Gününüz nasıl geçti.. Sağlık,İş,Aşk,Para, anlatın dertleşelim..

Güzel canım, senin adına çok sevindim. keşke bende boşanmayacak olsaydım şimdi tatil planlıyo olurdumm

neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama belki sizin için daha iyi olacaktır, bazen o an yaşadığımız kötü anılar ilerde güzel günler olarak karşımıza çıkıyor, sizin içinde öyle olacağını düşünüyorum, yeni bir başlangıç, yeni bir hayat olacak sizin için.

imkanınız varsa bir arkadaşınız yada tek başınıza çıkın tatile eminim iyi gelecektir

İş yerinde bugünlük son 1.30 saaatimi geçirmeye çalışıyorum.:ruh:
Sıkıcı bir gün. İş yok yok yok.

Aşkitodan haber bekliyorum işlerini bitirebilirse bu akşam görüşeceğiz. Bıktım yoğunluğundan. Şirketi o kurtaracak.:63:

Sağlığım züppeeer :KK200:

maaşımı aldım:KK200:

Bugün gününüz nasıl geçti ? Nasılsınız bugün ?(nasıl gitti bugün herşey (Sağlık,iş,aşk,para) yolunda mıydı, Anlatın dertleşelim..
baslayim;
Ise geldim, sabahlari herzamanki gibi yogunuz
Saglik acisindan boynum agriyo 3gundur, evde yanliz yasadigimdan bi masaj yapipda ovalayan yok
para; eski esimden talep ettigim tazminati haciz yoluyla almisim bu guzel bisey
ask; 3 yildir birisine umit vermeden ve bende umitlenmeden "arkadasca" konustugum biri var, tabi bu 3 yil icinde gel gitler oldu (tamam sevgili degiliz ama bi ara sevgilim vardi onunla gorusmedim sonra yine konusmaya basladik) bu ask sayilirmi? nere gidecek bunu sonu :bicak:

Evet canım biz bayram temizliği yapıcaz .Kirli pis kocalarımızı hayatımızdan çıkararak inşallah..

şuan yapmak istemediğim şey temizlik o nedenle dün temizlik yapan ablayı çağırıp hallettim :)

bavul işine başlamam lazım tabi ki ama önce ütü off off :(

neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama belki sizin için daha iyi olacaktır, bazen o an yaşadığımız kötü anılar ilerde güzel günler olarak karşımıza çıkıyor, sizin içinde öyle olacağını düşünüyorum, yeni bir başlangıç, yeni bir hayat olacak sizin için.

imkanınız varsa bir arkadaşınız yada tek başınıza çıkın tatile eminim iyi gelecektir

canım tatile çıkmamıza iş yeri izin vermiyo ::KK12: çünkü ben tatil rezervasyonu yapıyorum kişilerin tatillerini ayarlıyorum.Şimdilik işim bu..

İnşallah yeni ve yalnız başlangıcım hayırlı olur bundan sonrası için çok teşekkür ederim :KK200:

Evi 2 hafta eşime bırakıp gittim sağolsun kirlenmedik yer kalmamış. Camları da açık bırakmış perdeler simsiyah yıka yıka çıkmadı. Ne önerirsiniz çamaşır suyu o şu bu koydum yok çıkmıyor.
Karbonat koyun
Ben karbonat koyuyorum
Bi cay bardagina yakin
Bulasik deterjani tableti atan da var
Memnunlar

Uff bi suru isim var saf gibi oturuyorum
Ders calismam lazim burada laf yetistiriyorum
Gun parasi vericem bi mucize olsun da gitmeyim diye bekliyorum
Baya baya tembelim ya
Kronik
Benim gunum boyle ;)

Evi 2 hafta eşime bırakıp gittim sağolsun kirlenmedik yer kalmamış. Camları da açık bırakmış perdeler simsiyah yıka yıka çıkmadı. Ne önerirsiniz çamaşır suyu o şu bu koydum yok çıkmıyor.
Kosla tül perde koy birazda çamaşır sodası koy önce bi kısa programda yıka yarım saat bekle sonra uzunuzun yıkacacak programa koy oda olmazsa yenısını yaptırıversın çeksin cezasını :) :)

canım tatile çıkmamıza iş yeri izin vermiyo ::KK12: çünkü ben tatil rezervasyonu yapıyorum kişilerin tatillerini ayarlıyorum.Şimdilik işim bu..

İnşallah yeni ve yalnız başlangıcım hayırlı olur bundan sonrası için çok teşekkür ederim :KK200:

ahh bu iş yerleri, başkası için tatil planı yap kendine faydan dokunmasın, bayramda da mı çalışıyorsunuz

sabahtan patronla uğraştım zor bela dışarda iş bağlayıp gitmesini sağladım şimdide buralarda takılıyorum sağlıkda öksürük sorunum var yaklasık 1 aydır kurtulamadım aşk dersen 6 yıllık evlılık bir cocuk aşkmı kaldı beeee :)

Sabah uyuya kalmışım işe geç kaldım. Başım felaket ağrıyor. İşten çıkıcam şimdi. Eşim şuan evde beni bekliyor. Yarın 15 günlük göreve gidecek garibim.

Benim için yoğun bir gün oldu, hala da halletmem gereken işlerim var. Okul noter aöf banka büro dolanıp duruyorum. Bir de araba aldık bugun onun heyecanı var:)
Şuan okul kaydı için sıra bekliyorum malesef önümde 200kişi var:eek:

sabahtan patronla uğraştım zor bela dışarda iş bağlayıp gitmesini sağladım şimdide buralarda takılıyorum sağlıkda öksürük sorunum var yaklasık 1 aydır kurtulamadım aşk dersen 6 yıllık evlılık bir cocuk aşkmı kaldı beeee :)

Geçmiş olsun canımm :KK64:

Back
X