- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #2.981
Yok kiz bu oyle degilNe iğnesi kız 3 aylık iğneyse onla hamile kalan var
Geceleri de meydan ona kalirHem kuma gelse frnami.ev işlerini tutar bende gezer tozarim
DeliYok kiz bu oyle degil6 aylik ama aylik kontrol var...dedim zaten dr a hamile kalirsam seni dava ederim dedim
Heee bu gezip tozmaktan yorulurGeceleri de meydan ona kalir
Aklın yolu bir anacimAynı fikirdeyim
Yok beeNaneee 4 bebe var sabahtan beri burdasın kim bakıyor bebelereattın di mi kendi kendine garibanlar
Bende cift seviyorumm amaDeliben çift sayıları sevmem tek olsun 5 yap
La 1 işte benim tekBende cift seviyorumm amasen 3 yap o zaman tatmin olursun o vakit
Aaa evetttLa 1 işte benim tek
Senden bize sıra gelmiyorkiAaa evetttama sen dedin ya la mazefe bir kardesi olsun diye yap istee sende bir kardes yanliz kalmasin yavrucak
İyi sabır maaşallahYok beekucukler ogle uykusundalar buyuk kizim tatil aktivitesinde:)burda okullar tatil iki haftadir bugun son buyuk oglumda resim yapiyor salonda bende odamda uzanmisim size laf yetistiryorum
Ben yok çok zorlandım. Kimsemde yok dibine kadar yalnızım. Uykusuzluğa tahammülüm hiç yok. Bu iyice büyüsün yardımcı olsun o zaman belki balım..Aaa evetttama sen dedin ya la mazefe bir kardesi olsun diye yap istee sende bir kardes yanliz kalmasin yavrucak
Hiç yapıp yapıp durmuş aynı potansiyeli bizden bekliyorSenden bize sıra gelmiyorki
Ayy butun siralar sizin olsunSenden bize sıra gelmiyorki
Sen bilirsin balim ilki buyuyuncede sifirdan baslamasi daha zor oluyor bence yinede fazla ara verme derimİyi sabır maaşallah
Ben yok çok zorlandım. Kimsemde yok dibine kadar yalnızım. Uykusuzluğa tahammülüm hiç yok. Bu iyice büyüsün yardımcı olsun o zaman belki balım..
O zaman tek daha güzel balım. Benimkinin kardeşi var zaten görüşüyorlar büyüyünce sıkıntı çıkmazSen bilirsin balim ilki buyuyuncede sifirdan baslamasi daha zor oluyor bence yinede fazla ara verme derim
Kardesi var derken?O zaman tek daha güzel balım. Benimkinin kardeşi var zaten görüşüyorlar büyüyünce sıkıntı çıkmaz
Ben orgu isinden anlamam anacim ama sana kv nin tukanindan kirmizi bi gecelik gonderiimAyy coraplarla cok uyumlu oluristerimm @zey-mur da bana kirmizi sapka orer ohhh
Oo daha guzel olur kuzum oBen orgu isinden anlamam anacim ama sana kv nin tukanindan kirmizi bi gecelik gonderiim
Bu sormamis halinmi:))))Lan nasıl evlendiniz siz.hadi evlenelim deyip evlenimiverdiniz.seni kim istedi.sen nasıl vardın.aklımda bir sürü soru var ama soramiyorum
Yorgunum. Ama umitliyim yarin misafirler gidince eski duzenimize donecez insallahOo daha guzel olur kuzum otsk sekerim nasilsin bakalim tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?