Gurbete gelin

21Hanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
62
-4
1
30
Ailemden uzak bı şehre gelin geldim , eşimin işi nedeniyle çok uzakta oturuyoruz. Eşim aileme gitme konusunda yalvar yakar izin veriyor. Ağlaya zirlaya. Beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum, sevmiş olsa kıyamaz aglatmaz gönderirdi diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hanimlar

Ailemden uzak bı şehre gelin geldim , eşimin işi nedeniyle çok uzakta oturuyoruz. Eşim aileme gitme konusunda yalvar yakar izin veriyor. Ağlaya zirlaya. Beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum, sevmiş olsa kıyamaz aglatmaz gönderirdi diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hanimlar
Belki bilet paraları çok arttığı ve siz sık gitmek istediğiniz için zor izin veriyordur.

Keşke “gurbette gelin” olmayı kaldıramayacaksaydınız, ailenize daha yakın olabileceğiniz birini seçseydiniz.
Aileyle görüşmek için izin alınmasını doğru bulmuyorum !

Yol mesafeniz nedir ? Ne sıklıkla gitmek istiyorsunuz? Maddi durumunuzda problem var mı ?

Bunları da cevaplarsanız daha doğru yol gösterebiliriz diye düşünüyorum.

Şartlar ayarlanıp, çok sık ve uzun olmadığı müddetçe neden engel olunuyor?
Evet insan kök ailesine ihtiyaç duyuyor ama çok sık gitmesi de kendi ailesinin düzenini bozuyor.
Çocuk değiliz ağlayıp zırlayarak izin almaya çalışmak çok ilginç değil mi?

Aileye gitmek için de eşten izin almak garipmiş. Tabi çok sık gidip uzun kalıyorsanız rahatsız olması ve istememesi normal ama onun dışında izin almak nedir?

Gurbete gelin nedir yahu? Fox'un yeni dizisi filan mı? İnsanların kendi hayatlarını sözcükler yoluyla zorla dramatize etmelerini korkunç buluyorum.
Konunuza gelince. İzin vermiyor diye yazıp atmışsınız. Neden izin vermiyor, evlenmeden önce bu konular konuşulmadı mı? Ve tabii ki en başta neden izin isteniyor?

Eşinizin işi nedeniyle farklı şehirde yaşıyorsunuz. Gurbete gelin gitmek tabiri başka birşey aslında.
İnsan ailesini özler çok haklısınız ama bu kadar dramatize etmeyin,sizi aşırı olumsuz etkiler şu konu başlığı bile.
Ailenizin yanına ne sıklıkla gitmek istiyorsunuz?
Yol mesafesi ne kadar?
Maddi durumunuz nasıl, yol masrafı için mi olumsuz bakıyor adam?
Uzaktaki aile ziyareti için eş ile ortak karar vermeniz normaldir ama izin vermemek ağlatmak falan normal değil açıkcası.

Ailemle bı sorunu yok, bir buçuk yıllık evliyim, evlendiğimden beri aynı sorun

Eşinizin işi nedeniyle farklı şehirde yaşıyorsunuz. Gurbete gelin gitmek tabiri başka birşey aslında.
İnsan ailesini özler çok haklısınız ama bu kadar dramatize etmeyin,sizi aşırı olumsuz etkiler şu konu başlığı bile.
Ailenizin yanına ne sıklıkla gitmek istiyorsunuz?
Yol mesafesi ne kadar?
Maddi durumunuz nasıl, yol masrafı için mi olumsuz bakıyor adam?
Uzaktaki aile ziyareti için eş ile ortak karar vermeniz normaldir ama izin vermemek ağlatmak falan normal değil açıkcası.
3 4 ayda bir otobüsle 23 saat uçakla iki saatlik bı yol. Çevremdeki insanlar gidip haftalarca kalıyor, kendime bakiyorum bı hafta için yalvar yakar ağlatıyor beni

Eşiniz olacak şahıs da ailesinin yanına giderken sizden icazet alıyor mu?

Uzakta olduğunuzu söylemişsiniz dolayısıyla sık sık gidemezsiniz zaten. Bir sorun mu yaşadı ailenizle ki yaşadıysa da kendi gitmesin ama size engel olması saçma. Ayrıca neden izin istiyorsunuz onu anlamadım 🤔 ne eşim ne de ben izin almak yerine söylüyoruz. Yani gitmek isteyen birine hele aileye hayır olmaz demek ne alaka ne haddime ne haddine ..

Back
X