- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi aysunasude
-
Yuzum gorunmedigi surece dovmelerim disinda taninamam. Vücudumdan taniyacak babayigit varsa nikahi basayim zaten. Bu lyannanin gobegi evet evet onun gobegi...Olay dövmeyse sadece o zaman ben rahatım. Hiç dövmesiz kim tanıyacak beni. Dövme kapatan fontoden tavsiye edem sana
O şu an beyaz atletli dayilar, tombul sise Efesler ve arka planda tv sesi alemine daldi ahshsh isi bitsin gelir di mi kendi kucuk internet paketi buyuk @Vander im benim.
Ay resmini bilem koydum once ki sf da kaldi cok minnos pek mutluTamam ona da Netten baktim minnak bir şey çatıbkenarlarinda oluyor yazlik yerler de daha çok sıcak seviyor suleymancik
Bide süleyman çıktı bak bela okuduğumuz süleyman ne güzel bir şey öğretti bize
Benim çok stratejik iki noktada benim var ya.Yuzum gorunmedigi surece dovmelerim disinda taninamam. Vücudumdan taniyacak babayigit varsa nikahi basayim zaten. Bu lyannanin gobegi evet evet onun gobegi...
Tamam karsim gorursem link veririm bu sen misin diye. Arkadas arkadasin ifsasini kollar neticedeBenim çok stratejik iki noktada benim var ya.
gencim ya uzun sürdü duşa girdim hahajaO şu an beyaz atletli dayilar, tombul sise Efesler ve arka planda tv sesi alemine daldi ahshsh isi bitsin gelir di mi kendi kucuk internet paketi buyuk @Vander im benim.
Nasıl la ben hep totosu sivilce izli selülitli ablalar gördüydümO diil de memlekette benden baska, cukura dusen herkes tas gibi anasini satiim
Yok be ne ablasi, yok liseli kiz ole yapamadi, yok yeni ergen kiz hayatinin sokunu yasadi, gormedim ben teyze ablaNasıl la ben hep totosu sivilce izli selülitli ablalar gördüydüm
Zaten Izmirin uzun ince tas modeli genc kizlarindan plajlarda gonlumce got gobek sallayip gezemiyorum, bu cukurda tuz biber oldu, ozguvenim yerle bir, magdurum hdhshshNasıl la ben hep totosu sivilce izli selülitli ablalar gördüydüm
Ay valla ben hic sallamıyorum. Var ki yedim ahhshsZaten Izmirin uzun ince tas modeli genc kizlarindan plajlarda gonlumce got gobek sallayip gezemiyorum, bu cukurda tuz biber oldu, ozguvenim yerle bir, magdurum hdhshsh
Link gönderinAy valla ben hic sallamıyorum. Var ki yedim ahhshs
Bir ara ifsam var mi lan diye kontrol ederken her sisko, kilolu vs basliginda yuregim hopladi benden mi bahsediyor diye
Public ifşa bilem var hahahah
+1Argadaşlar Allah da sizi kahretmesin. Ben de çukura düştüm ve baktım Türk ifşalarına. Şu an çok mutsuzum.
Adamın direkt kendisi de çekmiş haha haniO ne birisi mi çekmiş uzaktan?
Ahshs adamlar resmen reklam yapmis gibi hit aldi su anArgadaşlar Allah da sizi kahretmesin. Ben de çukura düştüm ve baktım Türk ifşalarına. Şu an çok mutsuzum.
Ahshs adamlar resmen reklam yapmis gibi hit aldi su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?