- Konu Sahibi poliswomen
-
80yaşında insan lar...insaf yahu sizinde anne babanız aynı durumu yaşıyor olabilirdiEvet bayanlar abartmiyorum.kv. ve kp. Icin hayat yemekten ve yatmaktan (uyumaktan) ibaret.sabah kalkar kahvalti yapar tv karsisinda uzanarak uyuklarlar.daha sofrayi toplamadan öglen yemegi derdine düşerler.etsiz yemek yemezler.yemek ve namaz kılmak dısında oturduklarini hic görmedim diyebilirim.ne zaman görsem yatakta yorganın icindeler. (80 yasinda her ikisi de bu arada) gece nerenize uyuyosunuz dedim gecenlerde.biz uyumuyoruz ki yatakta bakınıyoruz dediler:) aksam 8 gibj yatarlar.gun icinde yemek harici kalktiklarini görmüyorum tuhaf degil mi? Ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık gelirler koca koca valizlerle ve uzun süre kalırlar.ev resmen yatakhane onlar varken.salon oonlara tahsis olmus durumda.aniden bi misafir gelse yandım.esimin tum ailesi böyle zamanli zamansiz yatmaya bayılıyorlar.sinir oluyorum geriliyorum her seferinde. ..
Basında dirdir yapan kv ve kp yok en azından ikiside yaşlı bırak uyusun lar zaten çok yaslilarmis onların yaşında olup yerinden kalkamayan bir sürü insan varEvet bayanlar abartmiyorum.kv. ve kp. Icin hayat yemekten ve yatmaktan (uyumaktan) ibaret.sabah kalkar kahvalti yapar tv karsisinda uzanarak uyuklarlar.daha sofrayi toplamadan öglen yemegi derdine düşerler.etsiz yemek yemezler.yemek ve namaz kılmak dısında oturduklarini hic görmedim diyebilirim.ne zaman görsem yatakta yorganın icindeler. (80 yasinda her ikisi de bu arada) gece nerenize uyuyosunuz dedim gecenlerde.biz uyumuyoruz ki yatakta bakınıyoruz dediler:) aksam 8 gibj yatarlar.gun icinde yemek harici kalktiklarini görmüyorum tuhaf degil mi? Ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık gelirler koca koca valizlerle ve uzun süre kalırlar.ev resmen yatakhane onlar varken.salon oonlara tahsis olmus durumda.aniden bi misafir gelse yandım.esimin tum ailesi böyle zamanli zamansiz yatmaya bayılıyorlar.sinir oluyorum geriliyorum her seferinde. ..
Mesajlarinizi objektif olarak teker teker okudum bayanlar.emin olun onlara karsi en ufak bir saygisizligim yok olmadi da bu gune kadar
tabi ki bugun onlara yarin bana.aslaa hizmette kusur etmem surat asmam.sadece sanirim uzun kaldiklari icin biraz bunaldim batmaya basladi ufak tefek seyler.2 kucuk cocugum var calisiyor evde bakici var pek dinlenemiyorum acikcacikcasi.bir de ben hep ayaktayim evde sanirim bu yuzden biraz da benim rahatsiz olmaya baslamam.yoksa surekli empati yapan bir insanim ve olumsuz seyler dusundugum anda hemen pişman olup af diliyorum
Rab'dan.8 yıllık evliyim ve şükürler olsun esimin ailesiyle hic sorun yasamadjm.ben bu aralar doldum biraz burada da paylaştım hepsi bu
....
Evet bayanlar abartmiyorum.kv. ve kp. Icin hayat yemekten ve yatmaktan (uyumaktan) ibaret.sabah kalkar kahvalti yapar tv karsisinda uzanarak uyuklarlar.daha sofrayi toplamadan öglen yemegi derdine düşerler.etsiz yemek yemezler.yemek ve namaz kılmak dısında oturduklarini hic görmedim diyebilirim.ne zaman görsem yatakta yorganın icindeler. (80 yasinda her ikisi de bu arada) gece nerenize uyuyosunuz dedim gecenlerde.biz uyumuyoruz ki yatakta bakınıyoruz dediler:) aksam 8 gibj yatarlar.gun icinde yemek harici kalktiklarini görmüyorum tuhaf degil mi? Ayrı şehirlerdeyiz ama sık sık gelirler koca koca valizlerle ve uzun süre kalırlar.ev resmen yatakhane onlar varken.salon oonlara tahsis olmus durumda.aniden bi misafir gelse yandım.esimin tum ailesi böyle zamanli zamansiz yatmaya bayılıyorlar.sinir oluyorum geriliyorum her seferinde. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?