- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.101
Ahaa ne oldu kiz uyumadin mi gece
UyumadimAhaa ne oldu kiz uyumadin mi gece
NedenUyumadim
Minik sipam sağolsun.hasta ya.burnu tıkalı uyuyamiyor.uyuyamayinca surekki söyleniyor.burnuna ilaç siktirmadi.babası kalktı şurup verdik. Banyoda yüzünü yikadida.ondan sonra 3 saat falan buyumusuz ama başka yok valla.on gibi uyutucamda bende biraz uyurum sanırım. Yani inşaallah
Ağlasa bile spreyin yokmu ondan sık. Sonra burun aspiratörüyle iyice temizle. Benim kız 14 aylık hala canı yanıyormuş gibi bağararak ağlar.ama yaparım yani mecbur. Süt kaçıyor sümük yapıyorMinik sipam sağolsun.hasta ya.burnu tıkalı uyuyamiyor.uyuyamayinca surekki söyleniyor.burnuna ilaç siktirmadi.babası kalktı şurup verdik. Banyoda yüzünü yikadida.ondan sonra 3 saat falan buyumusuz ama başka yok valla.on gibi uyutucamda bende biraz uyurum sanırım. Yani inşaallah
Kız aglasa bitek neyse kafasını surekki sallıyor sıkıştırıyordu falan olmuyor.var spreyi ama sikamadim işte.peçete bile görünce direk bağırıp kafayı sallamaya başlıyor. Bi iyi olsaydı yavrumAğlasa bile spreyin yokmu ondan sık. Sonra burun aspiratörüyle iyice temizle. Benim kız 14 aylık hala canı yanıyormuş gibi bağararak ağlar.ama yaparım yani mecbur. Süt kaçıyor sümük yapıyor
Bide gece rahat uyuyamıyorsa bebekler için eczane de satılıyor -coldmix-
Yastığına yada yorganına 2 damla damlatıyorsun. Hemen açıyor burnunu .
Bitkisel .
Benim kız hasta olunca ağzı açık uyur tıkanır vızıklar durur bununla çok rahat ediyorum.
O benimkinde de öyle..Kız aglasa bitek neyse kafasını surekki sallıyor sıkıştırıyordu falan olmuyor.var spreyi ama sikamadim işte.peçete bile görünce direk bağırıp kafayı sallamaya başlıyor. Bi iyi olsaydı yavrum
Yok kalorifer yanmiyor.babayı kovduk karyolada beraber uyuyoruz iki ayi gectiBide yatak odanda yanında mı yatırıyorsun?
Kalorifer yanıyor mu?
Bende ayakarima kafasını sıkıştırıyorum.bi elimlr ellerini tutup obur elimle işimi goruyorumda.geçen burnu kanadı korktum birazO benimkinde de öyle..
Emekler kaçar elleriyle vurur neler yapar. Babası kafasının iki yanından tutar,bende ellerinden tutar temizlerim.
Biraz ısrarcı ol,olmuyor diye bırakma ağlayacak mecbur ama iyiliği için.
Yapamamış.tahriş etmişsin çocuğun burnunu, o aspiratörü burnunun içine değdirmiceksin. Havadan ağır çekip bırakacaksın.bide arka arkaya sık yapmıcaksın. Burun içinde etine değdirirsen kılcal damarı zarar görür tahriş olur hafif kanar. Birdaha sprey sıkınca tuzlu olduğundan yakar daha çok ağlar.Bende ayakarima kafasını sıkıştırıyorum.bi elimlr ellerini tutup obur elimle işimi goruyorumda.geçen burnu kanadı korktum biraz
Babası çekerken kanadı.nasıl nefes varsa adamda. Kız bak boş aninu yakalayıp aniden sıkınca bist deniyor normal devam ediyor ama ikinci deligede siktirmiyor.onda bira zor kullanıyoruz avazi çıktığında ağlıyor.ilmine bisey demediune gore sprey bisey yapmıyor buna.bu yaptırmak istemediği için yaptirmiyor.ayy bu bebeler ayakkabılarını ters giydirir bize vallaYapamamış.tahriş etmişsin çocuğun burnunu, o aspiratörü burnunun içine değdirmiceksin. Havadan ağır çekip bırakacaksın.bide arka arkaya sık yapmıcaksın. Burun içinde etine değdirirsen kılcal damarı zarar görür tahriş olur hafif kanar. Birdaha sprey sıkınca tuzlu olduğundan yakar daha çok ağlar.
Tabi canım canı istemiyor sıpanınBabası çekerken kanadı.nasıl nefes varsa adamda. Kız bak boş aninu yakalayıp aniden sıkınca bist deniyor normal devam ediyor ama ikinci deligede siktirmiyor.onda bira zor kullanıyoruz avazi çıktığında ağlıyor.ilmine bisey demediune gore sprey bisey yapmıyor buna.bu yaptırmak istemediği için yaptirmiyor.ayy bu bebeler ayakkabılarını ters giydirir bize valla
Daha çok çekeceğimizi var bu bebeklerden.Allah bize sabır güç kuvvet versin.Tabi canım canı istemiyor sıpanın
Babası da fenaymış ha
Yanındamı yatırıyorsun kalorifer yanıyor mu uyurken?Babası çekerken kanadı.nasıl nefes varsa adamda. Kız bak boş aninu yakalayıp aniden sıkınca bist deniyor normal devam ediyor ama ikinci deligede siktirmiyor.onda bira zor kullanıyoruz avazi çıktığında ağlıyor.ilmine bisey demediune gore sprey bisey yapmıyor buna.bu yaptırmak istemediği için yaptirmiyor.ayy bu bebeler ayakkabılarını ters giydirir bize valla
Amin ecmain balımDaha çok çekeceğimizi var bu bebeklerden.Allah bize sabır güç kuvvet versin.
Kalorifer yanmiyor.ve evet iki ayı geçti babayı oturma odasına kovduk.karyolada beraber yatiyoruz.Yanındamı yatırıyorsun kalorifer yanıyor mu uyurken?
Niye kovdunuz yahu adamı.Kalorifer yanmiyor.ve evet iki ayı geçti babayı oturma odasına kovduk.karyolada beraber yatiyoruz.
Ucumuz yatağa sigmadikNiye kovdunuz yahu adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?