Günümüz arkadaşlık ilişkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gecenin kurbanı sizsiniz. Siz sinirlendikçe onlar zevk alıyor. En iyisi girmeyin siteye. Zaten dedikleri gibi içerik sildiğiniz için banlanacaksınız.
Ben saygımı da bozmadım, zevk de almıyorum. Bence konu sahibi fazla alıngan ve eleştiri kaldıramıyor.

İnsanların işi gücü yok oturup sizin doğum gününüzü mü kutlasınlar? Kutlamak isteyen, aramak, yazmak isteyen her türlü yazar çizer kutlar. Neden bunu hatırlatıyorsunuz arkadaslarınıza?

1 hafta önce doğum günümdü çok değer verdiğim bir arkadasım kutlamadı, olur öyle dedim geçtim. Ne kırıldım ne kızdım. İnsanların bana deger verisini bu tip seyler üzerinden ölçmüyorum. Sizde deneyin.

Sağol şimdi derin yorum yazıcam
Kimsenin anası benim için kimseyi doğurmadı
Keyfim isterse kutlarım istemezse kutlamam böyle hassas biri benle arkadaşlığını kesebilir

sanki bana doğdu
Ben aile fertlerimden beklerim çünkü onlar yapmış beni ya hani

Yok bence tek tek kutlama mesajlarını paylaşıp onore olacaktı

Tüm Türkiye tek yürek doğum gününü kutlasın seri

kutlamayan samimiyetsizler siz gelmeyin !!1!1!1!1

Doğum gününe daha bir hafta varmış. Bişey yaşamamış yani.

üzulmus kız niye herkes kızdı ona şimdi burdan doğum gününü kutlasaydiniz keşke mutlu olsun nolmus

Doğum günün kutlu olsun nice yılların olsun konu sahibi ayrıca üzülme benim hiç doğum günüm kutlanmadi bı iki kere pasta getirildi ozamnda doğum günüm degildi

Haksızdı çünkü. Verdiği cevaplar da insanları kızdırdı. Burda haksıza haksız deriz biliyorsun.

Haksızdı çünkü. Verdiği cevaplar da insanları kızdırdı. Burda haksıza haksız deriz biliyorsun.

Anladığım kadariyla yakın arkadaslarindan bunu beklemiş ve birşey görememiş.kendi şahsım adına konuşuyorum küçük bı pastanın ustune mum bile dikilse ben mutlu olurdum .eğer kişi benim arkadaşımsa bunu seve seve yaparım.arkadasiminda ince düşünmesini isterim dusunmuyorsada gönül koymam .ama kendi capimda üzülürum konu sahibide aynen öyle uzulmus

Ben kızmadım çünkü kızmamı gerektirecek biri değil
Hayatın gerçekleri denen bir olay var
Mantıklı olmak diye bir olay var
Niye bana doğum günü kutlama konusunda emrivaki yapılsın ki
Bir hafta önceden hatırlatıp bir de ultimatom veriyor sadece mesajla da kutlayabilirsiniz diyerek

içten gelen şeylerin hesabı böyle olmaz

Ben bilmem böyle partiler ne yaptım ne bana yapan oldu ama kardeşinden biliyorum haftalar öncesinden doğum günü için plan yaparlar

Arkadaşım daha doğum gününe bir hafta var. Belki kutlayacaklar.

Zaten zorla hatırlatmış insanlara haftaya doğum günüm sakın unutmayın diye. Hayır konuyu bilmiyorsun yorum yapıyorsun. Alıntılardan oku bari.

bana bir arkadaşım bir hafta önceden doğumgünümü kutlarsınız tarzında konuşsa benim gününde kutlamam yeterli değil demek diye düşünürüm ve rahatsız olurum.
çünkü bence kendi doğumgününü böyle hatırlatmak = bana hediye alın + bana yemek ısmarlayın vs vs demektir.
ha kutlayacağım, mekan ayarladım gelin dersin o başka.
ama haberiniz olsun doğumgünüm, siz birşeyler ayarlayın diye önden ayar vermek bence itici.

Kutlama içten gelen bişeydir ,samimi olan kutlar ,kendi nezlinde çam sakızı hediyesini de alır ,diğer türlü akıla gelirse mesaj atılır , kimse kimsenin doğum gününü kutlamak zorunda değil ,kendi de kutlamaz istemezse ,olur biter yani .. hayır bir de daha 1 hafta var belki mesaj atıp kutlayacaklar ,insanlar müsait olmayabilir kendi problemleri olabilir vs vs ,resmen bişey beklemiş , burda da gerçekler konuşulunca tepki veriyor ..e gerçek bu

Ben bilmem böyle partiler ne yaptım ne bana yapan oldu ama kardeşinden biliyorum haftalar öncesinden doğum günü için plan yaparlar

doğumgünü sahibi bu sene doğumgünü şöyle şöyle kutlayacağım der, arkadaşlarına sorar, imkanı olan gider olmayan kutlar telefondan gitmez. bu çokbaşka bir şey.
konu sahibi haberiniz olsun, kutlayın beni diye ortaya emrivaki ile karışık duygu sömürüsü gibi birşey bırakmış. o nedenle itici görünüyor hareketi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…