Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atak 3 menüm
yarım yumurta omlet
yarım kk peynir
arayok
40 gr diyet tonbalık(küçük konservenin yarısı)
yarım kase pulbiberli yoğurt+1 yk yulaf
1 bardak ayran
5 köfte(daha yemedim)
1 kase yoğurt+yulaf
ilerleyen saatlerde açıkırsam ancak süt içebilirim yada ayran
su 2 lt oldu 3 yaparım geçerbilee buaralar acaip su içmek istiyorum
yeşil çay 1 bardak oda 2 olur
anam yok yaaa bu akşam tavuk ve ayranın yanına salata közlenmiş biber ve 1 dilim ekmek yedim tamamen dukanın dışına çıktım offff
aferin kız. bu dukan yaradı sana valla... keşke ben de görebilsem şu 62leriii
yokk canım samanı küçük elekle eledim un gibi döküldü 1 su bardağı çıktı onla yaptımm yarın yemeğe başlarım dolaba koydumbebitom yoksa o önceden aldıgın yulaf samanından mı yaptın samanı bilmemde kepekle güzel oluyo:):):) kız unuttum tarifi vermeyi zaten google amca herşeyi biliyo bak bulmuşsunda yapmışsın bile afferin sana hamarat çocuum benm:)
yok yok babyliss sakın alma ondan sonra beğenmezsin falan canımıza okursun en iyisi ütüle saçını bunların hepsinin ortak noktası ütü zaten:) eskiden düzleştiricimi vardı sanki:) ayrıca netten nerden bakıosun bilmiorum ama seni kazıklıyolar:) yokmu sizin oralarda çeyizci taksitçi heryerde satılıyo
canım bende izledim o proğramı falafeli burda hiç görmedim barbunyayıda öyle yapanıda görmedim
Sadişim, sonuç remington galiba![]()
menün de güzel gibi tabii bence çok ağır bi diyet o yüzden ayrıntılı yorumları dukan yapabilenlere bırakıyorum
kız sadişşşşşşşş
bugun mutfağım mersin'deydi...
et rule mi onu yaptılar, et diye pek dikkat etmedim
kuru batırık yaptılar, kız güzelmiş aynı kısır gibi malzemeleri ama mercimek köftesi gibi sunumu, ilginç ve değişik bişey ama epey kalorili ha, hem susam hem tahin falan...
falafel diye köfte gibi bişey yaptılar o da güzel ama epey zahmetli anacım sizin yemekler
bir de ekşili barbunya yaptılar aslında bildiğimiz zeytinyağlı barbunyanın nar ekşilisi, anneme dedim kolaymış tamam dedi sen de yap barbunya getircek annem ben de yapcam
ben çok severim barbunyayı da ayıptır sölemesi
uzun zamandır yemek programı seyretmiyordum en son 5-6 yıl önce falandır, okuyunca pek yemek yapmakla uğraşmıyorduk ister istemez ama severim mutfakta yeni şeyler denemeyi tabii diğer ev işlerini saymazsak
dukan yapınca bende meyve istiyorumm tatlı istiyorm fındık fıstık istiyormmyaaaaaaaaaaa baklava istiyorum kuruyemiş yemek istiyorum madonun fıstıklı sarmasından istiyorum kazandibi istiyorum profiterol istiyorum hepsini üst üste koyup yemek istiyorm lily nerden anlattın programı bak bana ne çağrışımda bulundular pöffffffff geçen gün bende dukan dukan gittim atilla taşın programını izledim ne güzel yemekler vardı mantı baklaaavaaaaaa ımmmmmmmmm
ohh ohhh o iyi ballıymışzaten bide o spora gdio kas yapmaya çalışıo milletin 2 yılda uğraşıp yaptığı vucudu 3buçuk ayda yaptı vucudu bu tarz şeylere cok elverişli ben sizi anlamıyorum diyo nasıl yemeyip yemeyip kilo veremiyonuz her yediğini yarıya düşürcen zaten zayıflıosun dio kendi ballı haberi yok
illa kaçamak yapmanmı gerek tatlımm yemedün yazamamıştım yazayım da...
sonra unutuyorum
sabah - 10:00
- bol maydanozlu lor salatası
- domates-salatalık
- 2.5 dl tam b. ekmeği
- 2 bardak çay
öğle - 14:00
- 1 tabak dolusu dolma (2 biber+1patlıcan+8-10 tane sarma)
- 4-5yk yogurt
akşam - 17:00
- 2 kepçe şehriye çorbası
- 2-3 sarma - dayanamadım
- 4 yk etli türlü
- 3-4 yk yogurt
ara - 2126:
- 1 bitterli gofret
- 2 biskrem
- 11 susamlı çubuk
su - 2,1lt
spor - yok
aslında cnm çikolatalı bişey istedi dedim hiç kaçamak yapmadım, bari gofret ödül olsun şımartyaım kendimi ama tabii gerisi geldi, tv izlerken de baktım 10 oldu sayı, dedim yeter hadi son 1 tane deyince 11 yaptım
tabii saydım yoksa devamı kesin gelirdi
bugun berbat gittim
öğlen kendime kek yeme hakkı verdim ama 2dl yedim
şimdi de biriyle fena kapıştım moralim bozuk
birkaç yk türlüden tırtıkladım ama cnm yemek yemek istemedi başka
şu an yine kek yiyorum
şu an moralim yerine gelmicek gibi
kendimi avutuyorum
gerçi dış kabuklarını yedim kekin iç hamuru kaldı
atasım da yok... bakalım acıktıkça yerim artık![]()
yaaaaaaaaaaa baklava istiyorum kuruyemiş yemek istiyorum madonun fıstıklı sarmasından istiyorum kazandibi istiyorum profiterol istiyorum hepsini üst üste koyup yemek istiyorm lily nerden anlattın programı bak bana ne çağrışımda bulundular pöffffffff geçen gün bende dukan dukan gittim atilla taşın programını izledim ne güzel yemekler vardı mantı baklaaavaaaaaa ımmmmmmmmm
akşam eşim ve abisi tavuk yaşpasta çekirdek ve sıcak sıcak pide alıp gelmişlerr
ben makarna yapcaktım mangal yapalım dediler
iyi oda uyar dedimm ama bi baktım yaşpasta çekirdek pidee öffffff dedim yapılırmı bu ben diyetteyim dedimm
kayınım bu akşamlık bırak yarın devam edersin dedii
ben gidene kadar yee ben gittikden sonra devam et diyo
ama ben ne çekirdekden aldım nede pastadan sadece 1 dilim sıcak pide kopardım yedim
yaşpastamıda minicik kestim 1 çatal aldım gerisini oğluma yedirdimm buda büyük başarı benim için ahahah
yarın birileri gelsede yaşpastayı yedirsem onlara
offf randomcumm seni görende önceden 26 kilo vermiş demezzzselam kızlar
eve geldim az önce. derse gittiğim evde yemek yedim. kız çorba, köfte ve makarna yapmış. ben hepsini afiyetle yedim yuh bana yaaa..... bi de listeli diyet yapmaya kalkıyorum. benim neyimeyse... bugun ha bire yedim zaten offfffff
ohhh varmı başka bir isteğin
unuttuğun bişe varsa söyle
yarın bekle sizdeyim
kız random ben sana örnek menü yazacaktım ama unuttum
bugün çok rahatsızdım kusura bakma
kızlar dukanla karbonhidrat birbirlerine çok benziyor diyorumki ben dukan+karbonhidrat yapsam yada dukanın atağını yapmışken yarın itibariyle karbonhidrata geçsem gene yulafımı yesem proteinlerimi alsam ekstra olarak aralara minik meyve yada sebze sıkıştırsam diger günde sadece protein beslensem nasıl olur sizce cumaya kadar buşekil denesemmii
offf randomcumm seni görende önceden 26 kilo vermiş demezzz
kızım yediysen yedin ne ağlıyyon yarın dikkat edersin diğergün dikkat edersin
biliyorum biran önce verip kurtulmak istiyorsun ama uzadıkça sinir oluyorsunn bizde öyleyiz inan
ama sürekli kafaya takınca olmuyoo umursama 1 gün ye 2 gün ye 3 gün ye ama sonra devam et tatlım
önemli olan tekrar başlayabilmek
keşkeeeeee beklerim hayatımm
aslında birbirimize yakınız senle denizimm
görüşmek istesek 3 4 saate bakar
dukanda kaçamağı bırak meyveye çok sevdiğim fındığa cevizede yer yok ulen kendi listemi kendim yapcamolur bence. dukanda hiç kaçamağa yer yokmuş baksana. en azından karbonda belirli bi seviyede kaçamak yapma hakkın var olabilir bence gayet de.. hem ekmek yerine gene o yulaftan yersin. ekmeğin puanından yırtmış olursun.
yaaa canım böyle de 3 gün diyet yap 4. gün boz olmuyo kii.. gitmiyo böyle kilolar. hele ben spor yapmazsam hiçbir sonuç alamıyorum diyetten. listeli diyetlere de kalkışamıyorum. napcam bilmem valla yaaa.. herkese iğne ipliğe dönmüşsün deyip duruyo ama oturunca hooop o göbek katlanıveriyo.
kızlar dukanla karbonhidrat birbirlerine çok benziyor diyorumki ben dukan+karbonhidrat yapsam yada dukanın atağını yapmışken yarın itibariyle karbonhidrata geçsem gene yulafımı yesem proteinlerimi alsam ekstra olarak aralara minik meyve yada sebze sıkıştırsam diger günde sadece protein beslensem nasıl olur sizce cumaya kadar buşekil denesemmii
yaaa canım böyle de 3 gün diyet yap 4. gün boz olmuyo kii.. gitmiyo böyle kilolar. hele ben spor yapmazsam hiçbir sonuç alamıyorum diyetten. listeli diyetlere de kalkışamıyorum. napcam bilmem valla yaaa.. herkese iğne ipliğe dönmüşsün deyip duruyo ama oturunca hooop o göbek katlanıveriyo.
dukanda kaçamağı bırak meyveye çok sevdiğim fındığa cevizede yer yok ulen kendi listemi kendim yapcam
sebze+protein günümde meyveyede yer vercem safprotein günümde sadece protein ile beslencemm
böylece diyetimin adını açıklıyorum
dukanhidrat
haklısın 1 haftada 1 kilo veriyorz sonra 2 günde geri alıyoruz yani 1 ileri 1 geri başka bişe yokkk
dukanda kaçamağı bırak meyveye çok sevdiğim fındığa cevizede yer yok ulen kendi listemi kendim yapcam
sebze+protein günümde meyveyede yer vercem safprotein günümde sadece protein ile beslencemm
böylece diyetimin adını açıklıyorum
dukanhidrat
haklısın 1 haftada 1 kilo veriyorz sonra 2 günde geri alıyoruz yani 1 ileri 1 geri başka bişe yokkk
Kızz Allah cezanı vermesin koptum burda yaa dukanhidrat koymuş adını eheheh aslında bişey diyim mi bizim bi tanıdığın tanıdığı öyle kilo vermiş yani normal yemeklerinden yemiş ama ekmeği dukan ekmeği şeklinde yemiş yeri geldiğinde sebzede meyvede yemiş ama işte bu diyetler her insanda farklılık gösteriyo yinede ben snin düşünce tarzını beğendim bebeem tabi bunu çikolata yedim bi ısırık ama demek için yapmıyosan:)