- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.281
Olur.ama biz yerliyiz esas gurbetçiler ortada yok şuanda :)günaydin gurbetciler, bende dahil olabilirmiyim acep?
Hoş geldin:)Ben halis mulis yerliyim:)günaydin gurbetciler, bende dahil olabilirmiyim acep?
Günaydın hoşgeldinizgünaydin gurbetciler, bende dahil olabilirmiyim acep?
Olur.ama biz yerliyiz esas gurbetçiler ortada yok şuanda :)
hosbuldumHoş geldin:)Ben halis mulis yerliyim:)
Seslenmesek hiç buralara bakacağın yok
hosgordum, gercekten hosgördüm .Günaydın hoşgeldiniz
Seslen işte fena mı özle beni hatırla beni sev beniSeslenmesek hiç buralara bakacağın yok
Yok topik sahibi gurbetçi.şuan yok heralde sürüsü,çocuklarıyla uğraşıyor.hosgordum, gercekten hosgördüm .
nasilsiniz hepiniz? siz gurbetcimisiniz ?
hiihiaiaihiai , muhabbet iyi ise niye takilmayasinki dimi?Yok topik sahibi gurbetçi.şuan yok heralde sürüsü,çocuklarıyla uğraşıyor.
Fransa da kendisi.
Benim burda ne işim var bilmiyorum mubabbet işte
BaskaSeslen işte fena mı özle beni hatırla beni sev beni
Bütün arkadaşlar burda olsa iyi muhabbet donuyorda hiçbiri ortada yok.ayrıca gulusun beni çok guldurdu :) haihaihaiahaihiihiaiaihiai , muhabbet iyi ise niye takilmayasinki dimi?
siz nerelisiniz
Ben Bursa'lıyım. Ama Kayseri de yaşıyorum.hiihiaiaihiai , muhabbet iyi ise niye takilmayasinki dimi?
siz nerelisiniz
valla hunharca gülmedim ama, sanki öyle oldu gibi ... normalde buahhahaha yaziyorum , ama reaksiyonun cok hosuma gittigi icin ,Bütün arkadaşlar burda olsa iyi muhabbet donuyorda hiçbiri ortada yok.ayrıca gulusun beni çok guldurdu :) haihaihaiahai
Ben gayet uslu bir kızım bikerem öyle şeylerle hiç işim olmaz .Sen öyle sayinca nedense aklıma +18 şeyler geldi
valla hunharca gülmedim ama, sanki öyle oldu gibi ... normalde buahhahaha yaziyorum , ama reaksiyonun cok hosuma gittigi icin ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?