Günlük Yemek Listesini beraber hazirliyoruz Diyete başlıyoruz,kimler katılıyor?

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
kizlar merhaba,
1 aydır diyet yapıyorum ve beraber destekle devam edelim diyorum.
grubun farkı şu olacak.
beraber yurutecegimiz süreçte bir gün önceden lyemek listemizi beraber hazırlayacağız.
heraksam belirlenen saatte girip beraber evdeki imkanlara gore liste hazirlayacagiz.
Belirli bir günde tartı günümüz olacak.
bana güzel olur gibi geliyor.
ne dersiniz?

merhaba hoşgeldin.
bugün tam 1 ay oldu diyetim.
diyetisyenime gittim ve 5.5 kg vermisim.
liste paylaşımı yapalim diyorum.
birgün önce gece evdeki mazemeye göre olusturup bir sonraki gün uygulayalim

merhaba hoşgeldin.
bugün tam 1 ay oldu diyetim.
diyetisyenime gittim ve 5.5 kg vermisim.
liste paylaşımı yapalim diyorum.
birgün önce gece evdeki mazemeye göre olusturup bir sonraki gün uygulayalim
bana uyar canim hoşbuldum.
çok gzel kilo vermişsin tebrik ederim.
şuan kaç kilosun? hedefin ne?

Aslında kg konusunda hikayem uzun:))
bu konuda galiba basariliyim:)(mütevazı olamiyavagim)isin komiği kg almaktada kg vermektede😂
140 kg'dan 1.5 yılda ameliyatsiz 67 indim.Hormonal problemim vardı sporla yendim.
sonra evlenince bir saldımki eşim yemek konusunda çok farklı.hep fasfood beslenmeyi sever,ona uydummu ben,oldummu 82😂ayyy kg daha öncesi yaşamımda travma olduğu için son 1 aydır niyeteyim.82.7 başladım şuan 77.00 oldum.Tam 1 ayda.
ilk hedefim 70
sonra 60
senin hedefin nedir

Aslında kg konusunda hikayem uzun:))
bu konuda galiba basariliyim:)(mütevazı olamiyavagim)isin komiği kg almaktada kg vermektede😂
140 kg'dan 1.5 yılda ameliyatsiz 67 indim.Hormonal problemim vardı sporla yendim.
sonra evlenince bir saldımki eşim yemek konusunda çok farklı.hep fasfood beslenmeyi sever,ona uydummu ben,oldummu 82😂ayyy kg daha öncesi yaşamımda travma olduğu için son 1 aydır niyeteyim.82.7 başladım şuan 77.00 oldum.Tam 1 ayda.
ilk hedefim 70
sonra 60
senin hedefin nedir
tebrik ederim sizi.
daha önce yapmışsınız yine yaparsınız
inşallah beraber hedefimize geliriz
ben de 73le başladım kendimi çok sıkmadan 4.bucuk ayda60a düştüm.
şimdi ilk hedefim 57
daha sonra da 55
ama tatile gideceğim bakalım nasıl olacak

bence zencefil maydanozlu su yağ yakan en iyi tarif
uymamak zor yanında biri yerken yememek zor ama bunları yüzme ve yürüyüsle olursa bı de dengeleme yapabilirsem kilo almadan bile dönerim 🤣

katılıyorum.
birde diyet gruplarına katildinmi burada?
nasıl katilabilirim bir türlü yapamadim
evet 13.takimda yarıştım hatta mezun oldum,oranın da kaptan yardimcisiyim 😃 şimdi ben seni istersen takıma etiketlerim. her takımın kuralları oluyor mesela bizde kural , aktif olmak ,her gün sonunda menunu yazıyorsun ve menü yazan takım arkadaşlarının menüsünu yorumluyorsun
aktif olmaya calismak lazım yani günde sadece 1 2 kere yazmakla olmuyor tabi işin de olabilir ama genel.olarka aktif olmak senin adına da iyi çünkü motive oluyorsun ve bozmuyorsun. 2 haftalık deneme süresi var eğer istiyorsan ve takıma uyumluysan listeye girip diğer üyelerle yarisiyoruz. 13 kg verdim takımım sayesinde

Back
X