Günlük yemek takımı ihtiyacı olanlar buyurun..

sifaci

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
418
29
298
Konya
kızlar dün porlandın mazasında gördüm 50tl ye 24 parça yemek takımları var indirimi girmiş modeller fena degil makruşka falandı herlde netten bakabilirsiniz ihtiyacı olan için bilgilendirmek istedim birde sade takımlar var yakdızlı falan kendin oluşturuyosun tuzlukları kayık tabakları %40ind oda 24 parça takım 57 falan geliyo biz arkadasa aldık 12kişilik bile cok uygun ihtiyacı olanlarr bakabilirirr...:)buyrunnnnnnnnn

ben de tansaşta gordum,18 parca olabilir ama sevimliydiler..

cnm porlandın baya çeşiti var incledim internetten senin gördügün de farklı herhale ama pahalı bişey olmasın diyenler için güzel bence ben günlük yemek takımıma 150tl verdim:)birde 2takım aldımm :)

evet cnm guzeldi ihtiyaci olanlar dusunebilir ben de gunlugu 12 kisilik aldim..

Bende günlük yemek takımı alıcam diye çıkıp, 12 kişilik 85 parça yemek takımı aldım.

en güzelini yapmıssın:) iyi günlerde kullan işallahh 6 kişilik eksikmiş gibi geliyo banada :)

Bende şimdi porşandın sitesine baktımda baya bi çeşit var gibi
günlük kullanım için hiç birşeyim yok
en kısa zamanda
en yakın Porland'a uğramam gerekiyor galiba :)

evet bizde o 24 parça olan takımlardan iki takım aldık anneme.böylece 12 kişilik oldu.çokda şıkkar.

ben yemek takımımı daha öncedem almıştım.çok sade bir model şimdi çok daha güzelleri var ama yapılacak birşey yok.bir günlük takımlarımla birlikte bir restorana yetecek kadar tabağa sahibim :sm_cool:

hangi markanın cnm ihtiyacı olan baksın valla bulaşık yıkamayı sevmiyen bi insan olarak bardak canak cok olsun diye sürekli alıyrm bide bardak hastalıgı var zaten :))) tam bana göre annemin kızmayacagını bilsem bi 6kişilk daha alıcam ama :) işalah mutlu günlerde kullanırsın cnm

bende günlük takımı matruşka aldım çeyizime kırılıyor günlük kullanılacak malum, ben 5 ay önce 70 e almıştım 24 parçasını, iki tane almıştım 12 kişilik yaptım , o zaman da kampanyadaydı , 90 dı normal fiyatı, çok uygunmuş 50 hiçbişey değil alın bencede.

kızlar ya bende günlük yemek takımı arıyorumda
ne yapsam nerden alsam bilemedim yahu
varmı bu araalr bildiğiniz güzel ve uygun takımlar

Tatlım arkadaşlar yazmış ama bende bir iki alternatif daha sunarak yazimm sana; Tansaş' ta, Real'de ve Carrefour 'da bulabilirsin. Fiyatları da çokk uygun

şifacı canım çok teşekkür ederim
baktım çokta eğlenceli görünüyo bende böyle düşünüyorum
sende güzel günlerde kullan inşallah :)

şifacı canım çok teşekkür ederim
baktım çokta eğlenceli görünüyo bende böyle düşünüyorum
sende güzel günlerde kullan inşallah :)

rica ederim güzelim nedemk şu haftayı bi atlatayım bende arastırırm sana buna karar verisen de bak ben 150 almısıtım 250 falan satısı kazıklanma:) bulamasanda ben sana arar gönderirrim sen merak etme biz daha özeliz koçişlerimizle güzel güzel sofralarda yemek yiyelim dimi ama:)))kaydirigubbakcemile2:enbuyukkk:

Umarim yardimci olabilirsiniz, 85 parca yemek takimin agirligi ne kadar?? nasil paketlenmis??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…