GURBETCiLER DURAGI:)

Lan nasıl evlendiniz siz.hadi evlenelim deyip evlenimiverdiniz.seni kim istedi.sen nasıl vardın.aklımda bir sürü soru var ama soramiyorum
Lan biz fransada evlendik kocam burdaydi yani geleli 1 sene olmustu tanistik,bende bosanali 1 sne olmustu iste...ailesine soyledi beni tabi basta kabul etmediler sonradan madem seviyorsun,kararlisin hayirli olsun dediler ..o arada tabi turkiye'ye gitmedik ne ben nede esim bazi resmi engeller yuzunden..kv ve kp bide esimin abileri bizimkilerle tanismaya gittiler olay bu:)ve biz evlendigimiz den beri 7 yil oldu turkiye'ye gitmedik yani bu yaz ailecek gidecez ve birbirimizi gorecez yani,ama telde konusyoruz hepsiyle hatta ne zaman annemi arasam kv deyide ararim aramiz cok iyi simdilik:)gerisini yuz yuze gelince gorecez bakalim

Yaşlar kac

Kız 7 senedir niye el öpmeye gitmediniz sende eşinde 7 senedir ailelerinizi görmediniz yani. 4 torunlarını da bilmiyorlar
İnsan atlar gider

Kız 7 senedir niye el öpmeye gitmediniz sende eşinde 7 senedir ailelerinizi görmediniz yani. 4 torunlarını da bilmiyorlar
İnsan atlar gider
Ee oyle oldu valla bu benim ikinci evliligim balim,ilkinden bosanma sureci epey bi uzun surdu resmi engeller cikti yani nikahimiz icin ondan gidemedik (nikahli cikmakti istegimiz iki tarafin karsisina)ama uzadida uzadi nasip bu yazaymis

Ne beee saat 5 te yazmışım sabah oldu diye.ezan okunuyor sabah oluyor bikerem. Ne biliyim fransa da saat kaç hıh:/

Aa 7 yıl boşanamadın mı ne biçim ülke ora 4 çocuk da şimdiki eşinden mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…