- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #2.881
Sen yazdiginda orda 4.47 ydi saat burda 3.47 arada 1 saat var ee haliyle burda sabah olmamisti dahaNe beee saat 5 te yazmışım sabah oldu diye.ezan okunuyor sabah oluyor bikerem. Ne biliyim fransa da saat kaç hıh:/
Aa 7 yıl boşanamadın mı ne biçim ülke ora4 çocuk da şimdiki eşinden mi :)
Dolayisiyla kendimide kotulemis oldumBaşkalarına beni mi kötülüyorsunzalım kadın
Boşanınca iki ülkede de mi boşanma oluyor?Sen yazdiginda orda 4.47 ydi saat burda 3.47 arada 1 saat var ee haliyle burda sabah olmamisti dahakizz 7 sene bosanmami sürer allahina sen 2 senemi aldi ama burda fr de cabuk oldu ama eski esim bosanmayi tr ye cok gec bildirdigi icin ordaki bosanma surundu yanii iki cocugum ilk esimden, diger 2 si ikinciden:)
Aynıysak problem yokDolayisiyla kendimide kotulemis oldumyanii oylemi benim gibi kafa gidik dedim ayniyiz meraklanma
Ne oldu?Ay napim sinirlerim bozuldu
Oyle oluyor bazilarinda canim fransiz vatandasiydi ilk esim,ilk evlilik tr de oldu buraya bildirildi gelincede otomatik fransiz aile cuzdanida verildi yani,iki ayri nikah olmadi ama bosanmada iki ulkede bitmesi gerekiyor ben tr vatandasi oldugum icin...sagol balim cumlemizin evlatlarini bagislasin rabbim:)Boşanınca iki ülkede de mi boşanma oluyor?
Üf ne biliyim bilmem ben böyle işleri bikerem ondan.
Oo süper Allah bağışlasın hepsini
Niyeki sirinimAy napim sinirlerim bozuldu
Iyiyim cok şükür canim gerci denas hakli sabah namazı vakti saat 4te demekki sabah olmusGecenin 3nde sabah oldu diyooo yaaonunda benim gibi kafa gidik nasilsin sekerim
Gecmis olsun sirinimEv çarşamba pazarından az hallice kız hasta pazar günü misafir gelecek ortsa menü yok.offof
Ee malum orda sabah, burda sabaha yakindiIyiyim cok şükür canim gerci denas hakli sabah namazı vakti saat 4te demekki sabah olmusbende kardeslerimle ugrasiyorum
Diş değil.babadan hastalık geçmiş burnu akıyor.huysuz.surekki kucakta durum diyor.kısmen karar verdim.pohaca borek kurabiye kek salataGecmis olsun sirinimnesi var kuzunun?dislerimi yine...daha karar vermedinmi menuye kiz
Evet canımEe malum orda sabah, burda sabaha yakindibekarmisin kuzum sen?
Evet burda sabah namazı 4 buçukta okunuyor . Bende sabah oldu mesajını 04:47 de yazdım. :)Iyiyim cok şükür canim gerci denas hakli sabah namazı vakti saat 4te demekki sabah olmusbende kardeslerimle ugrasiyorum
Kız orda burda demede tr fr falan de beynim çöktü vallaEe malum orda sabah, burda sabaha yakindibekarmisin kuzum sen?
Oo cok gecmis olsun ya kücük cocuklarin hastalıgi insani mahvediyoDiş değil.babadan hastalık geçmiş burnu akıyor.huysuz.surekki kucakta durum diyor.kısmen karar verdim.pohaca borek kurabiye kek salata
Gecmis olsun ikisinede canim,ee daha ne karar vermissin iste kasma kendini bu kadar canim benim bak cok guzel gececek,bu kadar stres yaptigina yanacaksin:)Diş değil.babadan hastalık geçmiş burnu akıyor.huysuz.surekki kucakta durum diyor.kısmen karar verdim.pohaca borek kurabiye kek salata
Kurtulmuşsun şükür sonunda boşverOyle oluyor bazilarinda canim fransiz vatandasiydi ilk esim,ilk evlilik tr de oldu buraya bildirildi gelincede otomatik fransiz aile cuzdanida verildi yani,iki ayri nikah olmadi ama bosanmada iki ulkede bitmesi gerekiyor ben tr vatandasi oldugum icin...sagol balim cumlemizin evlatlarini bagislasin rabbim:)
Valla öyle.psikolojik çöktü resmenOo cok gecmis olsun ya kücük cocuklarin hastalıgi insani mahvediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?