Tam anlamadım ama eski şeyleri niye silmiyor milinden, ısıtıp önüne getirmene izin veriyor ?
Ben de konuyu idrak edemedim. İltihap sebebiyle degil...
Yeni bir mail yani eski değil? Açar mısınız? İçeriği neydi? Özel değilse.Bilmiyorum maili çok fazla dolu ve pc de mail gönderdikten sonra unutup gitti telefon gelince.
Yeni bir mail yani eski değil? Açar mısınız? İçeriği neydi? Özel değilse.
Bende anlamadım sizinle eski yazışmalarımı.başkasıylamı.başkasıyla ve sizden önceyse yapacak bişey yok.niye okadar uzattınız.alttan almış olmamış oda sinirle öyle demiş elbet görürüm bende senin bi hatanı gibisinden yani ben öyle yordum
Eskileri açmak ilişkinize zarar verecek en önemli unsur..
erkek arkadaşınız silmediği ve hala onları tuttuğu için hatalı
Siz onları karıştırıp eskiden olan şeyler için huzur kaçırdığınızdan dolayı hatalısınız..
Eski eskide kalmıştır sizden önceki hayatı bence sizi ilgilendirmesin..
belki sinirlenmiştir size belli etmemek için öyle bir cümle kurmuştur diye düşünüyorum..
Sinirden dikkatini başka yöne çekmek üzerindeki ağırlığı alıp sana atmak için söylemiştir. Senin bu şekilde takacağını biliyorsa vermiştir eline bir laf, sen uğraş dur işte o lafla. Hem de kendisini rahatlatarak üste çıkmak.
Sizin de buna benzer yaptığınız bir yanlış yoksa bence korkmanıza da gerek yok , ancak muhtemelen açığınızı aramaya çalışacak ya da dediğim gibi bir anda söylenmiş olabilir siz yüz vermediğiniz için demiş olabileceğini düşünüyorumEvet saklamakta hatalı yazışmaları önceden yedeklemiş. Hayır benim hesaplaşacak bir şeyim Yok ki bu zamana kadar pürüz yaratan hep o. Ama bi an belli etmesem de korktum. Benim bildiğim hesaplaşma kötü olur. Zaten sorunlu bi ilişki yaş farkı etrafındakiler vs.
Eskileri açtıkça yıpranırsınız hiç gerek yok böyle şeylere , benim anlamadığım neden eski mailler duruyor rahatsız olabileceğinizi düşünmüyor mu acaba.
Sizin de buna benzer yaptığınız bir yanlış yoksa bence korkmanıza da gerek yok , ancak muhtemelen açığınızı aramaya çalışacak ya da dediğim gibi bir anda söylenmiş olabilir siz yüz vermediğiniz için demiş olabileceğini düşünüyorum
Evet yedeklemiş olması hatalı dediğim gibi ama sizin de eskileri karıştırmanız hata , bunu neden yaptığını sorun bence alın karşınıza ;
"neden yedekledin ? "
Cevabına göre hareket edersiniz
Ben biraz iyimser bakacağım acaba ileri de ciddi adımlar atacağız o zaman gerçekten sana değer verdiğimi göreceksin mi demek istedi .Bizim sorunumuz sadece eskiler değil ki kendileri eski olsa bile içlerinden bazıları kapısına dayanan cinsten. Kapıyı ben açarsam bir daha gelmeyeni var olduğumu bildiği halde beklemeye devam edeni de. Bilmiyorum bayağı öncelere gittim otaya atmış niyeyse ve normalde görmem de açık unuttuğu için şeytan dürttü karıştırdım ben de. Ve zaten bu konular yüzünden o kada çok tartışma oldu ki geçmişte ben ne yaptığımı biliyorum diyor ama bi de bunu söyleyince ister istemez kötü bir düşünce yerleşti bana. Ve de hangi gün neyi bekliyor olabilir ki diyorum?
Ama hoş bir durum değil sizden büyük anladığım kadarıyla büyük olduğu için istediğini yapar susarım diye düşünmeyin , konuşun ve sebeplerini ondan dinleyin derim ona göre yol çizersiniz kendinize..İşte bunu soramadım hiçbir zaman hep sitem ettim şunu gördüm bunu gördüm diye ama ne diye tutarsın bunları diyemedim bilmiyorumaradaki yaş farkı tecrübe vs derken beni iyice istediği gibi yönlendiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?