Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

he he şaka kız
adet falan mı olacan acaba bende adet olacağım zaman böyle kuduruyorum
hatta şimdi bu durumdayım

adetim yaklaşıyo evet ama benim bu kadar erken başlamazdı pek krizlerim:19:
bu ay böyle olucak demek ki..
bugün böyle geçti. yarın salmıycam kendimi kesinlikle. 64e düşmüşken geri çıkmayayım çıldırırım valla :5:

kız sadiş facedeki fotomda korseyi sormuşsun
yok anam ne korsesi ben hiç korse kullanmadım
içim daralır nefes alamam bitane toparlayıcı atlet almıştım onu bile giyemiyorum
yaaaanii o gördüğün tamamen benim çıtırlığım :52::52::52:

slm arkadaşlar haftayı genelde ufak tefek kaçamaklarla bitirmişsin ne kadar az kaçamak okadar çok kilo kaybı tabi insanın elinde olmuyor ama nefsimizede hakim olmamız gerek aslında diyet dediğimiz şey nefsimizi terbiye etmek demek bence benim fikrim böyle

YA BEN ŞU DUKAN AMCANIN TESTİNİ YAPMAK İSTİYORUM
ama nedense beceremedim bir yanlışlık yaptım ama nerde
hiçbir sonuç çıkmadı yada ben anlamadım biri beni bilgilendirsin lütfen
yoksa beni adamdan mı saymadı acaba

dukan amca bakalım anneme ne dıcek dıye annem ıcın doldurdum dun gece. sonuc ıhtıyacı yokmus. annem 157 boyunda ve 78 kg. 56 yasında.
ama ıhtıyacın yok ıdeal kılondasın dedı ducan amca.

kızzz minik benim bbm dede beş kişi varrr:) öyle yazıyolar ya face heryere tüm türkiye görsün herkes eklesin diye sinir oluyorum o tiplere:)

fazla kalabalıga gerek yok. zamanında mns leri şişirdikde noldu. :))
menüme kimse yorum yapmamış ama ben baştan yazıyorum akşam yemeğim değişti çünkü
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
yarım dilim peynirli pide
1 haş. yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

1 kuruincir

1 dilim tahıllıekmek
1 tabak yoğurtlu ıspanak
5 kanat

2 parça bitter 1 türkkahvesi
3 parça cips:26:

8 mercimekli köfte(minicikti)
1 bardak ayran
salata

suyum 3lt olmak üzere
yeşil çay 2 bardak birazdanda kakaomu içerim dicektim ama bitmiş bugün alcaktım unutmuşum yarın alırım artık
ben sadece kanat yedim.sen maşalllah goturmussun yavrum.

offf bende kanat istiyorum,bende mercimekli köfte istiyorum,bende peynirli pide istiyorum ay bide bitter istiyorum
ay bu menü tam benlik he bide cips istiyorum
ayyy ben bu akşam doymadım heralde herşeyden canım istiyor
ben en iyisi gidip kakao içeyim
oooo herkesin canı bişeyler çekiyor bugun maşallah :) yıyın canlarım yiyin :1:

az önce 1 dido bir de çokonat yedim canım, bugün çok ekmek yedim ben.
ekmeğe saldıran türk insanıyım resmen.:1:

öğrencilerim 12 yaşında galiba. 11 yaşında olanlar da var. ama 5. 6. sınıflar işte.
ay çok yaramazlar ya. çok yoruyolar beni. bu genç yaşımda bezdirdiler beni.:19:

sen kac yasındasın bakıym. hemen bezdırmısler seni. ama öle cocukları bahane edı ekmeğe saldıran turk ınsanı olmak yok.

yaa benim de sadişin menüsünü görünce canım mercimek köftesi istedii:17:
bana bugün ne oldu anlamadım. deli gibi canım bi şeyler çekiyo.
hayır evli olsam hamile miyim diycem. o da yok:49:
hahahahahahahaha ne kadar güldüm anlatamam :)

e bilemem artık bi düşün istersen hafızanı kurcala :52::52::52:
:9::9::9::9:
adetim yaklaşıyo evet ama benim bu kadar erken başlamazdı pek krizlerim:19:
bu ay böyle olucak demek ki..
bugün böyle geçti. yarın salmıycam kendimi kesinlikle. 64e düşmüşken geri çıkmayayım çıldırırım valla :5:
cikolataları yerken ıyı cıkmamıssın 65 e :) :20::20::20::20::20:
slm arkadaşlar haftayı genelde ufak tefek kaçamaklarla bitirmişsin ne kadar az kaçamak okadar çok kilo kaybı tabi insanın elinde olmuyor ama nefsimizede hakim olmamız gerek aslında diyet dediğimiz şey nefsimizi terbiye etmek demek bence benim fikrim böyle

canıııım hosgeldiin. :40: nerelerdesın sen yaa :)

minikkcim yaşımı sormuşsun canım toplu alıntı yapmiyim dedim:1:
24 yaşındayım ben canım.
ama bunlar çocuk değil ya. özel kurs olduğu için hepsi zengin çocuğu ve acayip şımarıklar. hepsinin elinde benim rüyamda görceğim ay fon telefonlardan var.
o yuzden zapetmek ve oyalamak çok zor. ondan bezdim anlıycağın.

minikkcim yaşımı sormuşsun canım toplu alıntı yapmiyim dedim:1:
24 yaşındayım ben canım.
ama bunlar çocuk değil ya. özel kurs olduğu için hepsi zengin çocuğu ve acayip şımarıklar. hepsinin elinde benim rüyamda görceğim ay fon telefonlardan var.
o yuzden zapetmek ve oyalamak çok zor. ondan bezdim anlıycağın.

sımarık cocukla ugrasmak cok zordur. ama ıleler sımartıyor maalesef. kucuk yaşta oyle telefonlar verınce buyuyunce ne verıcekler acaba?

iyiyim canım bende herkese toplu cevap verıyordum. :)

buralardayım yaaa nasıl gidiyor diyet tatlım?????
napayım ya işte gündüz hiç vakit bulamıyorum inan girip iki sohbet etmeye anılı okula bırakıyorum arkadaşlarla kahve içiyoruz onlardan ayrılıp ya kayınvaldeme gidiyorum ya onlar geliyor yada malum ev işlerioğlum okuldan gelince biraz oyun oynayıp derse başlıyor genelde araştırma oluyor doğal olarak bilgisayar ona kalıyor eee sınavlara çalışıyor test çözüyor internette bir kaç site var onları takip ediyor o kalkıyor eşim oturuyor onunda takip ettiği bazı siteler var uzun lafın kısası bana fırsat kalmıyor hafta sonları rahatım

hadi kapanış benden olsun bu akşam
kimse kalmadı galiba
herkese iyi geceler yarın güzel bir günde buluşmak üzere:3::3:

ozaman açılışta benden olsun :))
günaydııııııııın kızlar,

sabah tartıldım 47,2 cıktım. dun 46,8 düm. regl hemen farkettı yani. nasıl sancım var. ama adet sancısı değil, gaz sancısı. :( ılac ıctım sabah ac karna. şimdi daha iyiyim.

sabah: 2 grissini, 1 kk beyaz peynir, açık çay

ara: açık çay, elma

ogle: 3 yk türlü

bugun işten saat 4 de cıkıyorum kısmetse, artık evde ne yerız bılmıyorum.a ama akşam kek yapcam :47:

kızzz minik benim bbm dede beş kişi varrr:) öyle yazıyolar ya face heryere tüm türkiye görsün herkes eklesin diye sinir oluyorum o tiplere:)
ben de aslında face hesabını herkese vermekten yana değilim mesela size de çok çok iyi muhabbet kurunca verdim millet face hesabını herkese verio senin face hesabın ne diye... ben de sinir olurum öylelerine ama dediklerinizi sizden öğrendim bbm mi ne:44:
anammm bıdı bıdı bıdı bi derse gittim geldim ne çok konuşmuşsunuz gevezeler siziiiiiiiiiiii:52::52:

ya kurstan öyle bi hengame içinde yazdım ki size ondan öyle saçmalamışım, ben de sonradan farkettiim :1:
bi daha da giremedim zaten, öyle bi kuduruyolar ki, dedim tenefüste bari dinlemiyim şunları. tenefüslerde çıktım sigara içtim :ssz:
ben bugün menü yazmıycam. yüzüm yok. ayı gibi yedim.

yarın eşşekler gibi spor yaparak ve katı bir diyetle kendimi cezalandıracağım arkadaşlar :57:

valla yaaaaaaaa....
ben de bi açtım topik en az 5 sayfa ilerlemiş:53:Allahtan dün giremedim yaniiiiiii
senin ayı gibi yemek dediğin kesin normal bişeydin
bence yazda görelim biz karar verelim
bak biz hayvan gibi yesekte yazıyoruz

bu arada öğrencilerin kaç yaşındalar
kız seni benim sınıfa almak lazım
1 saat dur eminim koşup öğrencilerini öpersin
aynen:1: kesin 2 lokma fazla yemiştir de onu çok görüyordur:1:
kız sadiş facedeki fotomda korseyi sormuşsun
yok anam ne korsesi ben hiç korse kullanmadım
içim daralır nefes alamam bitane toparlayıcı atlet almıştım onu bile giyemiyorum
yaaaanii o gördüğün tamamen benim çıtırlığım :52::52::52:
çok mütevazısın maşallah:nazar::52::52::52:
kız kaçakkkkkkkkkkkk:4:nerelerdesinnnn bkiyiiiimmmmmm???????
öyle gir çık yapma kız, sen de katıl muhabbete sevgili topik kardeşimmmmmm:29:

Son düzenleme:
günaydın kızlar:3:
hadi bugunun girişi de benden olsun:1:
dün akşam pc kardeşlerimdeydi gece boşaldı o zaman da bnm giresim gelmedi:50:
menüm birazcık kaçamaklı oldu
kızlar şimdi çıkıyorum kahvaltımı edip gelcem, o zmana inşallah sizlerde gelirsiniz iki lakırdı ederiz:24:

günaydın kızlarrr :16:
sabah tartıldım ve yeniden 65:43: ama dün yediklerim yüzünden olduğunu sanmıyorum. insan 1 günde 1 kilo almaz. :19:
takvimden adetime baktım. çok az kalmış. sanırım benimki şişkinlik.
ama yine de moralim bozuldu.
annem de kızdı bi alışamadın adet öncesi fazla çıkmaya dedi. haklı da aslında. her ay aynı triplere giriyorum:26:
neyse bugün kaçamak falan yapmıycam. kahvaltımı normal ettim her zamanki gibi.

psikoloji denen bi şey kalmadı bende
ağlıyorum yarım saattir
dayanamıyorum artık ya yok kaldırmıyo psikolojim bunu

ağlıyorum yarım saattir

hayatım sacmalama lutfen. sen 89 kg dan 64 kg ya dustun.25 kg vermek herkesın harcı degıl. bazı kısıler senelerce ugrasıyor 10-15 kg vermek için. sen cok zor olan bıseyı başardın. arada tabıkı duraksamalar olucak. vucud kendını savunmaya alıyor. hem bak regl olucaksın zaten normal şişkınlık tatlım. ağlayıpta üzme bak bizi. bak hepimiz bozarız dıyetı alırız 3-5 kg sonra ramdom ın sucu derız. ahahaha tadı sıl bakalım o guzel gozlerındekı yaşları ve kendine güzel bi cay kahve bişey yap. dusunme sımdı dıyetmıs bılmemneymiş. :43:

hayatım sacmalama lutfen. sen 89 kg dan 64 kg ya dustun.25 kg vermek herkesın harcı degıl. bazı kısıler senelerce ugrasıyor 10-15 kg vermek için. sen cok zor olan bıseyı başardın. arada tabıkı duraksamalar olucak. vucud kendını savunmaya alıyor. hem bak regl olucaksın zaten normal şişkınlık tatlım. ağlayıpta üzme bak bizi. bak hepimiz bozarız dıyetı alırız 3-5 kg sonra ramdom ın sucu derız. ahahaha tadı sıl bakalım o guzel gozlerındekı yaşları ve kendine güzel bi cay kahve bişey yap. dusunme sımdı dıyetmıs bılmemneymiş. :43:

valla canım sizler de olmasanız napıcam bilmiyorum:5:
ama işte o kadar kiloyu verdim, sıktım sıktım kendimi. artık dayanma gücüm kalmadı. o kadar severek spor yapardım. onu bile yapmak gelmiyo içimden.
34 kilo fazlam varken bile bu kadar güçsüz hissetmiyodum kendimi.
adet yüzünden böyle oluyo. duygusallaşıyorum.

çok saol canım, çok iyi geldi bu söylediklerin bana:54:

ağlıyorum yarım saattir

cnm bnm ben de sandım ki kötü bişey oldu, sen kilon için mi ağlıyorsun?
yapma tatlım böyle... inan ki ben toplasan 6kg verdim, ve belki umursamıyorum sallıyorum gibi görünüyor ama inan ki yıllardır 2kg alsam vermek için çaba gösteren ben son 20kgyu alırken nasıl kendimi salmışım ona yanıyorum, tabii ben hiç ağlamıyor muyum, sinir oluyorum diyorum senin moral verdiklerin yolun sonuna yaklaştı sen daha 20kg daha verceksin diye... sonra diyorum hayatta hiçbir şey için üzülmeye değmiyor, o kadar ameliyat vs geçirdin sağlığının kıymetini bil kilo da verilir diyorum
bak sen de öyle düşün, hayat çok güzel, hem hedefe az kaldı ve bu gidişle sen çok az bi süre sonra 55oldum diye müjde vereceksin bize ve bizde seninle beraber sevineceğiz, şu diyet psikolojisinden çıkıp biraz daha rahatlatmaya bak kendini, tamam bugun canın spor istemiyor o zaman yarın yaparsın, bir şekilde düzene koycaz kendimizi, bak ben de 3 gündür iyi gdiyorum arada kaçamağım olmuyor mu oluyor ama sayenizde gaza geldim, bi şekilde irademe sahip çıkabiliyorum az da olsa...
biliyorum ki sen benden çok çok azimlisin, bu psikoloji de regl öncesi sendromu cnm ağlamak, duygusallaşmak bazen iyidir, içini dökersin ama kötü düşünüp de hem kendini hem bizi üzme olur mu?:34:
hepimiz seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:16::16::16:

cnm bnm ben de sandım ki kötü bişey oldu, sen kilon için mi ağlıyorsun?
yapma tatlım böyle... inan ki ben toplasan 6kg verdim, ve belki umursamıyorum sallıyorum gibi görünüyor ama inan ki yıllardır 2kg alsam vermek için çaba gösteren ben son 20kgyu alırken nasıl kendimi salmışım ona yanıyorum, tabii ben hiç ağlamıyor muyum, sinir oluyorum diyorum senin moral verdiklerin yolun sonuna yaklaştı sen daha 20kg daha verceksin diye... sonra diyorum hayatta hiçbir şey için üzülmeye değmiyor, o kadar ameliyat vs geçirdin sağlığının kıymetini bil kilo da verilir diyorum
bak sen de öyle düşün, hayat çok güzel, hem hedefe az kaldı ve bu gidişle sen çok az bi süre sonra 55oldum diye müjde vereceksin bize ve bizde seninle beraber sevineceğiz, şu diyet psikolojisinden çıkıp biraz daha rahatlatmaya bak kendini, tamam bugun canın spor istemiyor o zaman yarın yaparsın, bir şekilde düzene koycaz kendimizi, bak ben de 3 gündür iyi gdiyorum arada kaçamağım olmuyor mu oluyor ama sayenizde gaza geldim, bi şekilde irademe sahip çıkabiliyorum az da olsa...
biliyorum ki sen benden çok çok azimlisin, bu psikoloji de regl öncesi sendromu cnm ağlamak, duygusallaşmak bazen iyidir, içini dökersin ama kötü düşünüp de hem kendini hem bizi üzme olur mu?:34:
hepimiz seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:16::16::16:

canım kötü bi şey olmadı çok şükür. kızıyorum kendime zaten. ağlayıp duruyorum. gerçekten kötü bi şey olcak, bulcam cezamı o zaman.
ama işte geldi mi geliyo bana böyle.
bazen deli gibi hırslanıyorum. yapıcam diyorum.
bazen de o kadar gözümde büyüyo ki...
canımın istediği bi şeyi yesem de binbir pişmanlıkla yiyorum. iyicene psikolojim bozuldu. kendimi hala şişman hissediyorum.
yolda yürürken araba camlarından kendime bakıp duruyorum nasıl gözüküyorum falan diye.
böyle sapıttım iyice :))

Back
X