- 15 Şubat 2013
- 26.202
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.494
- 798
- Konu Sahibi aysunasude
-
Kesin bakayacayim cok merak ettimSite yok hesaplar var bende. Twitterda türk ifşa diye aratınca çıkıyolla. Ama göz zevki ve akıl sağlığı için bakılmasını tavsiye etmem.
Bakma.gel.buraya seni kurtarmak gerek genç nesilEn genç ben olduğuma göre en batakta benim hadi bakalım
Hemi de kadınım bin kat bataktayım azıcık ne olacak şimdiiii
Bakmayın dedim ama benBakma.gel.buraya seni kurtarmak gerek genç nesil
Ben baktım iğrenç ya konu sahibi açmis eeee biz ne yapalım
Yazdım kudra nin dediğini süleyman diye biri cıktı böööögggg
İlk mesajda gençlerden bahsediliyor. Ona cevap verdimSadece ergenler yaşamıyor bu durumları. Konunun başından beri bunu anlatıyoruz. İfşa sitelerine bir göz gezdirirseniz 10 ergen varsa 90 orta yaşlı hatta yaşlı evli barklı çocuklu torunlu kadın göreceksiniz.
Tecavüz apayrı bir konu zaten.
Dedin de söz dinlemek lazımBakmayın dedim ama ben
Mobeseler var daha fena. Farkli farkli acilardan cekilir.Sokakta?
Ahshs public yaptik da ifsasi kaldi bebisimPublic ifşa bilem var hahahah
Olay dövmeyse sadece o zaman ben rahatım. Hiç dövmesiz kim tanıyacak beni. Dövme kapatan fontoden tavsiye edem sanaMobeseler var daha fena. Farkli farkli acilardan cekilir.
Kalcamdaki dovmeleri yaptırmayacaktim iste off. Bir daha sevisme sansim olursa fondotenle kapatayim bari
Ahshs public yaptik da ifsasi kaldi bebisim
Ben de gordum Sulumani, Suleymancik heyvanindan bile sogudum ole diyimDedin de söz dinlemek lazım
Gözlerim ah gözlerim ALLAH seni sülüman bildiği gibi yapsin
Öyle mi hayvan mi varBen de gordum Sulumani, Suleymancik heyvanindan bile sogudum ole diyim
dogru soyluyorsunuz bu ulkenin sorunu bu dusunce tarzi zaten.15 yıllık bir mazisi var bu bahsedeceğim olayın.
Bir komşumuz bir tanecik oğlu sevgilisini kendisine gönderdiği fotoğraflar üzerinden tehdit etmiş, kız da abisiyle paylaşmış bu durumu. Şikayet etmişler, üzerine çocuğu da dövmüslerdi.
Abimden yardim almak için geldi bize kadın. Kıza nasıl saydırıyor, zaten doğru düzgün bir kız olsa o fotoğrafları atar mıymış? Abim de senin oğlun fotoğrafları isterken, onlarla kızı tehdit ederken sorun yokta kız da mı sorun dedi diye küstü gitti. Yıllarca konuşmadı annemle bile.O çocuk sonrasında evlendi, eşine şiddet uyguladığı için de ayrıldı olaylı bir şekilde. Hiç şaşırmadım mesela yaptığına, çünkü aileden aldığı eğitim ortaydaydı.
Biz böyle kızları uyarmaya devam edip bir milim ilerlemeyelim zaten, aynen.
Yusuf muydu yoksaÖyle mi hayvan mi var
Evet yusufcuk oYusuf muydu yoksa
Ifsa sonrasi SuleymancikÖyle mi hayvan mi var
Yok yok süleymancık var. Minnoş kertenkeleYusuf muydu yoksa
Hayir be Suleymancikta var buldumEvet yusufcuk o
Evet ifsa ettim kendisini yukatdaYok yok süleymancık var. Minnoş kertenkele
ve bu ustunu ortmeler aile icinde de olabiliyor en acisi da bu.okullarda dijital hiçbir verinin saklanamayacağını anlatıyoruz. Okul polisi geliyor sosyal medayı güvenli kullanmayı anlatıyor. Her paylaşımınız gizli olsun diyor. Ama ergen görülmek istiyor, bilerek açık paylaşım yapıyor.
Bu dönemde benmerkezci oldukları için dünya sadece onlardan ibaret sanıyorlar. “Kişisel efsane” dediğimiz bir durum var. Ergen “bana bir şey olmaz” sanıyor. İlişkide korunmuyor bile. Amerika’da liseye giden kızlar önce çocuklarını kreşe bırakıp sonra okula gidiyorlar bu yanılgı yüzünden.
Bizde ne oluyor? Üstü kapatılıyor, bebek yok ediliyor. Okul idareleri okulun adı çıkmasın diye bilerek yapıyor bunu.
Bir öğrencimiz 7.sınıfta tecavüzle hamile kaldı, 8.sınıfta doğurdu, bebek sosyal hizmetlere verildi, hiçbir şey olmamış gibi hayat devam etti.
Yok yok süleymancık var. Minnoş kertenkele
Tamam ona da Netten baktim minnak bir şey çatıbkenarlarinda oluyor yazlik yerler de daha çok sıcak seviyor suleymancikEvet ifsa ettim kendisini yukatda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?