Gurbete gelin

Ailenizi istediğiniz zaman görebilmelisiniz bence, alın karşınıza konuşun çocuk olduktan sonra zaten istediğiniz gibi gidemeyeceksiniz. İzin aldığınız için bunu direkt değiştiremezsiniz ters tepebilir ama yavaşça izin almayı da bırakın ailenizin yanına gidiyorsunuz sonuçta.

E senede bir 15 gün görüyorsanız, konu sahibi 3-4 ayda bir 1 hafta görüyor. Yani sizi rahatsız eden ne ki? Sizden sadece 6 gün fazla ailesini görmesi mi? Siz böylesinden hoşlanıyor olabilirsiniz ama sürekli konu sahibi abartıyormuş gibi yazmışsınız.
3-4 ayda bir 1 hafta gayet normal, ben konu sahibinin başkaları haftalarca kalıyor ben 10 gün kalmak istiyorum dediği mesajına yorum yaptım. Tekrar okusan da mı yorum yapsan?

İzin almak nedir ya niye izin alma geregi duydunuz, ben gidiyorum diye haber verirsiniz bu kadar. Calisiyormusunuz? Paraniz varsa alsin biletinizi ben gidiyorum diyin ailenizi görmenize nasil engel olabilir anneniz babaniz ne diyor bu duruma. Benim ailem yurtdisinda senede 3-4 kez gidiyorum 3-4hafta kaliyorum. Ailem onlar benim kimseden izin alicak degilim.

Ailenin yanına gidip haftalarca kalacaktın da neden evlendin acaba? Haftalarca kalmak ne demek cidden? Kaldı ki 23 saatlik yol da az değil, eşin bunu maddi olarak ve senin o haftalarca muhabbetinden dolayı sorun ediyor olabilir mi?
Burada konu sahibi 1 hafta kalabiliyorum insanlar haftalarca kalıyor diyor sizde bu mesajı yazıyorsunuz :) konu sahibi haftalarca kalmıyorum 10 gün kalmak istiyorum ama 1 hafta kalabiliyorum diyor.

Anne babası muhtemelen 23 saatlik yoldan dolayı gelmiyordur ve 3-4 ayda bir 10 gün çok değil mi sence de?
Konu sahibi sadece 10 gün kalmak istiyorum diyor sadece bir istek yerine gelmiyor zaten 23 saatlik yol sizde başkasına bunu soruyorsunuz.
Sizin için tekrardan gittim okudum geldim. Hoşçakalın.

Burada konu sahibi 1 hafta kalabiliyorum insanlar haftalarca kalıyor diyor sizde bu mesajı yazıyorsunuz :) konu sahibi haftalarca kalmıyorum 10 gün kalmak istiyorum ama 1 hafta kalabiliyorum diyor.
E siz 6 günün hesabını mı yapıyorsunuz diye bir üyeye sorabiliyorsanız birileri de size üç günün hesabını mı yapıyorsunuz diye sorabilir o zaman. Ha 7 gün ha 10 gün ne fark eder?

Eşiniz suçlu değil siz suçlusunuz birine tasmanızın ipini verirseniz o da tutar. Bunu yapan sizsiniz , o değil.

Siz kendiniz gidin niye izin alip bir de agliyorsunuz anlamadım. Ayaginiz yok mu otobuse binjn gidin

E siz 6 günün hesabını mı yapıyorsunuz diye bir üyeye sorabiliyorsanız birileri de size üç günün hesabını mı yapıyorsunuz diye sorabilir o zaman. Ha 7 gün ha 10 gün ne fark eder?
Anlamadım tam olarak nerede 3 günün hesabını yapmışım tam olarak?

Uzaksa cidden 3_4ay yakın bir zaman. Ben 8 saatlik mesafede bekar yasiyordum. 6 aya bir ancak gidebiliyordum. İş guç derken

Ailelerimiz uzakta,senede bir kez hem benim aileme,hem de eş ailesine gidiyoruz.Onlar da buraya gelip kalıyorlar.Keske evlenirken elde bulunan şartlar daha iyi düşünülse.

Bir hafta =7 gün
10 gün = 10 gün.

10-7=3

İlkokul birinci sınıf matematiği.
Siz benim ne demek istediğimi anlamadınız bence.
İsteyen anasının evinde ister 10 gün kalsın ister 5 gün.
Bir insan sürekli aynı şeyi söylüyorsa karşılığında 10 gün çok değil mi değil mi diyen birine yazdım ve konuyu kapattık.

Ayrıca gerçekten biz hanımefendiyle mevzuyu kapattık siz neden böyle ben höt höt bir şeyler yapıyormuşum gibi bu üslupla takılıyorsunuz?

Yok ilkokul birinci sınıf matematiği falan? Size o üçü nereden çıkardınız nasıl elde ettiniz diye mi sorduk?

Siz benim ne demek istediğimi anlamadınız bence.
İsteyen anasının evinde ister 10 gün kalsın ister 5 gün.
Bir insan sürekli aynı şeyi söylüyorsa karşılığında 10 gün çok değil mi değil mi diyen birine yazdım ve konuyu kapattık.

Ayrıca gerçekten biz hanımefendiyle mevzuyu kapattık siz neden böyle ben höt höt bir şeyler yapıyormuşum gibi bu üslupla takılıyorsunuz?

Yok ilkokul birinci sınıf matematiği falan? Size o üçü nereden çıkardınız nasıl elde ettiniz diye mi sorduk?
Açıklamaya üşendim. Kendi mesajını koyayım buraya okuyup sonuca varabilirsiniz belki.

10 gün kalmak istiyorum ama 1 hafta kalabiliyorum diyor.

Ailenizle baya uzaktasınız, benimkiler de öyle. Ama 3,4 ayda bir hafta gitmek yerine 6 ayda bir gidip 15 gün kalma fikrine eşiniz nasıl yanaşır? Belki o şekilde daha rahat edersniz 1 hafta için çekilecek yol değil şahsen.

Ailemden uzak bı şehre gelin geldim , eşimin işi nedeniyle çok uzakta oturuyoruz. Eşim aileme gitme konusunda yalvar yakar izin veriyor. Ağlaya zirlaya. Beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum, sevmiş olsa kıyamaz aglatmaz gönderirdi diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hanimlar
Ay offf bu be bu devirde aileye gitmek için izin istemek mi kaldı 😏

E senede bir 15 gün görüyorsanız, konu sahibi 3-4 ayda bir 1 hafta görüyor. Yani sizi rahatsız eden ne ki? Sizden sadece 6 gün fazla ailesini görmesi mi? Siz böylesinden hoşlanıyor olabilirsiniz ama sürekli konu sahibi abartıyormuş gibi yazmışsınız.
👍

3 4 ayda bir otobüsle 23 saat uçakla iki saatlik bı yol. Çevremdeki insanlar gidip haftalarca kalıyor, kendime bakiyorum bı hafta için yalvar yakar ağlatıyor beni
1,5 yıllık evlisiniz 3-4 ayda bir 23 saatlik yola gitmek zor olmuyor mu?
İzin konusuna girmiyorm o zaten sacmalık ama 3ayda bir 23 saatlik yola gitmek bana pek mantıklı gelmedi.
Napıyorsunuz orda 3 ayda bir 1 hafta kalıp:)

Ailemden uzak bı şehre gelin geldim , eşimin işi nedeniyle çok uzakta oturuyoruz. Eşim aileme gitme konusunda yalvar yakar izin veriyor. Ağlaya zirlaya. Beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum, sevmiş olsa kıyamaz aglatmaz gönderirdi diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hanimlar
İzin istemen hata , kocaman kadınsın. Gideceğim dersin gidersin.

Back
X