- 5 Kasım 2019
- 490
- 1.159
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-4 ayda bir 1 hafta gayet normal, ben konu sahibinin başkaları haftalarca kalıyor ben 10 gün kalmak istiyorum dediği mesajına yorum yaptım. Tekrar okusan da mı yorum yapsan?E senede bir 15 gün görüyorsanız, konu sahibi 3-4 ayda bir 1 hafta görüyor. Yani sizi rahatsız eden ne ki? Sizden sadece 6 gün fazla ailesini görmesi mi? Siz böylesinden hoşlanıyor olabilirsiniz ama sürekli konu sahibi abartıyormuş gibi yazmışsınız.
Burada konu sahibi 1 hafta kalabiliyorum insanlar haftalarca kalıyor diyor sizde bu mesajı yazıyorsunuz :) konu sahibi haftalarca kalmıyorum 10 gün kalmak istiyorum ama 1 hafta kalabiliyorum diyor.Ailenin yanına gidip haftalarca kalacaktın da neden evlendin acaba? Haftalarca kalmak ne demek cidden? Kaldı ki 23 saatlik yol da az değil, eşin bunu maddi olarak ve senin o haftalarca muhabbetinden dolayı sorun ediyor olabilir mi?
Konu sahibi sadece 10 gün kalmak istiyorum diyor sadece bir istek yerine gelmiyor zaten 23 saatlik yol sizde başkasına bunu soruyorsunuz.Anne babası muhtemelen 23 saatlik yoldan dolayı gelmiyordur ve 3-4 ayda bir 10 gün çok değil mi sence de?
Güle güleHoşçakalın.
E siz 6 günün hesabını mı yapıyorsunuz diye bir üyeye sorabiliyorsanız birileri de size üç günün hesabını mı yapıyorsunuz diye sorabilir o zaman. Ha 7 gün ha 10 gün ne fark eder?Burada konu sahibi 1 hafta kalabiliyorum insanlar haftalarca kalıyor diyor sizde bu mesajı yazıyorsunuz :) konu sahibi haftalarca kalmıyorum 10 gün kalmak istiyorum ama 1 hafta kalabiliyorum diyor.
Anlamadım tam olarak nerede 3 günün hesabını yapmışım tam olarak?E siz 6 günün hesabını mı yapıyorsunuz diye bir üyeye sorabiliyorsanız birileri de size üç günün hesabını mı yapıyorsunuz diye sorabilir o zaman. Ha 7 gün ha 10 gün ne fark eder?
Bir hafta =7 günAnlamadım tam olarak nerede 3 günün hesabını yapmışım tam olarak?
Siz benim ne demek istediğimi anlamadınız bence.Bir hafta =7 gün
10 gün = 10 gün.
10-7=3
İlkokul birinci sınıf matematiği.
Açıklamaya üşendim. Kendi mesajını koyayım buraya okuyup sonuca varabilirsiniz belki.Siz benim ne demek istediğimi anlamadınız bence.
İsteyen anasının evinde ister 10 gün kalsın ister 5 gün.
Bir insan sürekli aynı şeyi söylüyorsa karşılığında 10 gün çok değil mi değil mi diyen birine yazdım ve konuyu kapattık.
Ayrıca gerçekten biz hanımefendiyle mevzuyu kapattık siz neden böyle ben höt höt bir şeyler yapıyormuşum gibi bu üslupla takılıyorsunuz?
Yok ilkokul birinci sınıf matematiği falan? Size o üçü nereden çıkardınız nasıl elde ettiniz diye mi sorduk?
10 gün kalmak istiyorum ama 1 hafta kalabiliyorum diyor.
Ben size açıklamaya üşenmeyip yazacaktım çünkü normalde yorumlarını sevdiğim birisiniz ama şu an siz kesin üşenip okumazsınız o yüzden gerek yok. :)Açıklamaya üşendim. Kendi mesajını koyayım buraya okuyup sonuca varabilirsiniz belki.
Ay offf bu be bu devirde aileye gitmek için izin istemek mi kaldıAilemden uzak bı şehre gelin geldim , eşimin işi nedeniyle çok uzakta oturuyoruz. Eşim aileme gitme konusunda yalvar yakar izin veriyor. Ağlaya zirlaya. Beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum, sevmiş olsa kıyamaz aglatmaz gönderirdi diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hanimlar
E senede bir 15 gün görüyorsanız, konu sahibi 3-4 ayda bir 1 hafta görüyor. Yani sizi rahatsız eden ne ki? Sizden sadece 6 gün fazla ailesini görmesi mi? Siz böylesinden hoşlanıyor olabilirsiniz ama sürekli konu sahibi abartıyormuş gibi yazmışsınız.
1,5 yıllık evlisiniz 3-4 ayda bir 23 saatlik yola gitmek zor olmuyor mu?3 4 ayda bir otobüsle 23 saat uçakla iki saatlik bı yol. Çevremdeki insanlar gidip haftalarca kalıyor, kendime bakiyorum bı hafta için yalvar yakar ağlatıyor beni
İzin istemen hata , kocaman kadınsın. Gideceğim dersin gidersin.Ailemden uzak bı şehre gelin geldim , eşimin işi nedeniyle çok uzakta oturuyoruz. Eşim aileme gitme konusunda yalvar yakar izin veriyor. Ağlaya zirlaya. Beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum, sevmiş olsa kıyamaz aglatmaz gönderirdi diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz hanimlar