- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.241
Üf deli deli konuşma kızGecmis olsun balim,hayrola kiz hamilemisin yoksa
Niye deli deli olsun kiz. Ben kizima oglum 10aylikken hamile kaldim. Seninki14aylikti di mi? Gec bile kalmissinÜf deli deli konuşma kız
Hastayım çobbaa kaynat bana
Yok benim planlarım ve isteklerim dahilinde yok.. Rabbim verirse birşey diyemem:)Niye deli deli olsun kiz. Ben kizima oglum 10aylikken hamile kaldim. Seninki14aylikti di mi? Gec bile kalmissin
Bende planlayip yapmadim sekerim. Ama simdi 5 aylik koca kizim varYok benim planlarım ve isteklerim dahilinde yok.. Rabbim verirse birşey diyemem:)
Sonunda senide cagirmislar gezmeye. Ne o bize havami atiyonkomsularla park gezmesindeyim
Oy maaşallah :) bir bakıma güzel yorucu ama beraber büyüyüp bir anda çıkıyorlar.Bende planlayip yapmadim sekerim. Ama simdi 5 aylik koca kizim var
Yok kız marketten geliyordu bunlar gidiyormuş sende gel dediler bende geldim.hava çok güzel.inşallah kızım iyice hasta olmazSonunda senide cagirmislar gezmeye. Ne o bize havami atiyon
Bellimi olur balim olabiliuuu olee seyleeÜf deli deli konuşma kız
Hastayım çobbaa kaynat bana
Degilmi amaNiye deli deli olsun kiz. Ben kizima oglum 10aylikken hamile kaldim. Seninki14aylikti di mi? Gec bile kalmissin
MercimekBellimi olur balim olabiliuuu olee seyleecanin hangi corbayi cekti kiz deyiver bana
Gezenti seniiYok kız marketten geliyordu bunlar gidiyormuş sende gel dediler bende geldim.hava çok güzel.inşallah kızım iyice hasta olmaz
Hayır sadece soğan mercimek sonra blendırSebzelimi sademi
Olur efendimm hemenHayır sadece soğan mercimek sonra blendır
beşik sallamak gibi bişey oğlum hala deliksiz uyumuyor en gec yarim saatte bir uyaniyor bende uyumamayi tercih ediyorumBesikmi salladin prensesuyku duzeni bozuldumu kafa agirlasiyor normaldir,iyiyim bende canim sagol
Ama canim benim sende uyu oglusun uyuduktan sonra yarim saat 1 saatte biseydir sonucta,bedenin uykuya ihtiyaci var beynini dinlendir azcik bu sekilde kendini daha yorgun ve bitkin hissedersin prensesim:)beşik sallamak gibi bişey oğlum hala deliksiz uyumuyor en gec yarim saatte bir uyaniyor bende uyumamayi tercih ediyorum
haklısın tatlım da uyaninca hemen dalamiyorum bu sebeple uyumamayi tercih ediyorum. ve evet bir süre sonra kendimi cok yorgun hissediyorumAma canim benim sende uyu oglusun uyuduktan sonra yarim saat 1 saatte biseydir sonucta,bedenin uykuya ihtiyaci var beynini dinlendir azcik bu sekilde kendini daha yorgun ve bitkin hissedersin prensesim:)
Ne kiviriyon be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?