- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi naneelimoonn
-
- #3.341
Ben baktım googledenYosma
Edit: anlamını bilmiyorum
Çamaşır bulaşık yemek ev işi.bide kkeeee neler yapiyorsunuz baska?
siz KK disindada tanisiyormuydunuz Mazef?Ben baktım googleden
Yosma=gen ve guzen,şen, baştan çıkarıcı demekmis
evdesin yani, ne güzelÇamaşır bulaşık yemek ev işi.bide kk
Yok tanımıyoruz hatta burada tanisali daha bir hafta oldusiz KK disindada tanisiyormuydunuz Mazef?
yasin kac canim? niye yasina takildi Denas
Evet ev hanimiyim.çalışınca o var demi hem çalış hem eve git bi ev hanimiyla aynı işi yap senin işinde zor valla Allah kolaylık versinevdesin yani, ne güzel
eve gidince benide bekliyorlar , iyilikte olsunlar
ay bende icimden diyorumki , bunlar harika kanka .Yok tanımıyoruz hatta burada tanisali daha bir hafta oldu
Ama o bana takılacak yer arıyor.yüz vermiyorum ya ona.yaşımı bilmez o benim
Iyiyim cok sukur sen nasilsin canimNasılsın.
sagol canim benim, evde olanlarin isi asla tukenmiyor, onlara ayri saygi duyuyorum, ben yine gidince bazen ''aman yorgunum, calistim, bunu sonra yaparim '' diyorum. ev hanimlari durmadan devam ediyorlar, canlarim yaEvet ev hanimiyim.çalışınca o var demi hem çalış hem eve git bi ev hanimiyla aynı işi yap senin işinde zor valla Allah kolaylık versin
Genelde harika kanka olduk biz bir haftada.ay bende icimden diyorumki , bunlar harika kanka .
sen bana özele yaz yasini ozaman
Isin cok yormuyodur seni umarimsagol canim benim, evde olanlarin isi asla tukenmiyor, onlara ayri saygi duyuyorum, ben yine gidince bazen ''aman yorgunum, calistim, bunu sonra yaparim '' diyorum. ev hanimlari durmadan devam ediyorlar, canlarim ya
Iyiyim ablacim tesekkurler@talhayasir sen nasilsin? biz daha kaynasmadik.
gurbetcimisiniz?
Uhh yalanın böylesi. Kandırma kızı.. Söyle gerçek yaşını.utanma bu kadar.Genelde harika kanka olduk biz bir haftada.
Denas duymasın 29.5 yaşındayım ama aramızda sır habak Denas14__ yaşımı duyarsa senden bilirim
İyiyim canım.Iyiyim cok sukur sen nasilsin canim
E gencsin tazesin dahaGenelde harika kanka olduk biz bir haftada.
Denas duymasın 29.5 yaşındayım ama aramızda sır habak Denas14__ yaşımı duyarsa senden bilirim
Bunu benim herifede anlatsana bir ara.aksama kadar yatiyormusum gibi bir muamele yapıyor da banasagol canim benim, evde olanlarin isi asla tukenmiyor, onlara ayri saygi duyuyorum, ben yine gidince bazen ''aman yorgunum, calistim, bunu sonra yaparim '' diyorum. ev hanimlari durmadan devam ediyorlar, canlarim ya
Hiç yakışmadı sanaBen baktım googleden
Yosma=gen ve guzen,şen, baştan çıkarıcı demekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?