• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük olarak kullandığımız çantalarımızın resimlerini koymaya varmısınız ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
proriasis canım sana katılıyorum mızmız kesin vakko dükkanını satın almış

Ayy aldo çok haklısın hepsi de vakko yaa insanın parası dayanmaz ayol

canım yaa bende çok merak ediyom toptan satışınımı yapıyonuz vakkonun yada en değerli müşterisi bütün koleksiyonları var valla eşarplarda dahil kafam çok karıştı

canım yaa bende çok merak ediyom toptan satışınımı yapıyonuz vakkonun yada en değerli müşterisi bütün koleksiyonları var valla eşarplarda dahil kafam çok karıştı

canım ben çanta kullanmazdım hiç,2 sene önce kullanmaya başladım..yani bunlar 1 ayda alınan çantalar değil kii.eşarplarda aynı şekilde...aslında çok daha fazla eşarbım vardı ama çok sık kullandıklarımın haricindekileri ya sattım ya da ihtiyacı olanlara verdimyerimsenibenyerimseniben

canım ben çanta kullanmazdım hiç,2 sene önce kullanmaya başladım..yani bunlar 1 ayda alınan çantalar değil kii.eşarplarda aynı şekilde...aslında çok daha fazla eşarbım vardı ama çok sık kullandıklarımın haricindekileri ya sattım ya da ihtiyacı olanlara verdimyerimsenibenyerimseniben

canım valla iki senede ki koleksiyonun süper olmuş :nazar: maşşallah herşeyin çok güzel iyi günlerde kullan canım bu arada kullanmadıklarını değerlendirmende ayrı bir güzellika.s.

yaaa mızmız valla hepimiz merak eder olduk çantaları kaça alıyon yada nereden:uhm:

yaa 250 tl ile 450 arasında değişiyo ama nerdeyse 4-5 aydan beri almıyorum.vakkonun kendi mağazasından ve bilik deriden alıyodum.bu arada bakırköyde bilik deri diye bi mağaza var,harka çantalar var,oraya bakmanızı tavsiye ederim

yaa 250 tl ile 450 arasında değişiyo ama nerdeyse 4-5 aydan beri almıyorum.vakkonun kendi mağazasından ve bilik deriden alıyodum.bu arada bakırköyde bilik deri diye bi mağaza var,harka çantalar var,oraya bakmanızı tavsiye ederim

çok teşekkür ederim canım şimdilik uzun bir süre vakko çanta alamayacağım kesinsenağlama yada çakmalarıyla idare edicez:jeyyar: iyi günlerde kullan canım

çok teşekkür ederim canım şimdilik uzun bir süre vakko çanta alamayacağım kesinsenağlama yada çakmalarıyla idare edicez:jeyyar: iyi günlerde kullan canım

saol canım.almaa zateennn..başka marka çook güzel çantalar var.. en yakın zaman da alıp koyıcam burayakaydirigubbakcemile5

bak bir de ne kızıyosun diyo mızmız hanımcım
bence de sizin vakko tükanınız var:)
canım ben pek küçük çanta kullanamıyorum ama güle güle eskit hepsini inşAllah..:1hug:

Back
X