• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gurbet ve aileye duskun olanlar

Ben mersinliyim canım,:DEşinizin Mersin'e gelme imkanı yok mu Mersin'de çok güzel,Deniz'i yaylaları eşini ikna etsen çok gkendiel olur bildiğim kadarı ile Muğla çok pahalı kardeşim bir ara Bodrum'a gitmişti çok pahalı bir şehir demişti, mersin çok ucuz bu konuda şanslı olduğumuzu düşünüyorum.
Ayyy canim hemsehrim benim:)))))) ahhh ahhh gelmiyor arkadasim mugla diyor baska bisey demiyor zaten buaranin kiralari yol, parasi beni bitirdi inanki herseyi pahali kendi kücük ama derdi büyük bi sehir mugla ben o kadar yalvardim ki mersine yerleselim diye ama sonuc elde var sifir

Ben aıleme sahsı arabayla 1 saatlık mesafede uzaklıkta otruyorum ama anca ayda 1 gorusuyoruz pekı sız?
Senede 2 kez gdp toplamda 4 ay kaliyorum annemde geldgnde bana 2 ay kaliyo ama doymuyorum hc gtmesn istyorum kizlar
Senede bir kez gidiyorum ve iki hafta kaliyorum annemde öyle geliyor. O calistigi için on günden fazla kalamiyor bende maddi olarak sik-sik gidemiyorum. Aileme 23 saat uzakliktayim ve uçakla gittiğim zaman bile yol 7 saatini aliyor. Havaalanı yok bulunduğum şehirde o yüzden havaalanına gitmem bile 3 saatini aliyor. Bende çok özlüyorum ama yapacak birşey yok.KeKeşkeyakinimda olsalardi diye cçokssöylüyorum ama nasip. Biz seçtik bu durumu. Allah kesmeyi benim ve bizim gibi gurbette gariban birakmasin.
Aminnnnn canm zor zorrr....

Gitmek değilde geri dobusu çok koyuyor insana. Ben memlekete gidince herşey güzel ama gelince depresyondayim resmen. Helede annem yanina gelip gidince daha fena oluyor. Yastigi kokluyorum ve her gittiğimde yada annem geldiğinde mutlaka üzerinde kokusu olan biseyi caliyorum. Bidaha ki gotusmemizde onu geri verip başka şey caliyorum. Annem anliyo aldigimi ama bisey demiyor. Gecen gittigimde pijamasinin üstünü caldim. Hala kokluyorum. Allah izin verirse haftaya annem gelicek o zaman onu geri vericem. Ömrüm boyle gecicek yapacak bisey yok :@

Gitmekhepimizin yardimcisie geri dobusu çok koyuyor insana. Ben memlekete gidince herşey güzel ama gelince depresyondayim resmen. Helede annem yanina gelip gidince daha fena oluyor. Yastigi kokluyorum ve her gittiğimde yada annem geldiğinde mutlaka üzerinde kokusu olan biseyi caliyorum. Bidaha ki gotusmemizde onu geri verip başka şey caliyorum. Annem anliyo aldigimi ama bisey demiyor. Gecen gittigimde pijamasinin üstünü caldim. Hala kokluyorum. Allah izin verirse haftaya annem gelicek o zaman onu geri vericem. Ömrüm boyle gecicek yapacak bisey yok :mad:
Kiyamam sana ben yaaaa nasil duygulandim anlatamam Allah hepimizin yardimcisi olsun

Gitmek değilde geri dobusu çok koyuyor insana. Ben memlekete gidince herşey güzel ama gelince depresyondayim resmen. Helede annem yanina gelip gidince daha fena oluyor. Yastigi kokluyorum ve her gittiğimde yada annem geldiğinde mutlaka üzerinde kokusu olan biseyi caliyorum. Bidaha ki gotusmemizde onu geri verip başka şey caliyorum. Annem anliyo aldigimi ama bisey demiyor. Gecen gittigimde pijamasinin üstünü caldim. Hala kokluyorum. Allah izin verirse haftaya annem gelicek o zaman onu geri vericem. Ömrüm boyle gecicek yapacak bisey yok :mad:
Aglatcan beni :cry:

Uzulin diye yazmadim ya. Üzülmeyin. Allah sabrini veriyor insana. Benimbesim hhep bana hasret sendenyana sevda senden yana ddiyor. Aynrnde öyle. Yapacak bisey yok.

Back
X