GURBETCiLER DURAGI:)

Minik sipam sağolsun.hasta ya.burnu tıkalı uyuyamiyor.uyuyamayinca surekki söyleniyor.burnuna ilaç siktirmadi.babası kalktı şurup verdik. Banyoda yüzünü yikadida.ondan sonra 3 saat falan buyumusuz ama başka yok valla.on gibi uyutucamda bende biraz uyurum sanırım. Yani inşaallah

Ağlasa bile spreyin yokmu ondan sık. Sonra burun aspiratörüyle iyice temizle. Benim kız 14 aylık hala canı yanıyormuş gibi bağararak ağlar.ama yaparım yani mecbur. Süt kaçıyor sümük yapıyor

Bide gece rahat uyuyamıyorsa bebekler için eczane de satılıyor -coldmix-
Yastığına yada yorganına 2 damla damlatıyorsun. Hemen açıyor burnunu .
Bitkisel .
Benim kız hasta olunca ağzı açık uyur tıkanır vızıklar durur bununla çok rahat ediyorum.

Kız aglasa bitek neyse kafasını surekki sallıyor sıkıştırıyordu falan olmuyor.var spreyi ama sikamadim işte.peçete bile görünce direk bağırıp kafayı sallamaya başlıyor. Bi iyi olsaydı yavrum

Kız aglasa bitek neyse kafasını surekki sallıyor sıkıştırıyordu falan olmuyor.var spreyi ama sikamadim işte.peçete bile görünce direk bağırıp kafayı sallamaya başlıyor. Bi iyi olsaydı yavrum
O benimkinde de öyle..
Emekler kaçar elleriyle vurur neler yapar. Babası kafasının iki yanından tutar,bende ellerinden tutar temizlerim.
Biraz ısrarcı ol,olmuyor diye bırakma ağlayacak mecbur ama iyiliği için.

O benimkinde de öyle..
Emekler kaçar elleriyle vurur neler yapar. Babası kafasının iki yanından tutar,bende ellerinden tutar temizlerim.
Biraz ısrarcı ol,olmuyor diye bırakma ağlayacak mecbur ama iyiliği için.
Bende ayakarima kafasını sıkıştırıyorum.bi elimlr ellerini tutup obur elimle işimi goruyorumda.geçen burnu kanadı korktum biraz

Bende ayakarima kafasını sıkıştırıyorum.bi elimlr ellerini tutup obur elimle işimi goruyorumda.geçen burnu kanadı korktum biraz
Yapamamış.tahriş etmişsin çocuğun burnunu, o aspiratörü burnunun içine değdirmiceksin. Havadan ağır çekip bırakacaksın.bide arka arkaya sık yapmıcaksın. Burun içinde etine değdirirsen kılcal damarı zarar görür tahriş olur hafif kanar. Birdaha sprey sıkınca tuzlu olduğundan yakar daha çok ağlar.

Babası çekerken kanadı.nasıl nefes varsa adamda. Kız bak boş aninu yakalayıp aniden sıkınca bist deniyor normal devam ediyor ama ikinci deligede siktirmiyor.onda bira zor kullanıyoruz avazi çıktığında ağlıyor.ilmine bisey demediune gore sprey bisey yapmıyor buna.bu yaptırmak istemediği için yaptirmiyor.ayy bu bebeler ayakkabılarını ters giydirir bize valla

Tabi canım canı istemiyor sıpanın
Babası da fenaymış ha

Yanındamı yatırıyorsun kalorifer yanıyor mu uyurken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…