte
yarım dl kepek ekmek
soğan, domates, acı biber, ayran

su: 2.5 lt :7:
spor: 2 mil leslie (25 dk)+20 dk crosstrainer+yaklaşık 1.5 kilometre yürüyüş:8:

yürüyüş spor amaçlı değildi. arkadaşla baya uzak bi yerden çarşıya kadar yürüdük. ama baya hızlı yürüdük yediklerimizi yakmak için.
ter içinde kalmışız. baya da yorulduk.:37:

oooooh maşallah. gurur duyduk :) sendeki azim bizdede olsa keşke :) :21: :41: ama bende hırs yaptım. çıtır olcam :)

Şuan iyiyim fıstığım yatıyorum işte. Dikişleri falan hissetmiyorum. Ama spinal oldum ya iğneyi yapamadılar 6 tane iğne yedim. Ağrı kesicinin etkisi geçince batıyor hep. Hatırlamak istemiyorum kabus gibiydi. Onun dışında çok iyiyim. Geziyorum, oturuyorum falan :) Çok şükür bu halimize.
Doktorum haftaya diyete devam edebilirsin dedi. İnş bir düzen oturtmam lazım. Ameliyat boyunca hemşire kilo ver diye beynimi yedi. Kendisi çıtır olsa gam yemicem.:47:
Dal gibi olmak istiyorum yeniden :14:
sende deseyin hemşireye sendede çıkmasın bu kilodan diyeee
vallahi hastalığın çoğu kilodan dolayı çıkıyor canımm
neyse atlatmışsın yaa şükür tekrar geçmiş olsun bebeğimm
valla bu erkekler çok acımasız anacım. kendilerine hiç bakmıyolar. senın boyun kac tatlım?

1.60 canım

slm kızlar ben geldim bugün erik topladık gene yaaa offf çok yoruluyorum çok yoğunum anlatamam sizee bugün elimden geldiğince dikkat ettim diyetimee
hemen menümü yazayım
sabah
2 dilim tahıllı ekmekarası peyazpeynirli tost
nane 3 zeytin

10 erik

3 ince dilim peynirli pide
1 küçük bardak zero kola

2 dilim bitter

4 yk nesfit
yarım bardak süt(neyazıkki yağlı evde lıght sütüm kalmamıştı bende efenin sütünden aldım:D)

ilerleyen saatlerde acıkırsam meyve yerim

su anca 1,5 lt yatana kadar 2 olur
1 bardak yeşil çay 1 bardak kakao
menüme ek olarak
meyve yerine 1 çaybardağı kefirim kalmıştı onu içtim
şimdi kakaomu içiyorumm

Son düzenleme:
yaaa ben unutuyorum kakao içmeyi heppp:17:
akşamları içerim diyorum. gece olunca da unutuyorum.
öğlen yemeklerinden sonra mı içsem napsam:18:

bende normalde öğle yemeğinden sonra içiyordum bugün akşama kaldı neyazıkki
canım çikolata istiyor öğle yemeğinden sonra bende onu içiyorum bastırıyorduu ama bu aralar düzenli içmedim
artık dikkat etmeye çalışcamm

Back
X