Gurbet gelini olmanın zorlukları yazın bakalım gurbetçiler

Yazdıklarınız kalbimi acıttı.. keşke bir çare olsa bir yol olsa.. neyseki sizin eşiniz hep yanınızda.. benim eşimin mesleğinden nefret ediyorum.. yılın yarısı yok yada ayda sadece bi kaç gün evde.. delirmemek için napılır bilmiyorum o yalnızlıkla cünkü görüştüğüm kimse yok nadiren bir iki kişi oda ailesinden.. ben zaten çok sosyal bi canlı değildim ama kendi memleketimde iş yerimde kahve içicek dertleşicek gülecek eğlenicek dostlarım vardı.. sevmediklerimi bile özlüyorum. Evet gözden uzak olan gönüldende ırak oluyor.. aramalar seyreliyor bende aramıyorumki.. anlatıcak bir anım bile olmuyor burda... Eşimi çok seviyorum ama iyice içime kapandım psikolojim bozuldu.. üstelik gebeyim... bunaltmayayım işte sizleride

Eşinizin de yanınızda olmaması çok kötüymüş gerçekten. Ben tahmin etmezdim ama insanın o desteğe gerçekten çok ihtiyacı oluyor. İnşallah çevrenizde aile haricinde başka arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Belki bir nebze olsun faydası olur.
Allah yardımcınız olsun. Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Dertleşmek isterseniz ben dinlerim. Sağlıcakla kalın.

Allah razı olsun amin hepimizin yardımcısı olsun teşekkür ederim çok zarifsiniz sevgilerimle...

Canım neredesin Berlinde ? Ben de berkindeyim:)

Aslinda ankarada güzel, ama tabi ailen ya da arkadaşların yoksa zorlandan normal . Neredesin ankarada ? Sincan -fatih deme oralar gerçekten zor

Turkiyeden mi geldiniz Berlin'e :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…