canim benimde saclarim gür ve kabarik ama ben sac düzlestiriciyle iyice düzlestirdikten sonra hem inceliyo hemde bi güzel düzlesiyo
yani kabarikligi kesinlikle gidiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benimde saclarim gür ve kabarik ama ben sac düzlestiriciyle iyice düzlestirdikten sonra hem inceliyo hemde bi güzel düzlesiyo
yani kabarikligi kesinlikle gidiyor![]()
bu dert bi bende war sanırdım :)![]()
bnm saçlarda düz desem değil dalgalı desem hiç değil. özellikle banyodan sora saçlar deli makbule kabarıo. bide yetmezmiş gibi kalın telli ve gür. kuaförlerden kes kes bitmio ya da fön çek çek bitmio gibi laflardan gına geldi. aynen bnm de denemediğim şey kalmadı. bi çare bulamadım. ancak düzleştirince yada maşa yapınca bişeye benzio.
kısa da kesilmezki süpürge gibi olcak soraaa poffffffff
Olsun saçlarımızla barışık olacağız artık olmaması daha kötü olurdu değil mi iyi yönünden bakmak lazım![]()
ama azı karar çogu da zarar demişler dimii :) bazen senin dediğin durumu düşünmüo deilim![]()
saçlarım uzunken iyiydi de kestirince pek bişeye benzemedi...azcık rüzgarda top gibi oluyor kafam....len 6 aydır saç toplayarak geziyorum..özledim be havalı havalı kıvırcık uzun saçlarımı
Kestirmeseydim keşke
arkadaşlar aynı problem bendede var.(dı) öyleki çektirdiğim fön en nemsiz havada dahi 1 saat geçmeden bozuluyordu. hep tokalarla neyin sabitlemeye zaptetmeye çalışıyordum.
ammmaaaaaa bir gün kuförüm bana 3 adet ürün verdi hatayım değişti
markalarını yazıyorum.
kuaf'ın bakım maskesi banyoda normal saçkremi yerine bunu sürüp 5 dakka bekliosunuz o kadar
pronwer regulator - banyodan çıktınız saçınızın fazla nemini aldınız ve bundan sıkıp korkmadan saçladınızı kurutuyorsunuz
ossion+ hair serum - saç kurudu bundan ihtiyaca göre 1 2 damla sıkıp saçlarınıza sürüyorsunuz. (bu avonun dandik serumları gibi saçları yağlandırmıyor + kokusu muhteşem)
serumu fön çekeceksem ilk katın sonunda sürüyorum 2. kat fönü çekiyorum ve muh - te - şemmm oluyor+ pahalı ürünler değiller)
saçınız benim gibiyse yani ne şekle giriyor ne söz dinliyorsa tavsiye ederim ha birde elektriklenme sorunu olablara birebir
kızlar aynı sorun bendede var. düzleştiricimle hergün hem sabah işe giderken hem akşam yatarken düzleştirdiğim halde sadece 5dk sonra hindi gibi kabarıodu. sonra KK'da bir arkdaşın hafif vazalin sürdüüğünü ve iyi geldiğini okudum. bende aldım cidden dümdüz oldu. hiç kabarmadı ama fazla kaçırmamak şart yoksa yapyağlı duruo saçlar. çok azıcık kullandım ben parmaklarımla saçımı tarar gibi yedirdim vazalini. sonra AVON un 3 ürününü aldım. kabarmayı elektriklenmeyi önleyen şampuan, saçkremi ve durulanmayan bakım losyonu yıkadım ve sonuca inanamadım. şuan saçımı düzleştirmedim kendiliğinden kurudu taradım ve öle kullanıorum. ne kabardı ne tiftik gibi bi görüntü oldu. mucize gibi geldi bana. brezilya fönü yaptırmayı düşünüordum ama vazgeçtim bir düzleştirmede zaten inanılmaz düz oluo artık![]()