- 30 Kasım 2010
- 9.600
- 19.267
- 448
- Konu Sahibi cheryblossommm
Allahım bana da bu dertten ver mi desem ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle Chery İstanbul'da bir uçtan bir uca olsa 2.5 saati geçer bile. Biz İstanbula ailemin yanina bir durum olduğunda çocuklarla çok gittim bu şekilde. Keyfe gitmem iki çocukla o mesafeye ama istersen yapılır yani gayet. Burda çok arkadaşım var gurbette olan bizde tayinden dolayı aileden uzaktayiz ama hiç gurbet gibi gelmiyor bana bu mesafe.Yani yani 2.5 saat gayet İstanbulda bir mesafe olabilirdiBen olsam cumartesi sabahı 10gibi çıkarım, öğleye varırım pazar akşamı da dönerim.
İlk okurken çok üzüldüm. Ben aileme 8 saat mesafede okuyorum. Size de yazacaktım eğer 8 10 saatlikse haftasonuna bir iki gün izin ekleyin kaçın aile yanına diye. Ama iki buçuk saatlik mesafedeymişsiniz. Abartı bence hissettikleriniz. Cuma iş çıkışı gitseniz pazar akşama dönseniz çok rahat haftasonu kaçamağı yaparsınız. 15 16 belki daha fazla saatlik mesafelerdesiniz sanıp üzülmüştüm siz uzak gidemiyoruz diyince.Merhaba kızlar. Ben kendi memleketime uzak biyerde kamuda calsiiyorum. eşim de ben de memuruz. Tayin de zor gidemiyoruz. Hani şu deprem sonrası herkesin var olan travmaları ikiye katladı ya ben de ailemi özledim çok. Bugün iş arkadaşlarım memleketlerine gidiyorlardı ama yarım saat uzaklığa. Bizim de bu açıdan güzel oluyor kız abla cheryyblossommm hiç gidemiyor baksana dedi. O kadar moralim bozuldu ki. Çok özlüyorum bilirsiniz aileden uzakta yaşamak bazen zorluyor hasret zor. Rabbim sağlık versin öncelikle hepsine ama akşam işten geldim çok ağladım
İstanbulda okula her gün 2.5 saat gidiş 2.5 saat dönüş yapan arkadaşım vardı. 2.5 saatin gurbet olarak adlandirılabilmesine şok oldum.Yani yani 2.5 saat gayet İstanbulda bir mesafe olabilirdiBen olsam cumartesi sabahı 10gibi çıkarım, öğleye varırım pazar akşamı da dönerim.
ha deyince gidilmez..Yurtdışında olanların gözü yaşlı ha deyince değil haaaaaaaa diye bağırınca bile gidilmiyor
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın lütfen sık sık gidin bizim için de sarılın 2.5 saat İstanbulda bir ilçeden bir ilçe![]()
İki saatlik yola mı ağlıyorsunuz, şaka gibi bir konu.Merhaba kızlar. Ben kendi memleketime uzak biyerde kamuda calsiiyorum. eşim de ben de memuruz. Tayin de zor gidemiyoruz. Hani şu deprem sonrası herkesin var olan travmaları ikiye katladı ya ben de ailemi özledim çok. Bugün iş arkadaşlarım memleketlerine gidiyorlardı ama yarım saat uzaklığa. Bizim de bu açıdan güzel oluyor kız abla cheryyblossommm hiç gidemiyor baksana dedi. O kadar moralim bozuldu ki. Çok özlüyorum bilirsiniz aileden uzakta yaşamak bazen zorluyor hasret zor. Rabbim sağlık versin öncelikle hepsine ama akşam işten geldim çok ağladım
Kendimden şüphe edip haritayı açtım.Artı eksi baksam da .eşimin tayini olmuyor kibenim istesem yarın çıkar kolay ama.esim gelmeditennsonra manası yok.bir de kendi memleketim malesef her açıdan önde. Kastamonuluyum corumdayim. gülme ha deyince gidilmiyor
![]()
Aynen öyle maalesef,İstanbul 1 ve İstanbul 2 ayrı ayrı düşünecek olursak, yakaları birleştirmişlerYani yani 2.5 saat gayet İstanbulda bir mesafe olabilirdiBen olsam cumartesi sabahı 10gibi çıkarım, öğleye varırım pazar akşamı da dönerim.