- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #2.901
Kız orda burda demede tr fr falan de beynim çöktü valla
Aynen balim cok sukur:))Kurtulmuşsun şükür sonunda boşver
Mazef takma kafaya çok ya. Yer içer giderler. Boşver. Çocuklu insansın sem.Kız orda burda demede tr fr falan de beynim çöktü valla
Balın seni yesinAynen balim cok sukur:))
Ya öyle tabi.ama benim öküz çok bunaltiyor.bir aydır her akşam son bir haftadır da sabah ve akşam misafirlere ne yapcam diye soruyorMazef takma kafaya çok ya. Yer içer giderler. Boşver. Çocuklu insansın sem.
Kusur arayanın beyninde kusur vardır.
Aşkom karışma bendeeee dicenYa öyle tabi.ama benim öküz çok bunaltiyor.bir aydır her akşam son bir haftadır da sabah ve akşam misafirlere ne yapcam diye soruyor
IykYoğurtlu tavuk salatası yapimmi
Sabrım zıkkımın kökünü yapacagim de diyor ama hanginizi dinlesem acabaAşkom karışma bendeeee dicen
O zaman içine tavuk katılmış ruz salatası yapimIyk:)
Pattes salatası,rus salatası,kısır vs?
Hafif salataysa kısır bence. Sunumuda güzel oluyor. Küçük kaseye tık. Ters çevir tabağa koy güzel durur.üstüne de bir yaprak maydanoz bitti gittiAyrıca yaprak sardim ona gore hafif bir salata istiyorum
Heh yaprak sardim diyorum kısır diuosun.yanındada bugday asi yapimmiHafif salataysa kısır bence. Sunumuda güzel oluyor. Küçük kaseye tık. Ters çevir tabağa koy güzel durur.üstüne de bir yaprak maydanoz bitti gitti
Tavuk salatası ağır kaçar ya. Bide iştah tıkar ne biliyim tavuk yiyip sonra kek pohaça yiyemem ben midem kalkar
Yahu yapraktaki pirinç,bu bulgur.Heh yaprak sardim diyorum kısır diuosun.yanındada bugday asi yapimmi
Get yav.bilmiyorum bide karışıyor. Öyle yiye yiye konuşturma beni şimdi uleyynnYahu yapraktaki pirinç,bu bulgur.
Bizim misafir tabaklarımızda yaprak ve kısır olmazsa olmazımızdır. Ne biliyim.
O zaman yap tavuğunu nöriyim
Ne dedim ki şimdi hayırdır?Get yav.bilmiyorum bide karışıyor. Öyle yiye yiye konuşturma beni şimdi uleyynn
Mazlum yokya birini dovmem lazimdiNe dedim ki şimdi hayırdır?
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.hoşuna gitmediyse sağol der geçersin. Neyse kolaylıklar diliyorum.Mazlum yokya birini dovmem lazimdi
Ki küstünmu.bisey demedim ki ben sanaElimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.hoşuna gitmediyse sağol der geçersin. Neyse kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?