- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #2.961
He işte kızı var oğlan yap dedim yanlış anlattımDegilmi amayanliz kiz olmaz bi gardas lazim ona
Erdogan hukumleri gecmez burdaKız Erdoğan en az 3 dedi 13 demedi sen yanlış anlamissin
Yok balim gayet dogruHe işte kızı var oğlan yap dedim yanlış anlattım
Babası kız kız deyip duruyordu yaptım verdimKocan ister ama bir oglanne yapacan o vakit
Yok niye beddua olsunSen simdi bana bedduami ettinsende ucuz dogurursun insallah hihhh
Simdi de oglan oglan diyecek ammaBabası kız kız deyip duruyordu yaptım verdim
En dedimcok istiyorsan getirkumami yapsın ben yapmam dedimSimdi de oglan oglan diyecek amma
Ben oraya beton bastimm kattiyyen olmazzYok niye beddua olsunçok doğurgansın ya yakışır sana diye
Gittin bu doğurganlıkla tüplerini mi bağlattınBen oraya beton bastimm kattiyyen olmazzanam demisti artik oraya betonmu dokersin baglatirmisin ben anlamam!daha cocuk mocuk yapma dedi bana
Abooo cok iddaliEn dedimcok istiyorsan getirkumami yapsın ben yapmam dedim
Yuh kuma istiyor oğlan istemiyor buda bir garip naneeeeEn dedimcok istiyorsan getirkumami yapsın ben yapmam dedim
Yok kiz gunah baglatmadim,igne oldum garantisindenGittin bu doğurganlıkla tüplerini mi bağlattın
Benide herseye karistirmasaniz olmuyooYuh kuma istiyor oğlan istemiyor buda bir garip naneeee
Ne iğnesi kız 3 aylık iğneyse onla hamile kalan varYok kiz gunah baglatmadim,igne oldum garantisinden
Aynı fikirdeyimHem kuma gelse frnami.ev işlerini tutar bende gezer tozarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?