Saç Kesim Şekilleri gür ve kabarık saçlarım var diyenler.....

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
sac kremi kullan canim hem saci tararken fazla kirmiyor hemde kabarikligi önlüyor bence

Son düzenleme:
bu dert bi bende war sanırdım :) :p
bnm saçlarda düz desem değil dalgalı desem hiç değil. özellikle banyodan sora saçlar deli makbule kabarıo. bide yetmezmiş gibi kalın telli ve gür. kuaförlerden kes kes bitmio ya da fön çek çek bitmio gibi laflardan gına geldi. aynen bnm de denemediğim şey kalmadı. bi çare bulamadım. ancak düzleştirince yada maşa yapınca bişeye benzio. :(
kısa da kesilmezki süpürge gibi olcak soraaa poffffffff

bu dert bi bende war sanırdım :) :p
bnm saçlarda düz desem değil dalgalı desem hiç değil. özellikle banyodan sora saçlar deli makbule kabarıo. bide yetmezmiş gibi kalın telli ve gür. kuaförlerden kes kes bitmio ya da fön çek çek bitmio gibi laflardan gına geldi. aynen bnm de denemediğim şey kalmadı. bi çare bulamadım. ancak düzleştirince yada maşa yapınca bişeye benzio. :(
kısa da kesilmezki süpürge gibi olcak soraaa poffffffff

Olsun saçlarımızla barışık olacağız artık olmaması daha kötü olurdu değil mi iyi yönünden bakmak lazım:64:

saçlarım uzunken iyiydi de kestirince pek bişeye benzemedi...azcık rüzgarda top gibi oluyor kafam....len 6 aydır saç toplayarak geziyorum..özledim be havalı havalı kıvırcık uzun saçlarımı

ama azı karar çogu da zarar demişler dimii :) bazen senin dediğin durumu düşünmüo deilim :D

Mesela çok seyrek saçlı olanlar daha kötü sıklaştırmaya çalışıyorlar ve bu daha kötü en azından biz fön maşa vs.. idare ediyoruz napalım:86:

Ya gerçekten çok kötü duruyo benimde önceden saçlarım gürdü we çoktu şimdi ise öle deyil azaldı biraz we kabarıklığıda gitti krem şampuan kullanıyorum artık kabarmıyo artık kremden mi azalmadan mı bilemicem :).

Aynı dert bende de var ya hem çok gür saçlarım hemde kabarıyo :57: Hele o kuaförler mi aman Allahım aynı şeyleri söylüyolar kes kes bitmiyo maşallah ne gür saçların var e anladık ne maşallahı yaa :14: sizin yine düzleştirince kabarıklığı geçiyor bende o da yok yarım saatimi alıyo düzleştirmek bende artık saçlarımla savaşmaktan vazgeçtim jole ile sıvı saç kremi uyguluyorum biraz kıvırcık biraz dalgalı oluyo selin şekercinin açık kıvırcık hali gibi oluo rahatlıyorum yaa :78:

Son düzenleme:
Yaşasın yalnız değilmişim... Benim saçalarım kalın telli, gür, kabarık ve ne zaman yabancı bir kuaföre fön cektirsem "Bu zamana kadar 3 kişinin fönünü cekerdim"der, kendim maşaladığımda gayet güzel oluyor ama benim sacımın masası 1-1,5 saat süryor düşünün artık bendeki saçı... bu yüzden sürekli topluyorum saçlarımı ama topladığımda yüzüm çok itici duruyor yada artık bana öyle gelmeye başladı, keşke sabah uyandığımda bir kremle elektriklenmesini alabilsem doğal halinde kalsa nerdeeee.... sanırım brezilya fönü yaptıracağım...

arkadaşlar aynı problem bendede var.(dı) öyleki çektirdiğim fön en nemsiz havada dahi 1 saat geçmeden bozuluyordu. hep tokalarla neyin sabitlemeye zaptetmeye çalışıyordum.
ammmaaaaaa bir gün kuförüm bana 3 adet ürün verdi hatayım değişti :D
markalarını yazıyorum.

kuaf'ın bakım maskesi banyoda normal saçkremi yerine bunu sürüp 5 dakka bekliosunuz o kadar

pronwer regulator - banyodan çıktınız saçınızın fazla nemini aldınız ve bundan sıkıp korkmadan saçladınızı kurutuyorsunuz

ossion+ hair serum - saç kurudu bundan ihtiyaca göre 1 2 damla sıkıp saçlarınıza sürüyorsunuz. (bu avonun dandik serumları gibi saçları yağlandırmıyor + kokusu muhteşem)

serumu fön çekeceksem ilk katın sonunda sürüyorum 2. kat fönü çekiyorum ve muh - te - şemmm oluyor+ pahalı ürünler değiller)

saçınız benim gibiyse yani ne şekle giriyor ne söz dinliyorsa tavsiye ederim ha birde elektriklenme sorunu olablara birebir :D:66:

arkadaşlar aynı problem bendede var.(dı) öyleki çektirdiğim fön en nemsiz havada dahi 1 saat geçmeden bozuluyordu. hep tokalarla neyin sabitlemeye zaptetmeye çalışıyordum.
ammmaaaaaa bir gün kuförüm bana 3 adet ürün verdi hatayım değişti :D
markalarını yazıyorum.

kuaf'ın bakım maskesi banyoda normal saçkremi yerine bunu sürüp 5 dakka bekliosunuz o kadar

pronwer regulator - banyodan çıktınız saçınızın fazla nemini aldınız ve bundan sıkıp korkmadan saçladınızı kurutuyorsunuz

ossion+ hair serum - saç kurudu bundan ihtiyaca göre 1 2 damla sıkıp saçlarınıza sürüyorsunuz. (bu avonun dandik serumları gibi saçları yağlandırmıyor + kokusu muhteşem)

serumu fön çekeceksem ilk katın sonunda sürüyorum 2. kat fönü çekiyorum ve muh - te - şemmm oluyor+ pahalı ürünler değiller)

saçınız benim gibiyse yani ne şekle giriyor ne söz dinliyorsa tavsiye ederim ha birde elektriklenme sorunu olablara birebir :D:66:

Teşekkürler canım fiyatı ne kadar ve nerede bulabilirim acaba:26:

kızlar aynı sorun bendede var. düzleştiricimle hergün hem sabah işe giderken hem akşam yatarken düzleştirdiğim halde sadece 5dk sonra hindi gibi kabarıodu. sonra KK'da bir arkdaşın hafif vazalin sürdüüğünü ve iyi geldiğini okudum. bende aldım cidden dümdüz oldu. hiç kabarmadı ama fazla kaçırmamak şart yoksa yapyağlı duruo saçlar. çok azıcık kullandım ben parmaklarımla saçımı tarar gibi yedirdim vazalini. sonra AVON un 3 ürününü aldım. kabarmayı elektriklenmeyi önleyen şampuan, saçkremi ve durulanmayan bakım losyonu yıkadım ve sonuca inanamadım. şuan saçımı düzleştirmedim kendiliğinden kurudu taradım ve öle kullanıorum. ne kabardı ne tiftik gibi bi görüntü oldu. mucize gibi geldi bana. brezilya fönü yaptırmayı düşünüordum ama vazgeçtim bir düzleştirmede zaten inanılmaz düz oluo artık :64:

kızlar aynı sorun bendede var. düzleştiricimle hergün hem sabah işe giderken hem akşam yatarken düzleştirdiğim halde sadece 5dk sonra hindi gibi kabarıodu. sonra KK'da bir arkdaşın hafif vazalin sürdüüğünü ve iyi geldiğini okudum. bende aldım cidden dümdüz oldu. hiç kabarmadı ama fazla kaçırmamak şart yoksa yapyağlı duruo saçlar. çok azıcık kullandım ben parmaklarımla saçımı tarar gibi yedirdim vazalini. sonra AVON un 3 ürününü aldım. kabarmayı elektriklenmeyi önleyen şampuan, saçkremi ve durulanmayan bakım losyonu yıkadım ve sonuca inanamadım. şuan saçımı düzleştirmedim kendiliğinden kurudu taradım ve öle kullanıorum. ne kabardı ne tiftik gibi bi görüntü oldu. mucize gibi geldi bana. brezilya fönü yaptırmayı düşünüordum ama vazgeçtim bir düzleştirmede zaten inanılmaz düz oluo artık :64:

Sevindim senin adına:1:

ahhh ahh bende bu saçlarımdan çok muzdaribim hem kuru hem kalın teli kabarık hiçbi şekil almıyo kendıımı bıldım bileli hep bağlarım saçımı açamıyorum çok kabarıyo.şimdi kısa kesim yaptım kuaförlerde billmiyo napacaklarını ya güzelbi kesim yapamıyolar.özenir dururm düz saçları olanlara.:50:

Back
X