Gününüz nasıl geçti.. Sağlık,İş,Aşk,Para, anlatın dertleşelim..

sandriyon Valla ekstrem hiçbir şey olmadı. Ruhum daralıyor, sıkılıyor, hiçbir şey yapamıyorum, boş boş günün bitmesini bekliyorum.

Karbonat koyun
Ben karbonat koyuyorum
Bi cay bardagina yakin
Bulasik deterjani tableti atan da var
Memnunlar
Aaaaa çok ilginç neler öğreniyoruz valla. Dur deneyeyim bayram temizliği de olur hem inşallah çıkar çok zorlandım simsiyah olmuşlar

Çok sıra var poff .Hayırlı olsun arabanız canım.Kolay gelsinn.

Hayırlı olsun kuuuş, altınızda paralansın.

Aynen canım bende son iş saatlerimin dolmasını bekliyorum..Son 1 saat :)

İş yerinde yoğunluktan bunaldım sağlık konusunda bir haftadır her yerimde allerji çıktı uyuz gibi kaşınıyor eve gitmeyi dört gözle bekliyorum şuan

Aaaaa çok ilginç neler öğreniyoruz valla. Dur deneyeyim bayram temizliği de olur hem inşallah çıkar çok zorlandım simsiyah olmuşlar

Evet karbonat muthis bi sey
Lavabodaki kotu kokular
Disinizdeki lekeler
Buzdolabi temizligi
Super ben hep kullanirim
Karbonati bi cay bardagi deterjan gozune koyun
Perdeyi yikayin

Bolum ne

İş yerinde yoğunluktan bunaldım sağlık konusunda bir haftadır her yerimde allerji çıktı uyuz gibi kaşınıyor eve gitmeyi dört gözle bekliyorum şuan

Canım kaşıntı alerjisi bende de oldu alerji iğnesi vurdular hemen geçiyo kaşıntı Geçmiş olsun..

Sağlığım yerinde, aşk desen zaten evliyim :) şükür bir sorun yok
Para desen evet ihtiyacım var
Günün geçmesini bekliyorum işyerindeyim,bunaldım imdaaat

Bu enerji olayları gerçek mi ? Kötüyü çağırma vs ?

Bugün gününüz nasıl geçti ? Nasılsınız bugün ?(nasıl gitti bugün herşey (Sağlık,iş,aşk,para) yolunda mıydı, Anlatın dertleşelim..
ah ah ne iyi ettin yazdın. tayınım çıkmadı ve sevmediğim bir okulda beni heyecanımı anlamayan bir idareyle kaldım.

taş soda al harika olur. deterjana karıştır makınenın gözüne koy. ön yıkamaya da koy istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…