Günümüz arkadaşlık ilişkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıntımi var okadar sayfa okudum alıntı falan yok .sadece sizin konuşmalarınizdan olayı çözmeye çalışıyorum .konu sahibinide sordum olay ne diye konusmayi tercih etmedi ....

Eğer daha bir hafta varsa inşallah kutlarlar kızı tanisam ben kutlarım .heleki yakın arkadaş çok birşey değil aslinda

Anladim şimdi .hoş olmamış emrivaki yapması ama istemiş işte onada birşey diyemiyorum yılda 1 kez oluyor heves etmis

Okumuyorsun karpuzcum okumuyorsun.

İnşallah kutlarlar daha üzülmek için erken aslında ben bugün oldu sandım .

Konu sahibi doğum gününde konu acarmisin ben çok merak ettim kutlayacaklarmi yada kutlamayacaklarmi

Anladim şimdi .hoş olmamış emrivaki yapması ama istemiş işte onada birşey diyemiyorum yılda 1 kez oluyor heves etmis

istemekte sorun yok ama söyleyiş tarzı hoş olmamış. bir planı yok ki önden söylesin.
dese ki şu cafede toplanalım birer kahve içelim doğumgünümde, kimse görmezden gelmezdi. ama tutumu "bana bakın unutmayın" gibi olmuş.

Doğum günüm bakın unutmayın demeniz bir miktar itici olmuş bence. Onun yerine doğum gününüzde story atın sosyal medyadan bir tane zaten gören herkes kutlar.Bu da saçma ama en azından direk hatırlatmaktan daha az garip… Gerçekten size değer veren herkes küçük bişey de olsa bir çabaya girecektir merak etmeyin. Şimdiden kutlu olsun :)

Doğum günlerini sürekli hatırlatan insanlara çok sinir oluyorum. Ben zaten istersem düşünürüm, hediyemi falan alırım. Bazı insanlar bunu anlamıyorlar bana çok garip geliyor. Doğum gününe anlam yüklemek sorun değil ama herkesin de bu tarz günleri o kadar umursamadığını fark etmek gerek. Bir hafta önceden mi başlasınlar kutlamalara? Adı üstünde doğum günü yani 'doğum haftası' değil ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…