gurbetlik ve mutsuzluk

tubamms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
775
518
73
Yarın benim doğum günüm 26 yaşıma giriyorum 6 yıllık evliyim hiç mutlu değilim. eşim sürekli salonda koltukta yatar. taa evlendikten iki hafta sonra başladı . o zamanlar ben yatamıyorum orda diyip gidiyordu bende onun peşine gidip beraber yatıyorduk. yatağımı kontrol ettim birşey mi var acaba yoktu. beni aldatmadığından çok eminim. hala da aldatmıyor allah korkusu var bir o huyu iyi. biz ailesiyle 3 yıl beraber kaldık bence onlarla sıkıntımız oldu bu da eşimle benim ilişkimi çok zedeledi. zaten boşanırsam %80 onlardan dolayı. 2 yaşında oğlum ve karnımda da 2 aylık bebeğim var. benyapcağımı bilmiyorum herşey o kadar karmakarışık ki. eşim bana küfür etmeye başladı yatağında yatmaz sürekli iğneler kendisini birşey zannetmeler beni küçük görmeler. o kadar usandım ki artık işten eve geldiğinde konuşmak bile istemiyorum tartışmaya başlıyoruz çünkü. ona karşı hiçbir duygum sevgim ve birbirimize olan saygımız kalmadı. gece gece bu msjı da yazıyorum ağlayarak bakıyorum yatağım yine boş düşünüyorum ben daha niye almanya ya gelmişim kimin için gelmişim oğlum içinde kavgalı ortamda büyümesini de istemiyorum.
ama çok korkuyorum oğlumu babaya verirler diye varlıklı diye. ben oğlumsuz yapamam. alllah korusun. benim burda tutunduğum tek kişi. ailem türkiye de ne evime gelip bir çayımı içebiliyorlar ne de ben hop atladım kafamı dağıtmak için onlara gitmeye. öyle zor ki bu gurbetlik. artık yapamıyorum bana bi fikir verin arkadaşlar napayım. boşanma kararımı ailem duysa çok üzülür çocuğumdanda ayrı kalamam. çok çaresizim. üstelik ikinciye hamile olmam elimi ayağımı bağladı.

T tubamms
Ayrı yatmalara ve bu kadar soruna rağmen 2.bebek neden? Hem de daha 9 haftalık.
Kusura bakmayın ama ben buna anlam veremiyorum. Adam sadece seks için yanınıza geliyor, sizi aldatmıyor, Allahtan korkuyor.. Konuşmuyor, daha da beteri hakaret ediyor.. Bu evlilik değil ki

Allah yardımcınız olsun.

Şimdi 2.çocuk neden diye sormak çok birşey ifade etmiyor . Çocuğun kalbi atıyor , kolu bacağı kımıldıyor . Aldırsın mı ? Olan olmuş . Neden diye sorgulamak bence yardımcı olmayacak . Hatta belki istemeden bebeği bile suçlayacak hale gelebilir insan ... halbuki en masumu o iken...
Ama şunu söyleyeyim , aile Zengin diye kimse çocuğu anneden alıp tutup babaya vermez , hele Almanya gibi bir yerde ben de Almanya’da yaşıyorum eşim avukat sorarım senin için sabah.

Ayrıca emin ol bir çocuk için, anne babanın ayrı olması; sevgi olmayan bir evde anne babanın beraber olmasından çok daha iyi bir seçenek .

Allah yardimciniz olsun.Yeni yasin mutluluk evin icine huzur getirsin

Boşanma fikri 2 ayda oluşmamıştır sonuçta . evlenmeden 2 hafta önce başladı demişsiniz o zamandan süre gelen bu soruna neden 2. Bebek??

Allah dan korkar demişsiniz Kadın Allahın emanetidir nasıl size bukadar kötü davranıyor.
Erkek ayrı yatak da yatıyor eşini arzulamıyorsa ciddi şüphe oluşturur.
Yazışmalarını watsap wep den takip edin.

Sizin sorununuz gurbet değil o koca bozuntusu.Ne denir bilmiyorum böylesine.Boşanamam diyorsunuz , Allah yardımcınız olsun.Çocuğunuza odaklanıp eşinizden duygusal beklentinizi azaltın.Para harcamanıza bişey demiyorsa kendinize ve çocuklarınıza odaklanın.

Bir de nasıl sevişiyorsunuz böyle kocalarla ? Kınamıyorum lütfen yanlış anlamayın.Sadece aklım almıyor.Kadın eşini eğitebilir , buna inanıyorum.Size kötü davranıp seks için gelen adamı değiştirebilirdiniz , eğitebilirdiniz , zorla mı yaptı dicem olmıcak şimdi.Öyleyse zaten durmayın bu adamla daha fazla.

Bunca sıkıntıya neden 2. çocuk?
çok doğru haklısınız. ama ben bunca sıkıntıda oğlumdan sonra eşimi takmamaya öğrendim canımı fazla yakmıyordu bütün sevgim oğluma geçti ya da eşime karşı sevgi azaldıkça canım yanmıyordu. ara da bir iyi oluyorduk tabi eşim hemen parlayan bir insan ama çok kötü de değildir. içkisi yok kumarı yok ama anlaşamamazlıktanda hemen yuvamı bitirmek kolayda değil. ailesi köyden almanya’ya gitmiş köyde ki yaşayış yaşam tarzı zihniyeti almanya da ki yaşamlarında devam ettirmişler. şimdi ki türkiye ye ayak uyduramamışlar zihniyet farkı yaşıyorum evde. ve çok yoruyor bu beni. insanların anlayışlarını değiştirmek o kadar zor ki.

Eşiniz size ısınamamış. Bundan 6 yil önce eşiniz kac yaşındaydı? Nasil tanışdiniz? Sevgililik dönemi vs. Oldumu?
Almanyada 20li yaşlar cocuk sifatina giriyor... düşünün ben 22 yaşımda Uniye başlamışdim...
Belkide bir heves uğruna ikinizinde başı yandi.
Boşanmak sizin icin bir çıkış yolumu?

5 yıllık evliyim, eşim, ailesi ile yaşadığım problemlerden ötürü hala çocuk yapmadım, bekliyorum.

Siz problemleriniz olmasına rağmen ikinci çocuğunuza gebeymişsiniz. Gebesiniz diye sizi de üzmek istemem ama siz de razısınız demek. Adam size zorla yapmadı herhalde... Buraya dert yanacağınıza, ben ikinci çoçuğa niye gebe kaldım onu düşün.

2. çocuk en çok oğlum içindi tek başına büyümesin diye. dayısı teyzeleri hep türkiye de burda yalnız birtek sabahtan akşama kadar beni görüyor. eşimde ara da ilgilenir gezdirir çocukla. çoğu zaman hep tartışmalı oluruz eşimle ama çok kötü değildir çok cahil zihniyetli bir adam şaşırıyorum ona bir de almanya’ da doğmuş büyümüş ne onların kültürüne ayak uydurmuşlar ne de şimdi ki türkiye’nin. çok yoruldum artık. evlendim eski eşyaların içine girdim. eşya dünyalık maldır diye pek önemsemedim. ailesiyle beraber kaldım 3 yok ama çıkarken bile kendi eşyalarını alıp çıkmadılar o eşyalar bana kaldı istemediğim halde. bazılarını değiştirsem de masa takımı mutfak dolapları bir takım şeyler onların hala atamıyorum da insanları kırmakta istemiyorum ama böyle taviz verdikçe tepeme çıkıyorlar sanki zaten öyle yaşamak zorundaymışım gibi bakıyorlar.

lütfen eşinize danışın çocuğun velayetini öyle kolay mı babaya vermek bir sorun çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…