Saç Kesim Şekilleri gür ve kabarık saçlarım var diyenler.....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benim saçlarım çok da gür sayılmaz ama bende de var kabarma sorunu kış aylarımın kabusu soğuk ve nem acayip kurutuyor saçlarımı..bebe yağı denedim çoğu kez ama işe yaramıyor..

benim saçlarım çok da gür sayılmaz ama bende de var kabarma sorunu kış aylarımın kabusu soğuk ve nem acayip kurutuyor saçlarımı..bebe yağı denedim çoğu kez ama işe yaramıyor..[/Q

bebe yagından memnun kalan cok denemedım ama denıcem bende belkı ıyı gelır

benim saçlarım çok da gür sayılmaz ama bende de var kabarma sorunu kış aylarımın kabusu soğuk ve nem acayip kurutuyor saçlarımı..bebe yağı denedim çoğu kez ama işe yaramıyor..[/Q

bebe yagından memnun kalan cok denemedım ama denıcem bende belkı ıyı gelır

cnm belkide saçım boyalı ve soğukta aşırı kuruduğu için bebe yağı tek başına etkili olmuyordur yıpranmamış saçlarda işe yarayabilir tabii..

ben du n gece yıkadıktan sonra surdum bebeyağı bugun gayet rahattım sabah saçımı ıslatmama gerek kalmadı ayy inşallah böyle devam eder bebeyağınada alışırsa bu saç yandık

Aynen beni tarif etmişsiniz gür, kalın telli, kabarık ve saçma sapan şekilli bir saçım var bazı yerler düz bazı yerler dalgalı illa düzleştirmem ya da maşalamam lazım ki adam akıllı bir şekle girsin. :19:

Cıx bebe yağı da işe yaramıyor yani benimki öyle fönlü gibi olmadı yumuşak düz falan olmuyo
Bir de insanın hep yıkayası geliyor
Ben bulacam buna çare :)

Bulunca da hepinizi kurtaracam kızlar az daha dayanın bakem

ya canlar bide bebeyağı için bitlenirsiniz flan diyolar olmaz dimi öyle şey

ya canlar bide bebeyağı için bitlenirsiniz flan diyolar olmaz dimi öyle şey

yok canım bıtlenmezsın bence ole cok surulmuyo herhalde ben hıc denemedım ama saclarda kat ıse yarıyo ben saclarımı yenı kstırdım kısa katlı kabarmıyor sımd cok memnunum:)

silah zoruyla bile yatışmaz saçlarım
o kadar aksiler ki bi de nasıl beceriyolar o kadar kabarmayı
bi çözsem bi de kalın telli gür fön bile 2 saatte çeker kuaför
1 saat sonra bozulur
ne sürdüysem tam anlamıyla hayalini kurduğum saçları bulamadım

eveeeeeeeeeeeeeet benim başlığım kızlar bööö geldii ya valla.dax sürüp yatıyorum bazen uçlar güzel oluyo ama kafamın arka tarafı hep şekilsiz kabus gibi yaa....:52:

günde 10 defa saçımı tarıyorum ve sonrasında ellerime el kremi sürüp saçlarımı yatıştırıyorum..e kremi elektriklenmesini önlüyo en azından biraz düzeliyo.
ama akşama kadar kremlemekten saçlar yapış yapışş :((

yaprak dökümünde leyla bunalıma girince saçları fönsüz ya .aha öle benim saçım:14:

eveeeeeeeeeeeeeet benim başlığım kızlar bööö geldii ya valla.dax sürüp yatıyorum bazen uçlar güzel oluyo ama kafamın arka tarafı hep şekilsiz kabus gibi yaa....:52:

Dax ta yağlandırıyor çok çabuk ya katlı kesim etkili oluyor sanırım

canim benimde saclarim gür ve kabarik ama ben sac düzlestiriciyle iyice düzlestirdikten sonra hem inceliyo hemde bi güzel düzlesiyo
yani kabarikligi kesinlikle gidiyor:66:

Back
X