günün 20 saatini yatarak geçiren kv.ve kp

Bu uyku durumunun yaşlılıkla alakası yok.Bazı insanlar uyumayı çok sever. Sessiz sakin insalarsa size zararları yoksa kalsınlar evinizde. Ama tabi aylarca değil.Çünkü herkesin kendine göre bir düzeni var. Eşinizin başka kardeşi yok mu?

80 yaşında ne yapsınlar da günü geçirsinler

Yatıp yiyip içme ile gün geçiyor îşte

Yatıp dinlenmeyip sürekli hasta olsalar düşseler kalsalar daha mı iyi

Size sık geliyorlarsa tek çözüm rahat etmelerini engellemek olabilir

Çantalarının büyüklüğüne bile takmıştınız azıcık umursamaz olun

Evinizin durumunu bilmiyorum salın ve yatak odası dışında bir yer varsa yani 1+1 değilse diğer odayı açın onlara

O olmuyorsa da misafire de yaşlılar dersiniz burda yattı kaldılar olur biter 80 yaşında insanların kimse kusuruna bakmaz

Kv Kp ne yaps sıkınıt yahu. Karışsalar oğulalrını doldurdu karışmaslar umursamaz
Gezseler rahat vermiyor yatsalar kukuman kuş.
Ne yapsın 80 yaşındaki adam kalkıp çiftetelli mi oynasın?
İlginçsiniz vesselam ilginçsiniz

yahu 80 yasında ınsanlardan ne beklıyorsun kı onlar artık cocuk gıbı bebekten farksızlar, onlara evın musıatse bır oda ver ıcınde tv sıde olan orda takılsınlar yatsınlar kalksınlar yeterkı sana dokunmasınlar alemsın yanı

benımkıler de 80 ı gecık ne zaman gıtsek tv basındalar ya da odaları da ayrı babam genelde uyuyor. erken kalkıp erken yatıyorlar, az bısı yemek yer, tv ye takılır arada da bol bol şekerleme yaparak gunu gecırırler gayet dogal yasları geregı... evden tek baslarına cıkamıyor bıle kı gezsınler dısarda, evde de napsınlar ev ısı falan da yapacak hallerı yok bırı yarı kör dıgerının bacagında kısalma var bastonla yuruyor saglıkları yerınde olsun da yasasınlar oyle kıme ne zararları var kı..

Arkadasim yemin ediyorm seni cok iyi anliyorm. Benim kv ile kp de tipki seninkiler gibi, benimkiler 75 yaas civarilar. Her gelislerinde aylarca kalirlar tek isim onlara yemek hazirlamak kp emekli ayagini disari atmaz hep tv karsisinda ikiside uzanirlar salonda onlarinda yemekleri o kadar agir etli etli yemekler yerler ki insani biktirir. Eşime hep soyluyorm biktim diyorm ama napalim yasli diyo bu durum cok canimi sikiyo benimde

Ahanda ilerde ki hayalim 20 yasindayim biraksaniz yasarim oyle.
Size bi zararlari yoksa karismayin.

Benim kızkardeşimde çok uyurdu 15 yaşında kaç dersen kalmışdı delüüüü sırf uykudan kalkıp gidemediği için bazısı seviyor uykuyu ama sizinkiler bayağı yaşlı yorgundur vucütları yurtdışında 80 yaşında çalışan binlerce insan var sabah sokaklarda ellerinde kahve işe giderler eee onlar bizim gibi değillerki bizde evde çalışan yoksa direk dışardasın yurtdışında devlet herşeyini karşılıyor korku stres yok yaaa entrikalı kv kp gelinler damatlar tek bize özgü sanırsam yaaa çoçuk yetiştirirken çekilen sıkıntı stres yaş 70 oldumu çınar agacı gibiyiz ama küt diye devriliyoruz yılların yorgunluğu yılların bırak yatsın kumrular sana bi zararları yoksa ne istiyon bütün gün vırvır yapsalar başında işin daha zor canım

oksijen hepimiz için önemli ama o yaş grubu için daha da önemli.. günde yarım saat dışarı çıkartın eğer imkanınız varsa, yanlarında siz olun.. parka ya da nefes alabilecekleri bir yere gitsinler.. o yaşa gelmiş insanların yatması çok normal, yılların yorgunluğu var..

80 yaşında insanlar tarlaya çabaya mı gidecekti, tabi yatacaklar yani...

Aynı değil ayrı şehirdeler canım

dedem de 80 yaşında Allah ömür versin yatıyor kalkıyor iki yemek yiyor konuşuyor sonra yoruluyor yatıyor uyuyoyor kalkıyor yine yoruluyor..
varsın yatsınlar sevaptır hoşgörüverin bugün varlar yarın yoklar sevabınız size kalır
..

senin evin dağınık oluo die 30 yasında gibi sürekli oturup sokağa mı cıkacaklar..sen de 80 yasına geleceksin yazık insanlara.. eşinin yerinde olsam cok kırılırdım anne ve babasına fesatlık yapıosun..

biizmkiler 50 yasına gelmeden daha ben yaslandım bittim öldüm diyolar. Elin Avrupalısına helal olsun

80 yasındalar ztn ne kdr yasıcaklarki sunun surasında evinin bi odası dagınık olsun nolcak aman de geç. bize kızıyosun belki ama senn annen babanda öyle olcak o zaman ne yapacaksın ya eşin istemezse onlarıda senn gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…