Yarın benim doğum günüm 26 yaşıma giriyorum 6 yıllık evliyim hiç mutlu değilim. eşim sürekli salonda koltukta yatar. taa evlendikten iki hafta sonra başladı . o zamanlar ben yatamıyorum orda diyip gidiyordu bende onun peşine gidip beraber yatıyorduk. yatağımı kontrol ettim birşey mi var acaba yoktu. beni aldatmadığından çok eminim. hala da aldatmıyor allah korkusu var bir o huyu iyi. biz ailesiyle 3 yıl beraber kaldık bence onlarla sıkıntımız oldu bu da eşimle benim ilişkimi çok zedeledi. zaten boşanırsam %80 onlardan dolayı. 2 yaşında oğlum ve karnımda da 2 aylık bebeğim var. benyapcağımı bilmiyorum herşey o kadar karmakarışık ki. eşim bana küfür etmeye başladı yatağında yatmaz sürekli iğneler kendisini birşey zannetmeler beni küçük görmeler. o kadar usandım ki artık işten eve geldiğinde konuşmak bile istemiyorum tartışmaya başlıyoruz çünkü. ona karşı hiçbir duygum sevgim ve birbirimize olan saygımız kalmadı. gece gece bu msjı da yazıyorum ağlayarak bakıyorum yatağım yine boş düşünüyorum ben daha niye almanya ya gelmişim kimin için gelmişim oğlum içinde kavgalı ortamda büyümesini de istemiyorum.
ama çok korkuyorum oğlumu babaya verirler diye varlıklı diye. ben oğlumsuz yapamam. alllah korusun. benim burda tutunduğum tek kişi. ailem türkiye de ne evime gelip bir çayımı içebiliyorlar ne de ben hop atladım kafamı dağıtmak için onlara gitmeye. öyle zor ki bu gurbetlik. artık yapamıyorum bana bi fikir verin arkadaşlar napayım. boşanma kararımı ailem duysa çok üzülür çocuğumdanda ayrı kalamam. çok çaresizim. üstelik ikinciye hamile olmam elimi ayağımı bağladı.
ama çok korkuyorum oğlumu babaya verirler diye varlıklı diye. ben oğlumsuz yapamam. alllah korusun. benim burda tutunduğum tek kişi. ailem türkiye de ne evime gelip bir çayımı içebiliyorlar ne de ben hop atladım kafamı dağıtmak için onlara gitmeye. öyle zor ki bu gurbetlik. artık yapamıyorum bana bi fikir verin arkadaşlar napayım. boşanma kararımı ailem duysa çok üzülür çocuğumdanda ayrı kalamam. çok çaresizim. üstelik ikinciye hamile olmam elimi ayağımı bağladı.