• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbete Evlenip,Pişman olanlar...

Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz üzere,Gurbete evlenipte,pişman olanlarımız,hala alışamamış olanlarımız var mı aramızda ? Ve bu durumu aşmış olanlar,yaşadıklarınızı paylaşır mısınız ? :'( (yurt içi,yurt dışı farketmez arkadaşlar. Kapı arkası Gurbetmiş.. )

Arkadaslar oncelikle herkese merhaba ben daha yeni uye oldum benim sorunum gurbetlik degil aslında ama bu konuya yakın birsey ben suan 1 senelik evliyim ve aileme yakın bir evde oturuyorum cok rahatım ama esim cok mutsuz burda oturmak asla istemiyor normalde cok asırı siniri olmayan ve benim her dedigimi yapam bi insandi smdi cok degisti buna bahane olarakta oturdugumuz yeri soyluyor burda oldugum icin boyleyim diyo simdi onun istedigi yere tasınmaya karar verdik yoksa bosanıcaz o noktaya geldik ama ailesine yakın bi yer bende o yuzden istemiyorum ailesi kotu insanlar degiller ama babasi surekli esimden biseyler istiyor bizi hic rahat bırakmıyor cok sıkıntılıyım bu yuzden tasıncagımız yerde suan oturdugumuz yere yarım saat uzaklıkta sizce dogru olanımı yapıyorum tasinmakla..

Orada belediyenin kurslari yok mu?
Ben Amerikadayim,malesef burda.oyle imkanlar yok.Fakat Turkiye de belediyelerin cok cesitli alanlarda meslek edindirme kurslari var.
Dikis,orgu,ahsap boyama,taki tasarimi, eminim cok daha cesitli alanlar acilmistir artik.Bence sizin ihtiyaciniz olan sey,biraz kafanizin dagilmasi,bir ugras edinmeniz.
Onları bilmiyorum hiç araştırmadım. Ama ben ilçedeyim. Burası da her seyıyle geride kalmış bir yer zatennn :/@. AÖF kursuna gidicektim mesela araştırdık yokmuş :/

Kendi buyudugu yerde oturmak istiyor burda kendini yabancı gibi hissediyomus ailemi cok seviyo aslinda ne derlerse yapar onun tek sorunu soyledigine gore burda oturmak sevmiyomus sanırım takıntı haline getirdi bu konuyu

Kendi buyudugu yerde oturmak istiyor burda kendini yabancı gibi hissediyomus ailemi cok seviyo aslinda ne derlerse yapar onun tek sorunu soyledigine gore burda oturmak sevmiyomus sanırım takıntı haline getirdi bu konuyu
Aynı şehirdesiniz ama sonuçta.. Biraz anakuzusu demekki,kendi ailesinin olduğu yerde oturmk istediğine göre

Onun derdi sadece eve gelirken tanıdık gorim selam verim falan hani kendi cevresi olsun ailesiyle alakalı degil ins dogru yapıyorumdur tasınmakla

Aynen oyle bende bi yer mevzusu yuzunden esimden ayrilmak istemiyorum aslinda suan bahane edip yaptigi seyleri falan oraya gittigimizdede yapcakmi onu merak ediyorum

Aynen oyle bende bi yer mevzusu yuzunden esimden ayrilmak istemiyorum aslinda suan bahane edip yaptigi seyleri falan oraya gittigimizdede yapcakmi onu merak ediyorum
Ben ailesine düşkün olduğunu düşündüm. O yüzden gitmek istediğini düşünyorum. Ya tam tersi olursa ,O mutlu-siz mutsuz olursanız ailesine yakın oturduğunuzda :/

Benimde korkum bu ben sanki ailemden uzakta kalınca yasayamıcakmısım gibi hissediyorum oraya alısamıcakmısım gibi ama denemezsemde sonrasında pisman olmaktan keske demekten korkuyorum bana hep oturdugumuz yer yuzunden bahaneler sayıyo gercegi ogrenmek istiyorum kisiligi gerckten byle blkde bahanesi kalmadgnda nasl bi insan olucak

Açtım. Ama her açmamızda bn kriz geçırıyorum . Ona bağırıp çağırıyorum. Haykırarak ağlıyorum. Kendimi atıcm şu blkondan aşağı dıyorum. Hıncımı çıkrtıyorum ondn resmen :/ :KK43: O da gözleri dolmuş bir şeklde bana bakıyor sonra. Birbirimize sarılıyoruz. sonra yatıyorz. O uyuyor. Ben gene sabahlara kadar ağlıyorum. Sonra sen nsl insansın beni duymuyor musun hala ağladığımı dıye başı nadıkılıyorum uyandıryorum onu. Sonra bana dıyor ''duymamışım gülüm,dalmısım valla dıyor. Sonra onun bu mahzun ve masum hallerine daha da üzülüyorum. Bi d eona ağlıyuorum :KK43::KK43:(((((
kiyamadim adama simdi bence esinede cok yuklenme evinde internet var heralde internetten resim yapmayi orgu ormeyi ogrenebilirsin azicik cik dosal cevre edinmeye calis

kiyamadim adama simdi bence esinede cok yuklenme evinde internet var heralde internetten resim yapmayi orgu ormeyi ogrenebilirsin azicik cik dosal cevre edinmeye calis
Burada nereyi dolaşaym ki. Çok tekin yer değil. Eşim dışşarı salmaz o yüzden zaten bende çekingenimdir. Herkesn evine girmem. Herkes evime çağıramam tanımadan etmeden. Hemen arkadaslıkta kuramıyorm. Burda da komşuluk kavramı da 0 zaten. :/ :@

Back
X