- 19 Aralık 2014
- 6.797
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.444
- 748
- Konu Sahibi Happyyear34
-
Ben saygımı da bozmadım, zevk de almıyorum. Bence konu sahibi fazla alıngan ve eleştiri kaldıramıyor.Bu gecenin kurbanı sizsiniz. Siz sinirlendikçe onlar zevk alıyor. En iyisi girmeyin siteye. Zaten dedikleri gibi içerik sildiğiniz için banlanacaksınız.
Sağol şimdi derin yorum yazıcamBenim doğum günümü kutlayın iması ne yahu? Biri öyle yapsa kutlayacağım varsa da kutlamam. Ayrıca lise arkadaşlıklarını hiçbir zaman içten bulmamışımdır, çocuktuk o zamanlar. Liseden hiçbir arkadaşım ile şimdi anlaşamam herhalde, herkes çok değişmiştir. Konu sahibinin konusu merak edenler için kendisi silmiş de: Moralim aşırı bozuk. Haftaya doğum günüm liseden ve üniversitedeki arkadas gruplarima hafif citlatayim dedim. Unutmayin vs. Diye. Üniversitedeki arkadaslarim kutlayalim dedi. Lisedeki arkadaslarim ise hicbirisi bisey yazmadi bir kisi ise ise başlıyorum kuzum dedi. Sizce bu arkadaslik gerçek mi? Liseden bahsediyorum bir de kaç senenin hatri var. Üstelik doğum gününden bahsederken kutlamasinda değilim bir doğum günün kutlu olsun demeniz bile yeterli dedim. Diyebilirsiniz dedim. Buna karşılık işe basliyorum cevabını aldim.gercekten insanlari anlayamiyorum. Sizce sorun ben de mi? Yoksa günümüzdeki arkadaşlık iliskileri çok mu samimiyetsizlesti? Anlayamiyorum. Bana iş basliyorum diyen kisi hakkinda bisey daha demek istiyorum kalbimi 2. Kırışı bu çünkü. Bir gün arkadas ortaminda konusuyoruz ben birsey soylemistim tam o sirada olmayan akıl , sen de akıl mi var tarzi bisey soyledi gulerek. O an ben dahil kimse gülmedi. Boyle sakalardan da hoslanmadigimi bilir. Bilmiyorum ya. Çok alinganim farkındayım ama inanin kaldiramiyorum artik.
Alıngan alınganı anında bulur ve desteklerBen saygımı da bozmadım, zevk de almıyorum. Bence konu sahibi fazla alıngan ve eleştiri kaldıramıyor.
Yok bence tek tek kutlama mesajlarını paylaşıp onore olacaktıMevzu derinmiş yani
Konu sahibi çok derin biri hem insanların doğum gününü unutup kendisine karşı mahçup olma ihtimalini azaltmaya çalışıyor
Hem de arkadaşlarını kibar biri olmaya teşvik ediyor
büyük resme bakın arkadaşlar
Doğum gününe daha bir hafta varmış. Bişey yaşamamış yani.Konu sahibi lütfen konusurmusun. Doğum gününde ne yaşadın seni üzen ne
Savunmanıza gerek yok. Alıştık artık bu durumlara. Konu sahibi yeni galiba o yüzden belirttim.Ben saygımı da bozmadım, zevk de almıyorum. Bence konu sahibi fazla alıngan ve eleştiri kaldıramıyor.
Doğum gününe daha bir hafta varmış. Bişey yaşamamış yani.
Haksızdı çünkü. Verdiği cevaplar da insanları kızdırdı. Burda haksıza haksız deriz biliyorsun.üzulmus kız niye herkes kızdı ona şimdi burdan doğum gününü kutlasaydiniz keşke mutlu olsun nolmus
Doğum günün kutlu olsun nice yılların olsun konu sahibiayrıca üzülme benim hiç doğum günüm kutlanmadi bı iki kere pasta getirildi ozamnda doğum günüm degildi
Haksızdı çünkü. Verdiği cevaplar da insanları kızdırdı. Burda haksıza haksız deriz biliyorsun.
Ben kızmadım çünkü kızmamı gerektirecek biri değilüzulmus kız niye herkes kızdı ona şimdi burdan doğum gününü kutlasaydiniz keşke mutlu olsun nolmus
Doğum günün kutlu olsun nice yılların olsun konu sahibiayrıca üzülme benim hiç doğum günüm kutlanmadi bı iki kere pasta getirildi ozamnda doğum günüm degildi
Ben kızmadım çünkü kızmamı gerektirecek biri değil
Hayatın gerçekleri denen bir olay var
Mantıklı olmak diye bir olay var
Niye bana doğum günü kutlama konusunda emrivaki yapılsın ki
Bir hafta önceden hatırlatıp bir de ultimatom veriyor sadece mesajla da kutlayabilirsiniz diyerek
içten gelen şeylerin hesabı böyle olmaz
Arkadaşım daha doğum gününe bir hafta var. Belki kutlayacaklar.Anladığım kadariyla yakın arkadaslarindan bunu beklemiş ve birşey görememiş.kendi şahsım adına konuşuyorum küçük bı pastanın ustune mum bile dikilse ben mutlu olurdum .eğer kişi benim arkadaşımsa bunu seve seve yaparım.arkadasiminda ince düşünmesini isterim dusunmuyorsada gönül koymam .ama kendi capimda üzülürum konu sahibide aynen öyle uzulmus
İçten geliyor ya onların ki millet hatırlatmıyor samimiyetsiz buluyorsan görüşme geç git allah allahBen bilmem böyle partiler ne yaptım ne bana yapan oldu ama kardeşinden biliyorum haftalar öncesinden doğum günü için plan yaparlar
Kutlama içten gelen bişeydir ,samimi olan kutlar ,kendi nezlinde çam sakızı hediyesini de alır ,diğer türlü akıla gelirse mesaj atılır , kimse kimsenin doğum gününü kutlamak zorunda değil ,kendi de kutlamaz istemezse ,olur biter yani .. hayır bir de daha 1 hafta var belki mesaj atıp kutlayacaklar ,insanlar müsait olmayabilir kendi problemleri olabilir vs vs ,resmen bişey beklemiş , burda da gerçekler konuşulunca tepki veriyor ..e gerçek buAnladığım kadariyla yakın arkadaslarindan bunu beklemiş ve birşey görememiş.kendi şahsım adına konuşuyorum küçük bı pastanın ustune mum bile dikilse ben mutlu olurdum .eğer kişi benim arkadaşımsa bunu seve seve yaparım.arkadasiminda ince düşünmesini isterim dusunmuyorsada gönül koymam .ama kendi capimda üzülürum konu sahibide aynen öyle uzulmus
Ben bilmem böyle partiler ne yaptım ne bana yapan oldu ama kardeşinden biliyorum haftalar öncesinden doğum günü için plan yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?