Günü gelince hesaplaşacağız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ashy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
870
219
123
iyi geceler herkese. Bugün yine şeytan dürttü erkek arkadaşımın mailini falan karıştırdım eskilere gittim yazışmalar vs. Sonra da tartışma çıkardım sonra eve geldi boşuna takıyorsun sandığın büyüttüğün gibi bir şey değil sen farklısın benim için aynı çatı altındayız vs dedi. Ama ben yine de rahat bırakmasını onunla konuşmak istemediğimi söyledim. O da yumuşak bir ifadeyle sen bildiğini yap ben de öyle günü geldiğinde hesaplaşacağız zaten dedi. Ben de baka kaldım öyle soramadım da sizce ne demek istemiş olabilir?İlkte idrak edemedim ama sonra kötüye yordum nedense.

Tam anlamadım ama eski şeyleri niye silmiyor milinden, ısıtıp önüne getirmene izin veriyor ?

Bende anlamadım sizinle eski yazışmalarımı.başkasıylamı.başkasıyla ve sizden önceyse yapacak bişey yok.niye okadar uzattınız.alttan almış olmamış oda sinirle öyle demiş elbet görürüm bende senin bi hatanı gibisinden yani ben öyle yordum

Eskileri açmak ilişkinize zarar verecek en önemli unsur..
erkek arkadaşınız silmediği ve hala onları tuttuğu için hatalı
Siz onları karıştırıp eskiden olan şeyler için huzur kaçırdığınızdan dolayı hatalısınız..
Eski eskide kalmıştır sizden önceki hayatı bence sizi ilgilendirmesin..
belki sinirlenmiştir size belli etmemek için öyle bir cümle kurmuştur diye düşünüyorum..

Ben şey anladım senin herhangi bir açığını yakaladığımda tabiri caizse burnundan getiricem ama ne kadar doğru anladim orası meçhul

Hayır benimle değil. Benim sinir olduğum okuduklarım ve de bu şahısların hala ona ulaşmaya çalışıyor olması iş vs bahanesiyle. Soramadım da korktuğumu sanmasın diye bi anlam çıkaramadım Çünkü Şimdiye kadar olan tüm tartışma onun etrafındakiler ve benim hiçbir şeyim olmadı hatam vs ne hesaplaşması olabilir ki. Ayrıca neyi bekliyor peki hesaplaşmak için?

Sinirden dikkatini başka yöne çekmek üzerindeki ağırlığı alıp sana atmak için söylemiştir. Senin bu şekilde takacağını biliyorsa vermiştir eline bir laf, sen uğraş dur işte o lafla. Hem de kendisini rahatlatarak üste çıkmak.

Evet saklamakta hatalı yazışmaları önceden yedeklemiş. Hayır benim hesaplaşacak bir şeyim Yok ki bu zamana kadar pürüz yaratan hep o. Ama bi an belli etmesem de korktum. Benim bildiğim hesaplaşma kötü olur. Zaten sorunlu bi ilişki yaş farkı etrafındakiler vs.

Yani suçlu psikolojisi diyorsun?acaba ben ne yaptım diye kafamda soru işareti bırakmak istiyor?Bazen umursamaz ayrılsam da kurtuldum diyorum bazen de öyle şeyler söylüyor kendi kendime korkarak kuruyorum böyle.

Eskileri açtıkça yıpranırsınız hiç gerek yok böyle şeylere , benim anlamadığım neden eski mailler duruyor rahatsız olabileceğinizi düşünmüyor mu acaba.

Sizin de buna benzer yaptığınız bir yanlış yoksa bence korkmanıza da gerek yok , ancak muhtemelen açığınızı aramaya çalışacak ya da dediğim gibi bir anda söylenmiş olabilir siz yüz vermediğiniz için demiş olabileceğini düşünüyorum
Evet yedeklemiş olması hatalı dediğim gibi ama sizin de eskileri karıştırmanız hata , bunu neden yaptığını sorun bence alın karşınıza ;
"neden yedekledin ? "
Cevabına göre hareket edersiniz

Eskileri açtıkça yıpranırsınız hiç gerek yok böyle şeylere , benim anlamadığım neden eski mailler duruyor rahatsız olabileceğinizi düşünmüyor mu acaba.

Bizim sorunumuz sadece eskiler değil ki kendileri eski olsa bile içlerinden bazıları kapısına dayanan cinsten. Kapıyı ben açarsam bir daha gelmeyeni var olduğumu bildiği halde beklemeye devam edeni de. Bilmiyorum bayağı öncelere gittim otaya atmış niyeyse ve normalde görmem de açık unuttuğu için şeytan dürttü karıştırdım ben de. Ve zaten bu konular yüzünden o kada çok tartışma oldu ki geçmişte ben ne yaptığımı biliyorum diyor ama bi de bunu söyleyince ister istemez kötü bir düşünce yerleşti bana. Ve de hangi gün neyi bekliyor olabilir ki diyorum?

İşte bunu soramadım hiçbir zaman hep sitem ettim şunu gördüm bunu gördüm diye ama ne diye tutarsın bunları diyemedim bilmiyorum aradaki yaş farkı tecrübe vs derken beni iyice istediği gibi yönlendiriyor.

Ben biraz iyimser bakacağım acaba ileri de ciddi adımlar atacağız o zaman gerçekten sana değer verdiğimi göreceksin mi demek istedi .

Ama hoş bir durum değil sizden büyük anladığım kadarıyla büyük olduğu için istediğini yapar susarım diye düşünmeyin , konuşun ve sebeplerini ondan dinleyin derim ona göre yol çizersiniz kendinize..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…