Merhaba arkadaşlar ailelerimizden uzakta bir şehirde görev yapmaktayız. Burada tabiri caizse kimsemiz yok. Ailemin yanından geleli 1 ay oldu aslında ama bayram diye sanırım hiç iyi hissetmiyorum kendimi şu an. Kalbime sanki bir şey oturmuş göz yaşlarıma hakim olamıyorum. Gurbette olmak çok zormuş gerçekten. Kimsemiz de yok Bugün hep bekledim ki çocuklar gelip kapıyı çalsın da şeker vereyim diye. Allah gurbette olan herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba arkadaşlar ailelerimizden uzakta bir şehirde görev yapmaktayız. Burada tabiri caizse kimsemiz yok. Ailemin yanından geleli 1 ay oldu aslında ama bayram diye sanırım hiç iyi hissetmiyorum kendimi şu an. Kalbime sanki bir şey oturmuş göz yaşlarıma hakim olamıyorum. Gurbette olmak çok zormuş gerçekten. Kimsemiz de yok Bugün hep bekledim ki çocuklar gelip kapıyı çalsın da şeker vereyim diye. Allah gurbette olan herkesin yardımcısı olsun.
AmiiinMerhaba arkadaşlar ailelerimizden uzakta bir şehirde görev yapmaktayız. Burada tabiri caizse kimsemiz yok. Ailemin yanından geleli 1 ay oldu aslında ama bayram diye sanırım hiç iyi hissetmiyorum kendimi şu an. Kalbime sanki bir şey oturmuş göz yaşlarıma hakim olamıyorum. Gurbette olmak çok zormuş gerçekten. Kimsemiz de yok Bugün hep bekledim ki çocuklar gelip kapıyı çalsın da şeker vereyim diye. Allah gurbette olan herkesin yardımcısı olsun.
Geçen bayram ben de bu durumdayım ama ne bilim insan üzülüyorGurbet çok zor evet . Ama geçen Bayram eşim yanımda yoktu ailemin yanınaydım bu seferde evimizden eşimden ayrıyım diye üzülmüştüm. Evindesin eşin yanında ailen iyi üzülecek birşey yok sağlık olsun boşver ağlama
Teşekkür ederim mesajınız için. İyi hissettirdi.Kuzum niye uzuluyorsun siz gorevdesiniz Allah baska ayrilik vermesin herkes sag saglikliysa varsin uzakta olsunlar hem cocuk bekleme bir cocuk buldugunda tuttugun gibi seker cikolata ne varsa ver sende sevin onlarda sevinsin bu bayramda boyle gecsin farkli bir ani olarak kalir pozitif dusun hem bak bayram olmasi icinde insanin tatli bir secinc uyandiriyor bunun uzerine yogunlas mesela benim babam vefat etti yanimda değil ama biz yaşıyoruz,bayramin kendisi guzeldir bunu dusun,uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?