- 11 Mayıs 2016
- 285
- 500
- 33
Hele ben şimdiden başlamıştım bavul yapmaya
Amaaan napalım hayrlısı böyleymiş..
Evet canım biz bayram temizliği yapıcaz .Kirli pis kocalarımızı hayatımızdan çıkararak inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele ben şimdiden başlamıştım bavul yapmaya
Amaaan napalım hayrlısı böyleymiş..
Güzel canım, senin adına çok sevindim. keşke bende boşanmayacak olsaydım şimdi tatil planlıyo olurdumm
baslayim;Bugün gününüz nasıl geçti ? Nasılsınız bugün ?(nasıl gitti bugün herşey (Sağlık,iş,aşk,para) yolunda mıydı, Anlatın dertleşelim..
Canım neresi bu konunun yeri şikayet eder gibi yazı yazıyon
@Mune yardımcı olur musunuz konumun gerekli yere taşınması için.
Evet canım biz bayram temizliği yapıcaz .Kirli pis kocalarımızı hayatımızdan çıkararak inşallah..
Perdeleri o Zaman suda bekletip mi sıkıcam Nasıl olacakevet canım sıvı sprey şeklinde makineye konmuyo canım.
neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama belki sizin için daha iyi olacaktır, bazen o an yaşadığımız kötü anılar ilerde güzel günler olarak karşımıza çıkıyor, sizin içinde öyle olacağını düşünüyorum, yeni bir başlangıç, yeni bir hayat olacak sizin için.
imkanınız varsa bir arkadaşınız yada tek başınıza çıkın tatile eminim iyi gelecektir
Karbonat koyunEvi 2 hafta eşime bırakıp gittim sağolsun kirlenmedik yer kalmamış. Camları da açık bırakmış perdeler simsiyah yıka yıka çıkmadı. Ne önerirsiniz çamaşır suyu o şu bu koydum yok çıkmıyor.
Kosla tül perde koy birazda çamaşır sodası koy önce bi kısa programda yıka yarım saat bekle sonra uzunuzun yıkacacak programa koy oda olmazsa yenısını yaptırıversın çeksin cezasını :) :)Evi 2 hafta eşime bırakıp gittim sağolsun kirlenmedik yer kalmamış. Camları da açık bırakmış perdeler simsiyah yıka yıka çıkmadı. Ne önerirsiniz çamaşır suyu o şu bu koydum yok çıkmıyor.
Perdeleri o Zaman suda bekletip mi sıkıcam Nasıl olacak
canım tatile çıkmamıza iş yeri izin vermiyo :çünkü ben tatil rezervasyonu yapıyorum kişilerin tatillerini ayarlıyorum.Şimdilik işim bu..
İnşallah yeni ve yalnız başlangıcım hayırlı olur bundan sonrası için çok teşekkür ederim![]()
su emoji bende merak sardiBen bugün depresyondayım.![]()
sabahtan patronla uğraştım zor bela dışarda iş bağlayıp gitmesini sağladım şimdide buralarda takılıyorum sağlıkda öksürük sorunum var yaklasık 1 aydır kurtulamadım aşk dersen 6 yıllık evlılık bir cocuk aşkmı kaldı beeee :)