Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki bilet paraları çok arttığı ve siz sık gitmek istediğiniz için zor izin veriyordur.Ailemden uzak bı şehre gelin geldim , eşimin işi nedeniyle çok uzakta oturuyoruz. Eşim aileme gitme konusunda yalvar yakar izin veriyor. Ağlaya zirlaya. Beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum, sevmiş olsa kıyamaz aglatmaz gönderirdi diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hanimlar
Keşke “gurbette gelin” olmayı kaldıramayacaksaydınız, ailenize daha yakın olabileceğiniz birini seçseydiniz.Ailemden uzak bı şehre gelin geldim , eşimin işi nedeniyle çok uzakta oturuyoruz. Eşim aileme gitme konusunda yalvar yakar izin veriyor. Ağlaya zirlaya. Beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum, sevmiş olsa kıyamaz aglatmaz gönderirdi diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hanimlar
3 4 ayda bir otobüsle 23 saat uçakla iki saatlik bı yol. Çevremdeki insanlar gidip haftalarca kalıyor, kendime bakiyorum bı hafta için yalvar yakar ağlatıyor beniEşinizin işi nedeniyle farklı şehirde yaşıyorsunuz. Gurbete gelin gitmek tabiri başka birşey aslında.
İnsan ailesini özler çok haklısınız ama bu kadar dramatize etmeyin,sizi aşırı olumsuz etkiler şu konu başlığı bile.
Ailenizin yanına ne sıklıkla gitmek istiyorsunuz?
Yol mesafesi ne kadar?
Maddi durumunuz nasıl, yol masrafı için mi olumsuz bakıyor adam?
Uzaktaki aile ziyareti için eş ile ortak karar vermeniz normaldir ama izin vermemek ağlatmak falan normal değil açıkcası.
Eşiniz olacak şahıs da ailesinin yanına giderken sizden icazet alıyor mu?Ailemden uzak bı şehre gelin geldim , eşimin işi nedeniyle çok uzakta oturuyoruz. Eşim aileme gitme konusunda yalvar yakar izin veriyor. Ağlaya zirlaya. Beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum, sevmiş olsa kıyamaz aglatmaz gönderirdi diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hanimlar
Hayır tabiki kendi ailesi olunca öyle olmuyor,Eşiniz olacak şahıs da ailesinin yanına giderken sizden icazet alıyor mu?