- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.301
Bursa mi? ayy vallahi cok seviyorum Bursa'yi.Ben Bursa'lıyım. Ama Kayseri de yaşıyorum.
Siz nerdesiniz?
Ay yerim . Gülüşe bak .
Hihi tabi geçen gün tenhada karşılaşınca orami burami ellerken hiç öyle demiyordun amaBen gayet uslu bir kızım bikerem öyle şeylerle hiç işim olmaz .
Kızımıda leylekler getirdi
İyide bana cevap yazarken nihahahah diye güldün.demekki benim reaksiyonum hoşuna gitmişvalla hunharca gülmedim ama, sanki öyle oldu gibi ... normalde buahhahaha yaziyorum , ama reaksiyonun cok hosuma gittigi icin ,
Yok sen tenha karanlık köşelerde karıştırmışsın oHihi tabi geçen gün tenhada karşılaşınca orami burami ellerken hiç öyle demiyordun ama
Aa gider misiniz Bursaya.Bursa mi? ayy vallahi cok seviyorum Bursa'yi.
ben aslen Ardahanliyim , Hollandada yasiyorum.
Onu ilk ben gordum.benim oİyide bana cevap yazarken nihahahah diye güldün.demekki benim reaksiyonum hoşuna gitmiş
Mazef in gitmedi di mi söyle ona,gitmedi de.
canim , inan komik buldugumdan degil , nolur takilma . sen ''burda ne isim var bilmiyorum '' yazinca, o kisim hosuma gitti, dalga gectim diye algiladin sanirim. pardon , yanlis anladinİyide bana cevap yazarken nihahahah diye güldün.demekki benim reaksiyonum hoşuna gitmiş
Mazef in gitmedi di mi söyle ona,gitmedi de.
Banada kimin ne yaptığı belli değil resmen orta malı oldum
izine geldigimizde gideriz, kendimde kaldim orda zaten.Aa gider misiniz Bursaya.
Güzeldir evet
Ne güzel. Kaç yıldır ordasınız?
Yok anlamadıncanim , inan komik buldugumdan degil , nolur takilma . sen ''burda ne isim var bilmiyorum '' yazinca, o kisim hosuma gitti, dalga gectim diye algiladin sanirim. pardon , yanlis anladin
Aa ne gğzel :) bende 23 . Ama mazef 70izine geldigimizde gideriz, kendimde kaldim orda zaten.
ben burda dogdum , hala burdayim . 36 yasindayim, belki en yasliniz benim
iyiyiz dimi Denas?Aa ne gğzel :) bende 23 . Ama mazef 70
Körpeyim tabiiyiyiz dimi Denas?
sen bildigin körpeymissin .
mazef 70 mi????
Aa ne gğzel :) bende 23 . Ama mazef 70
Benim annem.bile o yaşta degil.kıskanıyor beni.kapçık ağızlı şey.inanma sen ona.iyiyiz dimi Denas?
sen bildigin körpeymissin .
mazef 70 mi????
Ay deşifre etmicektim di mi seni . Ne kadae fenayım çok pardon şekerim
eyvallah canim, bide citir gibi hissetsem , hihi, valla hep kendimi kandiriyorum ''21 de biraktim saymayi'' ama, ....öf yaslandim valla yaa ,Körpeyim tabisende çıtırsın ne olmuş ki
Yok kız takılıyorum.ruh yaşı var ama 80 falan.
mazef, valla kapcik agzi diyebildigine gore, araniz superBenim annem.bile o yaşta degil.kıskanıyor beni.kapçık ağızlı şey.inanma sen ona.
Sen yine uyku saatinimi kacirdinAy deşifre etmicektim di mi seni . Ne kadae fenayım çok pardon şekerim
Yok yahu gayet iyisin..kendinle barışık ol,her yaşın bir güzelliği vardır :) Çoluk çocuk var mı?eyvallah canim, bide citir gibi hissetsem , hihi, valla hep kendimi kandiriyorum ''21 de biraktim saymayi'' ama, ....öf yaslandim valla yaa ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?