Gurbeti kaldıramıyorken.

Yani yani 2.5 saat gayet İstanbulda bir mesafe olabilirdi :KK15: Ben olsam cumartesi sabahı 10gibi çıkarım, öğleye varırım pazar akşamı da dönerim.
Aynen öyle Chery İstanbul'da bir uçtan bir uca olsa 2.5 saati geçer bile. Biz İstanbula ailemin yanina bir durum olduğunda çocuklarla çok gittim bu şekilde. Keyfe gitmem iki çocukla o mesafeye ama istersen yapılır yani gayet. Burda çok arkadaşım var gurbette olan bizde tayinden dolayı aileden uzaktayiz ama hiç gurbet gibi gelmiyor bana bu mesafe.

Merhaba kızlar. Ben kendi memleketime uzak biyerde kamuda calsiiyorum. eşim de ben de memuruz. Tayin de zor gidemiyoruz. Hani şu deprem sonrası herkesin var olan travmaları ikiye katladı ya ben de ailemi özledim çok. Bugün iş arkadaşlarım memleketlerine gidiyorlardı ama yarım saat uzaklığa. Bizim de bu açıdan güzel oluyor kız abla cheryyblossommm hiç gidemiyor baksana dedi. O kadar moralim bozuldu ki. Çok özlüyorum bilirsiniz aileden uzakta yaşamak bazen zorluyor hasret zor. Rabbim sağlık versin öncelikle hepsine ama akşam işten geldim çok ağladım
İlk okurken çok üzüldüm. Ben aileme 8 saat mesafede okuyorum. Size de yazacaktım eğer 8 10 saatlikse haftasonuna bir iki gün izin ekleyin kaçın aile yanına diye. Ama iki buçuk saatlik mesafedeymişsiniz. Abartı bence hissettikleriniz. Cuma iş çıkışı gitseniz pazar akşama dönseniz çok rahat haftasonu kaçamağı yaparsınız. 15 16 belki daha fazla saatlik mesafelerdesiniz sanıp üzülmüştüm siz uzak gidemiyoruz diyince.

Yurtdışında olanların gözü yaşlı ha deyince değil haaaaaaaa diye bağırınca bile gidilmiyor🥺🥺

Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın lütfen sık sık gidin bizim için de sarılın 2.5 saat İstanbulda bir ilçeden bir ilçe😉

Yani yani 2.5 saat gayet İstanbulda bir mesafe olabilirdi :KK15: Ben olsam cumartesi sabahı 10gibi çıkarım, öğleye varırım pazar akşamı da dönerim.
İstanbulda okula her gün 2.5 saat gidiş 2.5 saat dönüş yapan arkadaşım vardı. 2.5 saatin gurbet olarak adlandirılabilmesine şok oldum.

Yurtdışında olanların gözü yaşlı ha deyince değil haaaaaaaa diye bağırınca bile gidilmiyor🥺🥺

Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın lütfen sık sık gidin bizim için de sarılın 2.5 saat İstanbulda bir ilçeden bir ilçe😉
ha deyince gidilmez..
aglasan sesini duymaz...
yolda yürüsen tanıdık olmaz..

yesıl bir yol bulmussundur ..
orman icinde..
gidersin yurursun ..
bazen kuşları dinlenirsin..
sonra bir topraga oturursun ..
dökersin gozyaşlarını..
bakarsin etrafına ..
koca bir boşluk..

aile insanın burnunu sızlatır..
o an hasretle ararsın..
ama karşındaki seni anlayacak durumda degil..
mesguldur hayatın mesgaleleriyle..
..

ah ah
kalbim agriyor..
içim kan ağlıyor bir sarılsam bir öpsem..
Su an karnımdaki bebegimle canım anneme ..
kokusunu ceksem bolca içime ..

ama ha deyince olmuyor işte ..
olmuyor..
hayat bu..
sabr..
gozler kan canagi olsada , kana kana aglasakta
bir tek Allah ı anarak huzur bulur kalpler ..
biliyorum anneme kavusacagim
inancım sonsuz ..

Sevgili konu sahibi , öncelikle ailenize bu kadar hasret cekiyorsanız ve haftasonu calismiyorsanız lutfen cuma aksamından bir bilet alıverin pazar aksamına dönün .. annenize babanıza bir kez sarilmaz dahi iyi gelecektir.. çıkmaza girmenize gerek yok..
aileniz icin vize beklemeyeceksiniz. ucak bileti bakmayacaksınız bir zahmet kendinizi ferahlatın ..

Kusra bakmayın da küfür hakaret eden eşiniz için onun hattına orada kalıyorsunuz.
Sizin yerinizde olsam tayin hakkim varken hemen giderim.
Sanki çok kıymet veren biri de.
Gidin ailenizin yanına haftasonu gelsin çocuğunu görsün.
Hem ona da iyi bir ders olur.
Sonra da duruma göre sekillenirsiniz.
Zaten kafanızda bitmiş bir evlilik.

Merhaba kızlar. Ben kendi memleketime uzak biyerde kamuda calsiiyorum. eşim de ben de memuruz. Tayin de zor gidemiyoruz. Hani şu deprem sonrası herkesin var olan travmaları ikiye katladı ya ben de ailemi özledim çok. Bugün iş arkadaşlarım memleketlerine gidiyorlardı ama yarım saat uzaklığa. Bizim de bu açıdan güzel oluyor kız abla cheryyblossommm hiç gidemiyor baksana dedi. O kadar moralim bozuldu ki. Çok özlüyorum bilirsiniz aileden uzakta yaşamak bazen zorluyor hasret zor. Rabbim sağlık versin öncelikle hepsine ama akşam işten geldim çok ağladım
İki saatlik yola mı ağlıyorsunuz, şaka gibi bir konu. 🫠 Benimki 1200 km, o zaman ben ölem.

Artı eksi baksam da .eşimin tayini olmuyor ki 😔 benim istesem yarın çıkar kolay ama.esim gelmeditennsonra manası yok.bir de kendi memleketim malesef her açıdan önde. Kastamonuluyum corumdayim. gülme ha deyince gidilmiyor 😄
Kendimden şüphe edip haritayı açtım.
Herkesin derdi kendine tabi ama gurbetteyim başlığını görünce yurtdışı sandım, konuyu okuyunca heralde ücra bir yerde diye düşündüm. E iyi de siz sınır illerdesiniz? Ağlamak için harcayacağınız vakti yolda geçirseniz gidermişsiniz 😂😅

Aynen öyle maalesef,İstanbul 1 ve İstanbul 2 ayrı ayrı düşünecek olursak, yakaları birleştirmişler😁😉dolayısiyle bu hesaba göre, aynı şehirde bile gurbette bulunuyorum.

Back
X