B
BjKqoLiq.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Evet cnm eziyoruz..
Bende uyguLadım bu kürü güzeL sonuç verıyo ama bende kuaföre gittiğimde zencefiL suyunu tavsiye etmişaLerdi saçLarım mükemmeL oLduu 4 haftada 5 cm uzadı,parlak ve diplerden yni saçlar cıkmaya başladı yane gürleşiyo
denemenizi şiddetle tavsiye ederim
ii geceler 4 haftada 5 cm mi:1shok: benim saçlarım ince telli ve az:çok üzgünüm: bu tam bana göre sanurum ne dersiniz? Peki sadece bunu bu uyguladın ve nasıl bir işlem yaptın anlatırsan çook sevinirima.s.
:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: inanmıyorum yaaaa 4 haftada 5 cm ne demek yaa süper bişe bence uygulamak istiyorum fakat anlamadıgım zencefilin suyu satılıyomu kaynatıyomuyuz yane kısacacı nasıl zencefil suyunu elde ederız:uhm: bde nasıl uygulanıyor nekardar beklıo hangi sıklıkta kullanılıo:uhm: hiç bi acıklama yapmamısın canım yaa umarım aydınlatrsın beni gercekten cok ihtiyacım var :Saruboceq:saclarım kısa vede seyreksenağlama eger işe yararsa sana cokk dua edıcem :teytey::teytey::teytey:
ben biraz önce sacıma sürmüştüm kuzenleri odama girdi ve girip cıkmaları bir oldu.. bu ne cok kötü kokuyor diyip odadan attılar kendilerini :)))
sarmısak yumurta sarısı ve zeytinyağı kürünü bende uyguladım.gerçekten çok faydası oldu.haaa kokusuna gelince :)
bulaşık deterjanı ile arıttım.sonra şampuanladım:):):)
konuyu açan arkadaşım ne oldu denemiştin galiba sen sarımsak kürünü ne gibi olumlu etki yaptı saçlarında.
arkadaşlarım evet deneyen var beeen. sarımsağı öle sürerseniz kokar tabi. zeytinyağında yaklaşık 1 gün bekletin kapalı bi kapta sdc sürerken kokar. saçınızı yıkayınca azck kokuo bende. 2-3 aydr yapıorum ddün bi arkadaşm çok uzamş dedi=) ve gerçekten farkedelr derecede gürleşti. bazı yerlerde çok az saç vardı oralarda saç çıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?