- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Simdiki aklim Olsaydi birak uzagi yakini hayatta evlenmezdim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama uzak olup mutsuz olursan çok daha zorlanırsın kardeşim. Hem ona gurbet sana gurbet değil mi ?Ama geçen 6 yıl.. Yaşda 25.. Başkasını sevmek helede güvenmek çok zor. Birde yakın ama mutsuz olmak var
Ailesinin yakınında olmak istedigine gore ailesine duskun demekki.cok zorlanirsin evlenince surekli onlarla olmaktan.su an olduğu yerde olsa tamamda neden illa ailesinin dibini istiyor bu beni dusundururdu.su an nedeyse olda kalmayi teklif et dicem.ama simdi tmm diyip evlendikten sonra degisebilir.bilemedim cok zor.insallah hayirli bi eştir.
Simdiki aklim Olsaydi birak uzagi yakini hayatta evlenmezdim:))
Aynen.. 10 yillik evliyim.. keske hep 20 yasinda baba evinde kalabilseydim:)) ne rahat hayatim varmis:)Bekarlık sultanlıkkk diyen boşa dememiş ana evi gibisi yokk
Ailesi orda diye gitmek istiyor. Memur adama maaş her yerde aynı. Tayini çıkana kadar kalcak şu anki yerinde.Gurbet zor diyo. Şimdi ailesi yanına gelemiyor bekar evinde kaldığı için evlenince gelir giderler o zaman farklı olur belki diyo. Kesin giderim demiyor aslında ama alıştığı ortam asşında ister istemez çekiyor. Birde daha yeni çıktı memleketten belki zamanla alışır fikri değişir bilmiyorum. anlayışlı vicdanlı merhametli biri.
Nasip demek = en yakın zamanda kesinlikle ailemin yanına giderim demenin kapalı şekli canım. Benim öyle bir tecrübem olmadı. Ama yaşayanlar hep zorluk çektiklerini söylüyor. Sizi seviyorsa o fedakarlık yapsin, sadece senden niye bekliyor.İllede orası demiyor aslında biz plan yaparız ama herşey nasip diyo. Bilmiyorum zor bir durum. Birçok erkek ailesinin şehrinde. Klasik türk mantığı işte .hayırsızsa nasip olmasın. Ne verirse hayırlısını versin Rabbim çok zor zor
Ben de 10 saat uzaklıkta bir yere gelin oldum. Çok seviyordum eşimi hala seviyorum 8 sene oldu. Annem baya üzülmüştü uzak diye. Ama işin açığı anneme çok düşkün biri olmama rağmen eşim sağolsun hiç annemin yokluğunu hissettirmedi bana . Babam ise zaten aferin kızım iki aileye de uzaksın en doğru seçimi yaptın demişti  bende tek kızım bu arada. Demem o ki evlendiğin kişi adam gibi adam olsun sana ailenin yokluğunu hissettirmez aileler de alışır zamanlaMerhaba kızlar.. 6 yıllık sevdiğim var işi olsun diye bekledik hep. İşi oldu ailem ikna olsun diye uğraştık 4 aydır. Ailem sadece tanışma amaçlı kabul etti ama ben tam sevinemedim bile. Babam çok sinirli zorla kabul etti tanışmayı. Sonrasında yine geri cayabilir
Sevdiğim memleketi 16 saatlik uzaklıkta. Şu an görevi nedeniyle 6 saatlik yerde çalışıyor. Eninde sonunda memleketine yerleşmek isticek. Ben sevmekle hata mı ettim daha ailem vermedi bile şimdiden içim acıyor(
Ailem uzak ve tek kız olduğum için tanışmak bile istemediler.
Gurbete gidenler ne yaşadınız ne kadar zamanda alıştınız pişmanmısınız![]()
Ailesi orda diye gitmek istemesi kısmından hoşlanmadım.
Kendi bir erkek olarak katlanamadığı fedakarlığı neden senden bekliyor? 20 saatlik mesafede, ikimizin de ailesinden uzakta, başka bir memlekete gidelim dese bile pozitif bakacaktım ama ailem de ailem diye tutturması.. bilemiyorum..
Ben de hiç anlamam. 5.5 saat mesafedeyim, 3 senedir hiç gelen olmadı, biz yıkda 2 kez gidebildik. Bir kere de gurbetteyim diye sızlanmadım. Dertleri biz kafamızda büyüterek yaratıyoruz, buna inanıyorum artık.Gurbet ne Allah askina ayni ulkenin icinde.
Ailem farkli bir ulkede ve ucakla 3-4 saatte burdalar. Ben de tek cocuklariyim. Bu kadar drama cevirecek ne var anlamiyorum
Ben de hiç anlamam. 5.5 saat mesafedeyim, 3 senedir hiç gelen olmadı, biz yıkda 2 kez gidebildik. Bir kere de gurbetteyim diye sızlanmadım. Dertleri biz kafamızda büyüterek yaratıyoruz, buna inanıyorum artık.
Gurbet ne Allah askina ayni ulkenin icinde.
Ailem farkli bir ulkede ve ucakla 3-4 saatte burdalar. Ben de tek cocuklariyim. Bu kadar drama cevirecek ne var anlamiyorum
Benim için dram olan kısım kilometreler değil de sadece kendi ailesinden uzakta kalmayı gurbet sayan tarzda erkek zihniyetinin, eşini kendi ailesini ziyarete uçakla göndermeye pek hevesli olmayacağına dair öngörü.. biraz uzun oldu
Allah razı olsun.. Beklediğim sözler bunlardı galiba... Yazanların içindeki en anlayışlısısınız .![]()