Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy aldo çok haklısın hepsi de vakko yaa insanın parası dayanmaz ayol
canım yaa bende çok merak ediyom toptan satışınımı yapıyonuz vakkonun yada en değerli müşterisi bütün koleksiyonları var valla eşarplarda dahil kafam çok karıştı
canım ben çanta kullanmazdım hiç,2 sene önce kullanmaya başladım..yani bunlar 1 ayda alınan çantalar değil kii.eşarplarda aynı şekilde...aslında çok daha fazla eşarbım vardı ama çok sık kullandıklarımın haricindekileri ya sattım ya da ihtiyacı olanlara verdimyerimsenibenyerimseniben
yaaa mızmız valla hepimiz merak eder olduk çantaları kaça alıyon yada nereden:uhm:
yaa 250 tl ile 450 arasında değişiyo ama nerdeyse 4-5 aydan beri almıyorum.vakkonun kendi mağazasından ve bilik deriden alıyodum.bu arada bakırköyde bilik deri diye bi mağaza var,harka çantalar var,oraya bakmanızı tavsiye ederim
çok teşekkür ederim canım şimdilik uzun bir süre vakko çanta alamayacağım kesinsenağlama yada çakmalarıyla idare edicez:jeyyar: iyi günlerde kullan canım
saol canım.almaa zateennn..başka marka çook güzel çantalar var.. en yakın zaman da alıp koyıcam burayakaydirigubbakcemile5
evet sana katılıyorum canım zaten pek alma taraftarıda değilim nedenini bilirsin