En sonunda günlük yemek takımımı da aldım :))

Bence de 12 kişiliğe tamamlamalısın :)
İnşallah takımın devamı gelir, yakından da görmek istiyorum. Aklımı çeldi bu takım. Ben tamamen başka bir takımı günlük olarak belirlemiştim oysa :)
Forumun son zamanlarda en çok beğenilen ürünü bu oldu sanırım. Maşallah diyerek güle güle kullanmanı diliyorum tekrar :)

Bence de 12 kişiliğe tamamlamalısın :)
İnşallah takımın devamı gelir, yakından da görmek istiyorum. Aklımı çeldi bu takım. Ben tamamen başka bir takımı günlük olarak belirlemiştim oysa :)
Forumun son zamanlarda en çok beğenilen ürünü bu oldu sanırım. Maşallah diyerek güle güle kullanmanı diliyorum tekrar :)

Çok teşekkür ediyorum tekrar. Takımdan 12 kişiye tamamlamak için ayırttım, önümüzdeki ay maaşı alınca Optimumdayım :)) Sen hangi takımı belirlemiştin, çok merak ettim?

Çok teşekkür ediyorum tekrar. Takımdan 12 kişiye tamamlamak için ayırttım, önümüzdeki ay maaşı alınca Optimumdayım :)) Sen hangi takımı belirlemiştin, çok merak ettim?

İnşallah inşallah :)
Ben Kütahya Porselen'den beğenmiştim. Yakından görmedim ama gene internetten bakıp beğendim. Bundan altı kişilik bir takım yapmayı planlıyordum. Bakalım artık ya nasip, kafam iyice allak bullak oldu zaten, alsan bir dert almasan bir dert :)
9971.jpg

hayırlı olsun takımın, güzel günlerde kullan inş..:nazar::34::34:
bende bugün kütahya por. 6 kişiliklerden 2 tane alıp 12 kişilk yaptım.24 parca var 1 tanesinde. tuz-biberlik ve peçeteliği eksik. nerden bulup tamamlarım artık bilmiyorum. seninkinde bunların olması büyük avantaj

çok şıkkk :nazar: güle güle kullanırsın inş :69: markası nedir?
ben daha spor bişi istiyorum ama daha bakmadım, yukardaki kütahya porselen de güzelmiş, modeli ne dir acaba?..

hayırlı olsun takımın, güzel günlerde kullan inş..:nazar::34::34:
bende bugün kütahya por. 6 kişiliklerden 2 tane alıp 12 kişilk yaptım.24 parca var 1 tanesinde. tuz-biberlik ve peçeteliği eksik. nerden bulup tamamlarım artık bilmiyorum. seninkinde bunların olması büyük avantaj

Çok teşekkür ederim inşallah :)) Evet salata kasesi çok hoşuma gitti benim de tuzlukla biberlik olmasa da olur gibi geliyor bana takma bence kafana ben bunu 12 kişiliğe tamamlarsam 2 tane de tuzluk takımım olacak :)

çok şıkkk :nazar: güle güle kullanırsın inş :69: markası nedir?
ben daha spor bişi istiyorum ama daha bakmadım, yukardaki kütahya porselen de güzelmiş, modeli ne dir acaba?..

Kütahya Porselen Ev Serisi - Zeugma Form- Puantiye Lila diye aratırsanız direkt karşınıza çıkar :)

İnşallah inşallah :)
Ben Kütahya Porselen'den beğenmiştim. Yakından görmedim ama gene internetten bakıp beğendim. Bundan altı kişilik bir takım yapmayı planlıyordum. Bakalım artık ya nasip, kafam iyice allak bullak oldu zaten, alsan bir dert almasan bir dert :)
9971.jpg

Kütahya Porselenin de modeli güzelmiş tabi karar senin :) Benim de acelem yoktu aslında düğüne en az 1 sene var ve damat adayımız askerde :) Ama insan canlı canlı görünce hevesleniyor dayanamıyor :)

Bunlar nasıl sence? uyumlu gibi geldi

Abka 'nın ürünü
2116_kucuk.jpg

ürünü incelemek istersen buradan bakabilirsin cnm
http://www.abkacam.com/pinfo.asp?pid=1072

abkada ürün kırılırsa ya da ekstra almak istersen 1 adet bile sipariş edebiliyorsun. taşında ya da deseninde herhangi bir kayıp olursa birebir değiştirme garantisi veriyorlar ( bulaşık makinasında yıkamayacaksın ama canım )

Bu da paşabahçe'nin
images

Son düzenleme:
Bunlar nasıl sence? uyumlu gibi geldi

Abka 'nın ürünü
2116_kucuk.jpg

ürünü incelemek istersen buradan bakabilirsin cnm
37 Para Set "Nisan Boncuk Platin"

abkada ürün kırılırsa ya da ekstra almak istersen 1 adet bile sipariş edebiliyorsun. taşında ya da deseninde herhangi bir kayıp olursa birebir değiştirme garantisi veriyorlar ( bulaşık makinasında yıkamayacaksın ama canım )

Bu da paşabahçe'nin
images

Çok teşekkür ederim hoşlar hemen bakacağım :)

aynısında benımde var bu takımın 12kişilik yaptım ben pazarlıkla 200 e aldım. aylardır kullanıyorum bi tane cukur tabak kırdım 1 hafta ıcınde yenisini gönderdiler:) güzel yani için rahat olsun:)

aynısında benımde var bu takımın 12kişilik yaptım ben pazarlıkla 200 e aldım. aylardır kullanıyorum bi tane cukur tabak kırdım 1 hafta ıcınde yenisini gönderdiler:) güzel yani için rahat olsun:)

Teşekkür ederim Feridde içimi rahatlattın :)) Acaba sen nerden aldın?

Hayırlı olsun cnm güle güle kullan.. Bende misafiri kare aldım günlük takımı yuvarlak istiyorum..Bardak takımı beğenemedim ama kendimi yaa.. O konuda çok ama çok kararsızım :25: Bievin bardakları çok hoşuma itti o da dünya parası tutuo :30:

Hayırlı olsun cnm güle güle kullan.. Bende misafiri kare aldım günlük takımı yuvarlak istiyorum..Bardak takımı beğenemedim ama kendimi yaa.. O konuda çok ama çok kararsızım :25: Bievin bardakları çok hoşuma itti o da dünya parası tutuo :30:

Öncelikle teşekkürler. Ben de senin gibi bardak modellerinde çok kararsızım ve gerçekten bardak deyip geçmemek lazım şık ve değişik modeller çok pahalı ne yapçaz bakalım :)

Back
X