- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.681
- 798
- Konu Sahibi aysunasude
-
+1 babana guvenme demişler.İfşa sitesi nedir yahu, ben normal bir vatandaşım görmüşlüğüm yok
Konuya gelirsem burda 100 kez yazdım uygunsuz foto atmayın adam kocanız olsa bile. Erkekler çok şerefsiz ayrılırken her türlü rezilliği yapıyor sakın güvenmeyin
YokSiyasetçi politikacı biri görmedin mi
Kiz sitenin adi neyn, ben de bahayim yoklama alayim kendim kendime bdbsbshsSadece ergenler yaşamıyor bu durumları. Konunun başından beri bunu anlatıyoruz. İfşa sitelerine bir göz gezdirirseniz 10 ergen varsa 90 orta yaşlı hatta yaşlı evli barklı çocuklu torunlu kadın göreceksiniz.
Tecavüz apayrı bir konu zaten.
Sokakta?Ay sormayin vallahi, siteleri bilmem de twittera falan düşsem dövmelerimden taninirim kesin, rezillik.
Arkadas kendi evinde yapsan bir dert, adama gitsen baska dert, otelde yapsan ayri dert. Nerede sevisecek bu insanlar?!
Bacım git açtığım konuları incele, bu muhabbeti yapacağın son kişiyle konuşuyorsun şuan. Ama burası yeri değil diye konuşmadık.lütfen seks diyebilir misiniz artık?
ayrıca seksle ilgili konuşunca ne oluyor? cık cık cık ne kadar ayıp ya seks meks diyor...
@Vander bilir onu. Ben twitter uzmanıyımKiz sitenin adi neyn, ben de bahayim yoklama alayim kendim kendime bdbsbshs
Aynı kadın eşi tarafından aldatıldığında mağdur edildiğinde de suçlu oluyor, erkeğini elinde tutsaymış niye tutmamış?Ben katılıyorum. Kız güvenmiştim veya sadece eğlenmek istemiştir, kime ne? Burda özel hayat ifşası yaparak suç işleyen ve şerefsizlik yapan taraf erkek. İnsanlarımız artık o kadın da güvenmeseymiş/orda ne işi varmış/mini etek giydi kafasından çıkmalı. Suç işleyen taraf erkek ama ihale bir şekilde yine kadınlara kalıyor?? Hırsızın hiç mi suçu yoka dayanıyor geliyor durum.
Evet gormediniz miNe ne ne
Burda ayol kk da oldu sabahNe ne ne
sakin ol bacım. en çok sen seks konuşuyorsun tamamBacım git açtığım konuları incele, bu muhabbeti yapacağın son kişiyle konuşuyorsun şuan. Ama burası yeri değil diye konuşmadık.
Burda ayol kk da oldu sabah
sakin ol bacım. en çok sen seks konuşuyorsun tamam
KilicdorugliWtf adam kimmiş?
Valla bilmem bu adamın çekiciliği diye anket.bolumunde konu sahibi korktu hepimiz yuklendik kactiWtf adam kimmiş?
Hahha onun yaninda hep ya danışmanı ya yardımcı.koruma bir şeyKilicdorugli
Sen twitter ifşa sitelerinden söyle orada da var@Vander bilir onu. Ben twitter uzmanıyım
Site yok hesaplar var bende. Twitterda türk ifşa diye aratınca çıkıyolla. Ama göz zevki ve akıl sağlığı için bakılmasını tavsiye etmem.Sen twitter ifşa sitelerinden söyle orada da var
Public ifşa bilem var hahahahAy sormayin vallahi, siteleri bilmem de twittera falan düşsem dövmelerimden taninirim kesin, rezillik.
Arkadas kendi evinde yapsan bir dert, adama gitsen baska dert, otelde yapsan ayri dert. Nerede sevisecek bu insanlar?!
Genc cekici atletik diyince benim aklima tek bi zat gelir politikaci olaraktan hdhdhdhValla bilmem bu adamın çekiciliği diye anket.bolumunde konu sahibi korktu hepimiz yuklendik kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?