- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
Bi dakka sanırım ben de titizimçünkü senin gibi temizlik yapıyorum ben de gerçi 2 haftadır yardımcı teyze yapıyor ama kendim yaparken aynı senn gibi yapıyordum haftada 3 kez dip köşe temizlik de yapıyordum hergün de toz alıyordum :s hatta ben kendime kızardım evi hergün niye silemiyorum diye :S ben farkında değilmişm demek ki hatta farkında olmadan yardımcı teyzeye sanırım çok fazla iş bindiriyorum en çok buna üzüldüm . Ama nedendir bilmiyorum ya ev sanki hergün çok kirleniyormuş gibi geliyor bana evde iki küçük bebek olunca sanırım işi daha çok abarttım . Benim takıntım priz ve karyola temizliği o prizleri hergün temizlemezsem batıyor bana ben takıntılıyım galiba ya. Ve ben neden benim işlerim hiç bitmiyor diye söylenir sinirlenirdim demek i ben de temizlik yapmayı bilmiyorum. Şöyle günlük ve haftalık temizlik işlerini tablo halinde yazarsa biri sevinirim
biz abartıyomuşuz cnm
evet arkadaşlar tablo yapar mısınız lütfen
Ben gerçekten farkında değildim sanırım ben bu işi takıntı haline getirmişim fakrında olmadan bi de küçük yaşta annemi kaybettim ablam evliydi bana iş gösterecek öğretecek bir kadın modeli olmadı yanımda sanırım bu yüzdem ben temizlik konusunda cahilim
Ben gerçekten farkında değildim sanırım ben bu işi takıntı haline getirmişim fakrında olmadan bi de küçük yaşta annemi kaybettim ablam evliydi bana iş gösterecek öğretecek bir kadın modeli olmadı yanımda sanırım bu yüzdem ben temizlik konusunda cahilim
Bende iş konusunda cahilim. Annem anneannem temiz kadınlardır.Ama kendilerini telef ettiklerini görmedim hiç. Bide onların evi hiç dağılmaz etmez bunlara rağmen. Benim evim hergün istiyor nerdeyse temizlik kedi var bide evde ondan da olabilir hep batıyor banada..
Google da bu başlıkla aratırsanız hemen çıkıyo,bayan tatlı sertten ev idaresi dersi.mutlaka okumanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?