- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Happyyear34
-
Alıntımi var okadar sayfa okudum alıntı falan yok .sadece sizin konuşmalarınizdan olayı çözmeye çalışıyorum .konu sahibinide sordum olay ne diye konusmayi tercih etmedi ....Arkadaşım daha doğum gününe bir hafta var. Belki kutlayacaklar.
Zaten zorla hatırlatmış insanlara haftaya doğum günüm sakın unutmayın diye. Hayır konuyu bilmiyorsun yorum yapıyorsun. Alıntılardan oku bari.
doğumgünü sahibi bu sene doğumgünü şöyle şöyle kutlayacağım der, arkadaşlarına sorar, imkanı olan gider olmayan kutlar telefondan gitmez. bu çokbaşka bir şey.
konu sahibi haberiniz olsun, kutlayın beni diye ortaya emrivaki ile karışık duygu sömürüsü gibi birşey bırakmış. o nedenle itici görünüyor hareketi.
Alıntımi var okadar sayfa okudum alıntı falan yok .sadece sizin konuşmalarınizdan olayı çözmeye çalışıyorum .konu sahibinide sordum olay ne diye konusmayi tercih etmedi ....
Eğer daha bir hafta varsa inşallah kutlarlar kızı tanisam ben kutlarım .heleki yakın arkadaş çok birşey değil aslinda
Okumuyorsun karpuzcum okumuyorsun.Benim doğum günümü kutlayın iması ne yahu? Biri öyle yapsa kutlayacağım varsa da kutlamam. Ayrıca lise arkadaşlıklarını hiçbir zaman içten bulmamışımdır, çocuktuk o zamanlar. Liseden hiçbir arkadaşım ile şimdi anlaşamam herhalde, herkes çok değişmiştir. Konu sahibinin konusu merak edenler için kendisi silmiş de: Moralim aşırı bozuk. Haftaya doğum günüm liseden ve üniversitedeki arkadas gruplarima hafif citlatayim dedim. Unutmayin vs. Diye. Üniversitedeki arkadaslarim kutlayalim dedi. Lisedeki arkadaslarim ise hicbirisi bisey yazmadi bir kisi ise ise başlıyorum kuzum dedi. Sizce bu arkadaslik gerçek mi? Liseden bahsediyorum bir de kaç senenin hatri var. Üstelik doğum gününden bahsederken kutlamasinda değilim bir doğum günün kutlu olsun demeniz bile yeterli dedim. Diyebilirsiniz dedim. Buna karşılık işe basliyorum cevabını aldim.gercekten insanlari anlayamiyorum. Sizce sorun ben de mi? Yoksa günümüzdeki arkadaşlık iliskileri çok mu samimiyetsizlesti? Anlayamiyorum. Bana iş basliyorum diyen kisi hakkinda bisey daha demek istiyorum kalbimi 2. Kırışı bu çünkü. Bir gün arkadas ortaminda konusuyoruz ben birsey soylemistim tam o sirada olmayan akıl , sen de akıl mi var tarzi bisey soyledi gulerek. O an ben dahil kimse gülmedi. Boyle sakalardan da hoslanmadigimi bilir. Bilmiyorum ya. Çok alinganim farkındayım ama inanin kaldiramiyorum artik.
Kutlama içten gelen bişeydir ,samimi olan kutlar ,kendi nezlinde çam sakızı hediyesini de alır ,diğer türlü akıla gelirse mesaj atılır , kimse kimsenin doğum gününü kutlamak zorunda değil ,kendi de kutlamaz istemezse ,olur biter yani .. hayır bir de daha 1 hafta var belki mesaj atıp kutlayacaklar ,insanlar müsait olmayabilir kendi problemleri olabilir vs vs ,resmen bişey beklemiş , burda da gerçekler konuşulunca tepki veriyor ..e gerçek bu
Anladim şimdi .hoş olmamış emrivaki yapması ama istemiş işte onada birşey diyemiyorum yılda 1 kez oluyor heves etmis
Okumuyorsun karpuzcum okumuyorsun.
ayrıca üniversite arkadaşları kutlayalım demiş. sorun sadece lisedekiler.
Kendimi savunma hakkım yok mu yani?Savunmanıza gerek yok. Alıştık artık bu durumlara. Konu sahibi yeni galiba o yüzden belirttim.
Günümüz arkadaşlık ilişkileri boş hakkaten, çok güzel anlatmış şair burada.
Ben şahsınıza yazmadığım için gerek yok demiştim. Savunun savunmayın fark etmez. Hayat kısa kuşlar uçuyor ne diyim.Kendimi savunma hakkım yok mu yani?
Ben şahsınıza yazmadığım için gerek yok demiştim. Savunun savunmayın fark etmez. Hayat kısa kuşlar uçuyor ne diyim.
Kuşlar gibi cıvıldar, tattırdığın acılar...Cemal SüreyaBilmemki kuşlar
Bu hengamenin
Neresine uçar
Cahit Zarifoğlu
Kuşlar gibi cıvıldar, tattırdığın acılar...Cemal Süreya
Kuş olsun,insan olsun.Bir kuşa iki kez bakınca
Uçmanın çoğuda çırpınmak
Kuş olsun,insan olsun.
Yalnızlık sevmeyi bilmeyenlerin icadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?