- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bende öyle demistim ennn uzaga gittimAllah'a büyük konuşmayım ama uzağa gelin gitmem ya
bendede ayni durum:l ben almamyadam geldim, ankaranin hemen hemen en geri kafali yasayanlarin semtineAileni özlersin. Canın sıkılsa güvenipte kimseye anlatamazsın. Sadece telefondan ne kadar hasret giderse onunla yetinirsin. Önceden yaşadığın şehri, ortamı, arkadaşlarını, komşularını herkesi özlersin.
Hele bide benim gibi gelişmiş bi şehirden adı il ama hala il olmaya çabalayan bi şehire geldiysen büyük bi çöküntü yaşarsın. Psikolojin bozulur, içine kapanırsın, helede eşin seni anlamazsa bi kaç yıla kafayı yersin.
Bana göre gurbet çok zor, ağır ve büyük hata.
Aileni özlersin. Canın sıkılsa güvenipte kimseye anlatamazsın. Sadece telefondan ne kadar hasret giderse onunla yetinirsin. Önceden yaşadığın şehri, ortamı, arkadaşlarını, komşularını herkesi özlersin.
Hele bide benim gibi gelişmiş bi şehirden adı il ama hala il olmaya çabalayan bi şehire geldiysen büyük bi çöküntü yaşarsın. Psikolojin bozulur, içine kapanırsın, helede eşin seni anlamazsa bi
evet büyük hata hergün ağlıyorum kafayı yicem işin içinden çıkamıyorum çözemiyorum.......Aileni özlersin. Canın sıkılsa güvenipte kimseye anlatamazsın. Sadece telefondan ne kadar hasret giderse onunla yetinirsin. Önceden yaşadığın şehri, ortamı, arkadaşlarını, komşularını herkesi özlersin.
Hele bide benim gibi gelişmiş bi şehirden adı il ama hala il olmaya çabalayan bi şehire geldiysen büyük bi çöküntü yaşarsın. Psikolojin bozulur, içine kapanırsın, helede eşin seni anlamazsa bi kaç yıla kafayı yersin.
Bana göre gurbet çok zor, ağır ve büyük hata.
Aynen öyle işin içinden çıkılmıyoevet büyük hata hergün ağlıyorum kafayı yicem işin içinden çıkamıyorum çözemiyorum.......
SabretBende 12 saat uzaklıkta bir yere gittim.. çalışmak zorunda olduğum için sadece izinlerimde gidebiliyorum.. burada hiç arkadaşım yok aklımın uyuşabileceği tek kimse yok... koca adliyede başka ilden gelen tek ben varım.. hepsi Ordulu bi kaçı Giresun Trabzonlu.. Ben Eskişehirliyim... Eşim kaptan altı ay denizde altı ay çalışmıyor... ben napıcam üstelik hamileyim... Allah ım bana yardım et....
Umarım dediğiniz gibi olur Allah razı olsun ben stresten ölücem daha 12 haftalık gebeyim çok korkuyorum Allah kimseyi uzağa düşürmesin...Sabret
Bebeğin sana arkadaş olacak. İyi ki oğlum var bana arkadaş, evde bi ses oldu. çok şükür.
Bebeğinle ilgilenmekten başka bişeye fırsatın kalmayacak zaten canım
Bebeğini düşün stres yapma daha çok küçük. onada sanada zarar. Sağlıkla gelsinUmarım dediğiniz gibi olur Allah razı olsun ben stresten ölücem daha 12 haftalık gebeyim çok korkuyorum Allah kimseyi uzağa düşürmesin...
Sağolun Allah yardımcımız olsun...Bebeğini düşün stres yapma daha çok küçük. onada sanada zarar. Sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?