Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilin de artık gerine gerine uyurSelam bayanlar bugün dönüş vakti üniversiteye gidiyorum annemi , kardeşimi ,sevgilimi,çok sevdiğim yengemi ,bırakıyorum . O kadar mutsuzum ki ağlamak geliyor içimden gittiğim yer çok uzak değil ama yine de hop deyince gelmiyorum.Ağlayasım var az önce ağladım bileGurbet çok zor geliyor gerçekten çok üzülüyorum derdimi anlatmak istedim
![]()
Uyuyan sevgili de ozlenenler arasinda demek.
Ekilmelere doyamiyorum diyorsunuz yani.
Bir Allah unutmaz bir de kk üyeleri :)
Yorumunuz icin teşekkür ederim anca yazabildim .Kütahyadan Bursa’ya çok yol değil ama dönerken aileme alıştığım icin içimi dökmek istedim.Nereden nereye gidiyorsunuz ki? Yoksa siz de İstanbul'dan Bursa'ya gidiyor diye ağlayanlardan mısınız? :)
Yenge meselesine şaşıranlar olmuş. İnsana insan olarak değil, sıfatlarıyla bakarsanız anlamazsınız tabii. Bu kadar sığ düşünmeye gerek yok. Demek ki yengesi değerli bir "insan"mış. Biz de yengemizi çok severiz. Annem kocasını boşadı, eltisini boşamadı. Çünkü onlar birbirine çoğunuzun alıştığı gibi birbirini sevmemesi, olsa olsa çekişmesi gereken elti gözüyle bakmadılar. İnsan olarak şans verdiler. İnsanları insanlığıyla değerlendirin, sıfatlarıyla değil.
Yorumunuz icin teşekkür ederim anca yazabildim .Kütahyadan Bursa’ya çok yol değil ama dönerken aileme alıştığım icin içimi dökmek istedim.
Hiç bir şey değil. Ben ailemden 4 bin km ötede yaşıyorum, ve görüştüğümüz sayılıdır. 2-3 uçaklık yol zaten. Türkiye içinde hiç bir mesafe uzak gelmiyor bana o yüzden.