günaydın canımmm
inşallah tutukluk yapmazda sık sık girersin sohbet ederiz
ne kadar kötü değilmii
benim oğlumun öyle iştahı yokk en sevdiği şey yoğurtlu pilav
boşver onun tabağı dolu olsun yeterki yesin sıpalarr
sende iyi yapmışsın su içmekle insanın gözü doysun yeterki gözünü doyurunca miden çokdan doymuş oluyor
kimse zorlamıyor 1 çatal al diyende yok
eşim sen diyettesin diye biz yemeyelimmi diye çıkıştıı
babasıda şeker hastası o aldırmış nie alıyorsun sen şeker hastasısın ne tatlısı deyip sustursana adam hasta dedim eşimin canı istiyorda babasını bahane ediyor iştee
sonuç 1 dilim yedim halen dolapda var ama canım hiç istemiyor öğle yemeğinden önce yediririm eşimle kayınpederime sonunda yaşpasta bitti
birdaha da almayın böyle şeylere para vermeyin diye kızdım
kayınpederimede çıkıştım sen hasta değilmisinde böyle şeyleri canın çekiyor birdaha görmicem aldığını bişe olursa karışmam sonra gelini bakmamış derler dedimm
bidahada almaz eminim
suyun etkisine bende inanıyorum ödem felan kalmıyor vallahi
bende hersabah kalktığımda 1 bardak su içerim yazmadığıma bakmayın
zaten diyet öğlene kadar güzel öğleden sonra kötü oluyor insanın canı türlü türlü şeyler istiyor
yürüyüşü hergün 20 dk yapsak yeter ama biz kös kös oturuyorz
yürüyüşe çıkınca okadar rahatlıyorum kii oo çene yok ses yokk mustafa yok efe yokk insan kendini dinliyoo huzur doluyor içim![]()
kız adamın ağzına etmişsin resmen
benim kayın pederde şeker hastası ve sürekli tatlı yemek istiyor az önce 1 dilim yaş pastayı hüpletti
ama ellerinde değil hastalıktan böyle oluyor sanırsam
dün akşamın geç saatlerinde yediğim tatlıdan sonra kilo veremem demiştim ama
dün 63.5 düm
bugün 63.1 üm
tam 400 gr vermişim tatlıyı yemeseydim belkide 500 grm vercektimyarın 62.9 görsem kına yakcam birtaraflarıma ahahahah
waaaaws süper bende yarın malzemelerimi alıp başlıyacam
ne salağım ya bugün marketin önünde parkettim arabayı ama markete girip baharatları almayı akıl edemedim
bizim burdaki markette aktar reyonu var büyük aktarlar gibi yani
ama daha alışamadım heralde çarşıya gitmek zorundaymışım gibi hissediyorum hep bu sebeple onutuyorum
ama yarın kesin alacam tabiki onutmazsam
Yok sadişim geçti şimdi iyiyim. dün baya yürümüştüm bide üstüne oturunca farketti sanırım. netten baktımda normalmiş bu tür ağrılar.
sabah yürüyüşünden çok zevk aldım bugün gerçekten sadece doğa sesleri artık erken kalkıp yürücem valla yata yata büyüdük bu kadar![]()
of ya fırsatınız varken kesinlile yürüyün bence
ben hiç çıkamıyorum zaten sabahın köründe okulda oluyorum
akşamda çocukları bırakamıyorum vallahi bekar olsaydım eve hiç girmezdim
Eki Görüntüle 419337 nımnımnımnım
oboooo o ne kız bu dolap tam benlik
bizim evde olsa çocuklar iki günde silip süpürürlerdi bu dolabı
spordan nefret ediyorum![]()
bendeeeeeeeeeee
bendeeeeeeeeeeeeee