gurbete gelin gidiyorum

Allah yardimcin olsun gurbetlik zor kac tane arkadasim var aileden uzak bide biz dunyanin bi ucundayiz. Sukur de ki alo deseler hemen gidebilirsiniz. Artik esinizle bi aile olacaksiniz ana baba tabiki baska ama saglikli olsunlar en onemlisi o
Siz nerdesiniz?

Hayır, daha ona sıra gelmedi biliyor musunuz :KK57: yani alacak mıyım diktirecek miyim o bile belli değil. Dünya işim var aslında
U huu yapacak daha çok işiniz varmış, siz başlayın bir an evvel ,bakın işte şu an gerçekten endişelenmeniz gereken bir şey var :KK39:

Allah ıs acıklıgı versınde o ısler bellı olmaz yarının ne getırecegını kımse bılemez :) hem belkı senın aılen gelır :) ya bı sure sonra alısacaksın da bunu dert etmeyeceksın evınde huzurun bol olsun

Annem babam taşınma planları yapıyorlar şimdiden, hayata geçirirler mi bilmiyorum. Eninde sonunda geleceğiz diyorlar. Nişanlım da ben onlara buraya yerleşme fikrini alttan alttan işleyeceğim diyor bana :KK64:

Buraya ailesinden ayrılmak istemeyen nişanlım diye konu açsaydık herkes saydırırdı yok ana kuzusu bunla evlenilmez yok evlenince annesinin evinden sözünden çıkmaz .... :KK51:

Olayı kadın erkek meselesine dönüştürmeyelim lütfen. Hepimiz insanız, nişanlım ailesinden ayrılmak istemeseydi destek olurdum ona asla ana kuzusu gibi bir yakıştırma yapmazdım

yurtdışına gdiyosun sandım. vee sakın yapma dicektim çünkü çok zor
.. ama ayrı şehirde haftasonları gidersin . aynı şehrde olupta hiç anne ewine göndermeyenler war. bunu düşünüp şükret.

Annem babam taşınma planları yapıyorlar şimdiden, hayata geçirirler mi bilmiyorum. Eninde sonunda geleceğiz diyorlar. Nişanlım da ben onlara buraya yerleşme fikrini alttan alttan işleyeceğim diyor bana :KK64:

Ay ne guzel ya senın yerınde olsam hıc uzulmem bylesı daha ıyı sen evlen yurdunu yuvanı kur ev falan almıs olursan onlar tasınana kadar senın yakınından ev bakarlar cok guzel olur su durumda memlekete gelın gıdecegıne sevnmen lazım asıl ıstanbulda kalsan gurbette kalmıs olacakmıssın dusunsene sen ısını kırmussun coluk cocuga karısmıssın hooop annenler memelekete tasınıyoruz dedı napıcaksın cocukların okulunu, yola gırmıs ıslerınızı bırakıp sende tasınamazdın kı... zaten memlekete tasınıcaktık dıyrşarsa cok ıyı olmus ılerı gruslu nısanlını tebrık edıyorum :)

Ölümlü dünyada fazla abartılı geldi duygularınız

Yarın garanti değil ülkenin karışıklığı malum

Ailemden uzak ne yaparım diyorsunuz 5-6 saatmış hem de

Iletişim gelişti aç görüntülü konuş hayatı şimdiden kendine zindan etme

5-6 saat mi ?

Ben 15 saat uzağındayım ailemin. Aman aman bi aile bağımız olmamasına rağmen.. evet çok zor :KK42:

Benim de yanımda sadece kv, kp var. İki sokak aşağıda, onlardan başka kimsemiz yok burada. Biz de çok iyi anlaşırız dünya tatlısı insanlar. Ama gelin görün ki öyle olmuyor işte, insan ailesini özlemese bile evini, odasını, bahçesini, denizini, toprağını özlüyor.

Sanki uzaya fırlatılmış gibi hissediyorum. Başka bi gezegendeymişim gibi.
2 yıl oldu hala alışamadım bu şehre. Bu şehri sevmek kendi memleketime ihanet etmek gibi geliyor. Eşim gezdiriyor 'baksana şuraya ne kadar güzel' falan diyince. 'bizim orası daha güzel' diyorum istemsizce..

Özledim. :KK42:

Back
X