Ben biraz iyimser bakacağım acaba ileri de ciddi adımlar atacağız o zaman gerçekten sana değer verdiğimi göreceksin mi demek istedi .
Ama hoş bir durum değil sizden büyük anladığım kadarıyla büyük olduğu için istediğini yapar susarım diye düşünmeyin , konuşun ve sebeplerini ondan dinleyin derim ona göre yol çizersiniz kendinize..
Bilgisayardan mı baktınız maillere?
Bazen telefonda temizlemek zor oluyor, geriye dönük yükleme vs. Uğraşmamış olabilir
Yada telefonda silmiş ama bilgisayardan açıldığında silinmemiş yada okunmamış görünebilir.
Geçenlerde bilgisayardan açtığımda 270 küsür mail vardı...
Telefonda okuduklarım ve de sildiklerimdi..
Çok önemsemeyin böyle şeyleri.
Eski konularını göz gezdirdim biraz hep moral bozukluğu depresif ruh hali içindesin , değer mi sence bu yaşanılan şeylere ?Çok küçük bir ihtimal o da aklıma geldi çünkü kapıya gelenler eskileri derken ben çok yıprandım çok üzüldüm daha önceden de mutlu sonu çabuk bekletiyorsun zamanı gelecek onun da falan demişti direk açıkça söylemiyor sonuçta ama acaba dedim sanki yaptıklarının telafisi olcak gibi mi demek istedi. Belki eski konularımda görmüşsünüzdür beni çok yıpratan bi ilişki ayrılsam mı ayrılmasam mı diye düşündüğüm bir dönem söyledikleri kafamı karıştırıyor ama hiçte açık açık bir şey demiyor. İyi şeyler düşünen biri neden biraz bahsetmez ki?
Eski konularını göz gezdirdim biraz hep moral bozukluğu depresif ruh hali içindesin , değer mi sence bu yaşanılan şeylere ?
Yaşça baya büyük senden yaşıtın erkeklerin soyu mu tükendi , bu yaşlarını çok ararsın kendini yıpratma boş şeyler için . Hayatına bir erkek için yön verme.
Sorsanıza ne manada kurdun bu cümleyi diye, niye sormadınız açık açık?
Bunu söyledikten sonra aslında ben iyiye yordum hemen her şeyi ortaya dökeceğimiz ciddiyete bineceği gün diye düşündüm o yüzden hemen öyle bir şey sorma gereği duymadım ama sonradan düşününce de İnsan kötü bir şey için hesaplaşmaz mı dedim ve eğer öyleyse de korktuğumu sanmasın bir şeyden diye de soramadım.
Ben nedense tehtid gibi algıladım. Bilinç altımdan herhalde. Okuduğum konulardan ya da haberlerden mi, şahit olduğum hayatlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Siz bence "geçen gün bana kurduğun cümle çok iticiydi ne maksatla söyledin?" diyip ağzını arayın.
ben anlamiyorum bir insanin hayatindasiniz diye herseye müdahale etme hakkini nasil görüyorsunuz kendinizde. adi üstünde eski, silmek istemezse bu onun tercihi...
Eski eskide kalmıyorsa hala müdahale ediyorsa sorun oluyor zaten aman olmuş bitmiş diyemiyorum çünkü geliyor kapıya arada bi yokluyor. Siz belki yine de sakin kalırdınız ama ben kalamıyorum.
yazip duruyorsa bilemem, ben eski yazismalara takiyorsun sandim, tabi ki yazmamasi daha iyidir.
Hayır sadece eski olsa geçmişte kalmış derdim bahsini bile açmazdım boşuna dır dır gibi gelecek diye tercih etmem çünkü.
sorun su ki sevgiline göre fazla genc ve enerjiksin.
Ve deneyimsiz.
diger konuna baktim adam senden 12-13 yas büyük.. bilmiyorum nasil anlasabiliyor musunuz sence..?
Bir şekilde toparlanıyor ilişki ama sorun onun yaşanmışlıkları bunun altında eziliyorum sabret diyor bana ama ne için olduğunu da söylemiyor açıkçası böyle üstü kapalı şeylerle anlamaya çalışıyorum.
sabret derken, daha genceciksin altinda ezilmek zorunda degilsin hic biseyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?