- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #2.941
Oda beni strese sokacam diye strese giriyor dur :)O niye senden fazla stresleniyorsa
Tabi canım o kadar çocuk nasıl oldu saniyosun.karı besinciye niyetliYaman hatun
bunu koydum iste
Koydum ya la sarı kafa
Evet.dolmanın yanına kisirmi olur deyip kafasına çanta geçirecek halim yok yanında olsa demi.onu koydum istesakayi mi ifade ediyor yaanii aboooo pardon ya o zaman
Kizz sus 5. Deyip durma yahuuuTabi canım o kadar çocuk nasıl oldu saniyosun.karı besinciye niyetli
He hee tamamEvet.dolmanın yanına kisirmi olur deyip kafasına çanta geçirecek halim yok yanında olsa demi.onu koydum iste
Ben değil kız hormonlar yaptıracak besinciyiKizz sus 5. Deyip durma yahuuukadin bana zorla 5. Yi yaptiracak bak hele
Aman misafirden sonra hiç girme birdaha böyle arkadaş gruplarına stresten başka birşey değilOda beni strese sokacam diye strese giriyor dur :)
Çok doğurgan maaşallahTabi canım o kadar çocuk nasıl oldu saniyosun.karı besinciye niyetli
He hee tamam
Olur olur nolmuş nasıl da güzel olur. Tavuklu salata yap ıyk cıvık cıvık yiyin tavukları zıkkımın pekiEvet.dolmanın yanına kisirmi olur deyip kafasına çanta geçirecek halim yok yanında olsa demi.onu koydum iste
Dahada büyütme derdindrAman misafirden sonra hiç girme birdaha böyle arkadaş gruplarına stresten başka birşey değil
Çok doğurgan maaşallahben 1 taneyle bittim kadın 4 tane büyütmüş
Ayy istemiyorum anacimBen değil kız hormonlar yaptıracak besinciyi
Yapsın ikizleri olur inşallah bu seferDahada büyütme derdindr
Kızım.yeter banaAyy istemiyorum anacimyakarim ben o hormonlari sen 2. Yi yapsana kizz fazla ara verme zor olur sonra
Tavuklari pisirmisemmOlur olur nolmuş nasıl da güzel olur. Tavuklu salata yap ıyk cıvık cıvık yiyin tavukları zıkkımın peki
Arayı açma yavrucağın kardeşi olsun bi kız bi oğlanKızım.yeter bana
Seninde oralarda bilmediğin halt yok haTavuklari pisirmisemmhaciyida carsiya gondermisem hoo p yandan
Sen simdi bana bedduami ettinYapsın ikizleri olur inşallah bu sefer
Degilmi amaArayı açma yavrucağın kardeşi olsun bi kız bi oğlan
Kız Erdoğan en az 3 dedi 13 demedi sen yanlış anlamissinAyy istemiyorum anacimyakarim ben o hormonlari sen 2. Yi yapsana kizz fazla ara verme zor olur sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?